Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219059 )

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
  • Spol: Muški
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #165 : Svibanj 26, 2010, 05:33:38 poslijepodne »
Citat:
unatrag par mjeseci iz te stranke je otišlo ili se pasiviziralo podosta viđenijih SDP-ovaca koji su udarili temelj toj stranci...zašto
tko je to otišao iz sdpa? i oni koji su se pasivizirali, pasivivni su radi sebe, radi toga kaj im je ljepše bit u vrhu stranke (gradski, županija, ibler) nego se istinski ulovit u koštac s problemima, znaš jako je lako postat pasivan u politici jer ona traži aktivnost od tebe, a oni koji to nemaju postaju vrlo brzo pasivni...

Citat:
prihvaćate kojekakvi interesni otpad

ovo fakat ne kužim... moraš mi reći imena jer ovak nejde.

I za kraj ovog posta, jel tebi normalno da dojučerašnji kolege prelaze u DC koji se tak ponio kak se ponio??? Mislim nek rade kaj ih volja al to govori o njihovoj političkoj zrelosti. Koja im je ravna nuli...

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #166 : Svibanj 26, 2010, 05:36:31 poslijepodne »
A kam budu otišli?Odjašili v suton?
A i ova mi je dobra;otišlo ili se pasiviziralo podosta viđenijih SDP-ovaca / kojekakvi interesni otpad iz drugih stranaka ...
 :D

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #167 : Svibanj 26, 2010, 06:06:59 poslijepodne »
Citat:
moraš mi reći imena jer ovak nejde.

O k, pa evo konkretno Stanilović koji vam je sad u predsjedništvu bio je ako se ne varam 2005 na listi HDZ-a...isti u HDZ-u nije ostvario svoje ambicije pa eto njega u SDP-u....može li se takvom vjerovati????...hoće li i kako će taj promicati ono što je zadaća SDP-a....????

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #168 : Svibanj 26, 2010, 06:39:54 poslijepodne »
SDP-ovci prelaze u DC?!
http://www.vgdanas.hr/sdp-ovci-prelaze-u-dc-1202.aspx

Ej,a,Muva,a jel ovi za sobum nose kredibilitet il tu igraju nektera druga pravila?
"Rasturio vas HDZ ko beba zvečku!" "...il bugarsku skupštinu!" "...rašarafili vas totalno!" "...rasturili na proste faktore!"
A za kosku...
Nekak si mislim da ovi nisu prešli Kumrovečku školu,za ovakvu SPD (subverzivno podrivačku delatnost) treba imati malo dale i bole škole...
I sad ovi beže pod kiklu VŠO.

Tugut Tubitru!!!
 ^-^  ^-^  ^-^
Santa Barbara je goli kua za ovo!

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #169 : Svibanj 26, 2010, 06:56:21 poslijepodne »
Citat:
Ej,a,Muva

Citat:
"Rasturio vas HDZ ko beba zvečku

Lako su rasturili kad SDP-e vode likovi iz Hlebina....

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #170 : Svibanj 26, 2010, 07:23:41 poslijepodne »
Nigdo ni Hlebine rastočil!!!
Nit bu.  ^-^

Ansambl Hegedušić Galeković 1968 - Oj Hlebine

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #171 : Svibanj 26, 2010, 07:27:18 poslijepodne »
Citat:
Lako su rasturili kad SDP-e vode likovi iz Hlebina....

Glavno da si ti politička veličina u Velikoj Gorici..... ja kužim od kud ta frustriranost SDP-om, znaš kad čovjek u politici izgubi tolko puta ko ti a neprestano joj se vraća, i ne shvaća da to ni za njega, e onda je to žalosno.
A za Stanilovića mogu reći samo pozitivne riječi. I nije korektno da se za čovjeka veli da je interesni otpad, fakat nisko udaraš, al kaj se i ja čudim, kolko čitam forum, samo negativno pišeš, nema kod tebe pozitive, uvijek kontru bacaš... al i takvih treba.... :) :) :)

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #172 : Svibanj 26, 2010, 07:28:19 poslijepodne »
Svidja mi se video...

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #173 : Svibanj 26, 2010, 07:32:25 poslijepodne »
Ocelot, pa ti onda dobro ne citas, pise on i pozitivno, samo kaj ne pise o SDPu pozitivno... valjda nema kaj o njemu pozitivno napisati.

