Razumijem vas,
Ali jedno ne mogu razumjeti, a to je: Ako SDP i HNS toliko žele DC uz sebe zašto nisu onda zvali DC kad su slagali «KUKURIKU» koaliciju?
Zašto nitko od pozvanih SDP-ovaca nije bio na konvenciji DC kad su birali novog predsjednika stranke na državnoj razini?
Ne vidim da DC ima grižnju savijesti
Lijepo vas molim da mi to objasnite, a ako ne znate, onda barem onako kako vi to vidite.
Unaprijed hvala!
Budem, sigurno budem, ali ne danas. Nemam vremena, a i napisat ću cijeli elaborat o svojem stavu (uvijek tako pišem) na svojem blogu. Postavit ću link čim napišem.
Preopširno je tema, i svakako traži razgovor i mišljenje ostalih.
Cijenim što želite moj komentar, pratim i ja vas iako se često ne slažemo, kao i sa acerom1.
Jedino što ukratko mogu reći, poslužiti se poslovicama:
1. Svako zlo za neko dobro
2. Poslije kiše dolazi sunce
3. Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu. (Krleža)
U VG je/će zavladati totalitarizam koji sam po sebi mi ledi krv u žilama. Očito se to moralo dogoditi da se krene od nule.
I još nešto sused - ja sam lokalpatirota, zanima me lokalna politika, jer to donekle mogu pratiti, a Kukuriku i ostale državne koalicije su mi manje više usput, tu ne mogu djelovati, tu ne mogu dobiti promptnu informaciju.
Na to će mnogi reći da ne znam (kao vi gore u citatu) tj ne razumijem. Prihvaćam, ne znam.