acer samo Vi živite u uvjerenju i tražite opravdanje prodaje VŠO, čitajte i dalje GT, VŠO je i servirala taj tekst tamo da bi "ubijedila" Vas i slične Vama, očito je i uspjela kod pojedinaca poput Vas, nažalost.
Ma da apsolviramo to konačno:
1. Uopće nije bitno tko je predsjednik GV( napisao sam jednom da bi se založio da to bude najstariji vijećnik u GV, samo mora dobro poznavati poslovnik i znati voditi sjednicu)
2. GBR je predsjednik GV a prema sporazumu koji je potpisao i DC skup zajedno sa SDP-om i HSLS-om, što se tada nisu javili i rekli mi nismo za to, nego sada kada su iztrgovali, najednom im smeta predsjednik GV, priča za malu decu. Acer i Vas.

3. Kakve koristi ima GBR od toga što je predsjednik GV, osim toga GBR je saborski zastupnik i to jedan od boljih a najbolji iz Turopolja. Odrekao se i naknade predsjednika GV pa su tako rashodi na toj stavci proračuna na razini cca. 60%.
4. SDP, HSLS prije svega poštuju dogovor i to je demokratski i korektno, shvaćaju da nije ni važno tko je predsjednik GV, važno je zašto se skupa zalažu, dok Vi poneki stalno potencirate to pitanje kako bi destabilizirali dobre odnose SDP i HNS-a, uzalud trud svirači.
5. VŠO je dva tjedna prije nego je objavila trgovinu i prelazak HDZ-u potvrdila koalicijskim partnerima daljnju suradnju u koalciji, što je nakon dva tjedna demantirala svojom prodajom. Zašto je potvrdila? Jer nije još bila sigurna da li će je HDZ primiti u svoje krilo pa je kalkulirala, obmanjivala, lagala, kao uostalom i u svom tekstu u GT, koji Vi acer spominjete i podržavate, uživajte u tome.
6. sav odnos VŠO u koaliciji se vidio i po sjednicama GV gdje je držala koaliciju kao taoca nje same, to je vjerodostojno?
7. Na koncu i bolje je da je napravila tako jer je sada sebi zapečatila karijeru u Turopolju, hvala bogu, a lijevu koalciju poštedila više svojih vjerodostojnosti i neizvjesnosti, da konačno lijeva koalicija zna na čemu je jer s VŠO to nije znala i nije bila sigurna.
8. Toliko o VŠO, njenoj vjerodostojnosti, moralu, zalaganju za Turpolje, neka sebe pogleda u ogledalo prije svega pa tek onda neka krivicu svaljuje na nekoga drugoga.
9. Sudbinu DC Velike Gorice ćemo vidjeti u vremenima ispred nas( tu mislim na Kunića, Zeleniku, Tominčić i ostatak DC)
kao što ćemo imati prilike vidjeti i odnos HDZ-a prema DC, imamo iskustava sa HSS i njihovim zadovoljstvom u toj kolaciji snova.