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #174 : Svibanj 26, 2010, 07:44:47 poslijepodne »
Citat:
valjda nema kaj o njemu pozitivno napisati.

vjeruj ima, al je valjda srameći, ili još bolje sram ga je neke stvari priznati...
Jer, najviše mi se gade likovi koji su pripadali nečemu a posle pljuju po tome, dobro istina da čovek ima neki ponos pa je u početku uvređen, al kvragu i sve pa valjda taj ego splasne kaj kod njega nije vjerojatno pa reagira tak kak reagira.

acer1

• Gost
« Odgovori #175 : Svibanj 26, 2010, 09:42:14 poslijepodne »
vjeruj ima, al je valjda srameći, ili još bolje sram ga je neke stvari priznati...
Jer, najviše mi se gade likovi koji su pripadali nečemu a posle pljuju po tome, dobro istina da čovek ima neki ponos pa je u početku uvređen, al kvragu i sve pa valjda taj ego splasne kaj kod njega nije vjerojatno pa reagira tak kak reagira.

Nije baš tako, ne znam o kome se radi ali koliko se može isčitati čovjek govori o konkretnim imenima nije baš pisao sve loše o SDP-u.
Svatko normalana zna da bilo koja politička opcija ima dobre i loše strane. Ni jedna politička opcija nema u svom programu loše poteze i slične stvari. Naravno da su protagonisti loših i nepromišljenih poteza pojedinci a ne cijele grupacije.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #176 : Svibanj 26, 2010, 11:30:34 poslijepodne »
Svidja mi se video...

Odličan je i svi koji se izruguju sa Hlebinom govore samo o sebi, ne o Hlebinu. Hlebin je jako lijep, bio i ostao, pozitivan i prekrasno ozračje prirode, ljepote, tradicije, jednostavnih i pitomih ljudi, kao uostalom i u svim drugim ruralnim dijelovima.

E ali kada se tu jave urbani kolege forumaši s podrugljivim porukama o Hlebinu, fasciniraju me, do boli. Hlebin je za neke od nas Metropola.  ;) muhice, predlažem Vam jedan izlet i piknik u Hlebinu, pozovite obavezno i VŠO, pa lijepo dekicu, pokericu, dogovore kako dalje rasturiti SDP, kako se osvetiti GBR i HNS-u, ima tu podosta zanimljivih tema za poduži piknik.....   ;)
« Zadnja izmjena: Svibanj 26, 2010, 11:46:19 poslijepodne JosipJoža »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #177 : Svibanj 27, 2010, 09:44:16 prijepodne »
Citat:
Odličan je i svi koji se izruguju sa Hlebinom

Po čemu se ja izrugujem sa Hlebinom???...Hlebine su jedna od najpoznatijih kolonija naivnog slikarstva u svijetu...u kontekstu naivnosti upotrijebio sam ime te poznate Općine...Stoga ne vidim gdje je tu problem i koga sam ja uvrijedio???...Joža znam da živimo u vrijeme kad pisana sredstva javnoga pripoćavanja danomice utječu na mnogo toga snažno i nametljivo, čak neprimjetno no vi opasno svojim jezikom reproducirate (širite) stvari koje uopće ne postoje...je li to ispravno i normalno...?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #178 : Svibanj 27, 2010, 10:07:52 prijepodne »
Citat:
Odličan je i svi koji se izruguju sa Hlebinom

Po čemu se ja izrugujem sa Hlebinom???...Hlebine su jedna od najpoznatijih kolonija naivnog slikarstva u svijetu...u kontekstu naivnosti upotrijebio sam ime te poznate Općine...Stoga ne vidim gdje je tu problem i koga sam ja uvrijedio???...Joža znam da živimo u vrijeme kad pisana sredstva javnoga pripoćavanja danomice utječu na mnogo toga snažno i nametljivo, čak neprimjetno no vi opasno svojim jezikom reproducirate (širite) stvari koje uopće ne postoje...je li to ispravno i normalno...?

"Lako su rasturili kad SDP-e vode likovi iz Hlebina...."

Može biti da sam ja malo priglup, ovo gore je Vaš citat, pa Vi i dalje tvrdite da ja reproduciram stvari koje ne postoje. ;)
"...likovi iz Hlebina....", eh muhice kontekst, ajde nam malo pripovedajte o kontekstu, izvađeno iz konteksta...... ;D

acer1

• Gost
« Odgovori #179 : Svibanj 27, 2010, 06:28:24 poslijepodne »
Ja bih prije rekao da je Muha realno opisao stanje