Ne, ja hoću reći da je to pitanje o kojemu forumaši uopće ne trebaju gubiti vrijeme i trud.
Očito je da ne želiš shvatiti o čemu sam ja govorio.
Za ovo prvo se slažem -
ne trebaju gubiti vrijeme i trud na nebitne sitnice. Ali to svako može i treba za sebe utvrditi kaj treba i kaj ne. I kaj je za nekog gubljenje vremena, a kaj baviti se razonodom ili hobijem. Po mojem bi puuuno toga na ovom forumu bilo gubljenje vremena, ali samo po mojem. Nek svako dela kaj misli da ima smisla ili kaj mu je razonoda. Ne želim druge mjeriti svojim mjerilima. Bar to ne želim činiti, ali čovjek ipak nemre navek kak bi štel.
A ovo drugo - vjeruj mi, shvaćam ja tebe i više nego kaj misliš. Pa najčešće se i slažem s tobom jer te zapravo shvaćam i imam čak i slične poglede, čak i u ovoj temi. Samo naši pristupi se očito razlikuju, ali to je opet druga priča.
No, drago mi je kaj moju zadnju rečenicu nisi krivo shvatio nego si razumio šalu. Već sam se bojal da ćeš me napasti.

No, evo da i ja stavim svoj prijedlog. Malo sam Trsovu ikonicu obradio, i to tako da sam ono kaj je kod njega bijelo (pozadina grba) promijenio u transparentno. Tak da se grb sad lijepo vidi i na pozadinama drugih boja osim bijele. I malo sam rubove pošlajfal.