MENI ne fali niš, dal sam ono kaj je on tražil - ali si ti Sledgeu dal slamku da se na nekorektan način pokuša izvući iz neugodne situacije. Jer korektan nikad nije bil.
Nije ni trebal, ja znam čitati. Ali dobro je i da drugi vide neke stvari, da ne ispadne da samo ja uvijek imam nekaj protiv.
Čitam ovaj "futur egzaktni"...

"2. Gradonačelnik Grada Zagreba
sklopit će sporazum iz točke 1. ovog zaključka.!"
Zatim iz ovih linkanih dokumenata:
"Tijekom dogovora o operacionalizaciji projekta, predstavnici Grada Zagreba koji su zaduženi za provedbu postupaka vezanih uz gradnju objekta, predložili su da se u članku 3. Sporazuma promjeni prva alineja te da glasi
da će Grad Zagreb "provesti arhitektonski natječaj". Gradsko poglavarstvo Grada Zagreba prihvatilo je ovu promjenu na svojoj 296. sjednici. Grad Velika Gorica i Grad Zagreb
potpisati će Aneks Sporazuma o gradnji dječjeg vrtića u Velikoj Mlaki."
Možda ja jesam glup - ali ovo sve je još uvijek golub na grani, bez vrapca u ruci - plus što je i dalje obećanje - ludom radovanje! Drvo raste, zeko i dalje brsti po šumi...
BTW, ovo je dokument star skoro godinu i pol, nakon čega nije napravljeno ništa - što samo potvrđuje moje prije rečene sumnje i stavove.
Ovo je još uvijek samo sporazum, koji tek treba uroditi ugovorom (ili nisam vidio da isti postoji - ako ne postoji ugovor, postoji barem informacija da je isti potpisan... ili ne postoji niti to?) , no nekako mi se čini da bi netko na golubom na grani (ili zecom u šumi) htio prodati priču kako treba samo narezati kruh, jer je paprikaš gotov... međutim, kako po - do sada dostupnim podacima - ispada da za tog zekana još nije ni postavljena stupica, ne znam ni kome ni zašto bih se trebao ispričati?? Lovcu - zato jer mi se ne sviđaju njegove lovačke priče??
Jer sam fakat umoran tumačiti odraslim, punoljetnim i navodno pametnih i razumnim ljudima što im za dokazivanje stavova treba. Neću objašnjavati - samo hint -
"UGOVOR o gradnji" (u njemu piše tko gradi, gdje gradi, čijim novcima, kada počinje i kada to bude gotovo, tko je graditelj itd itd... pa čak i tko je arhitekt - no ispada da ni taj dio priče još nije određen...). POsjedom takovog dokumenta ovakve vaše isprazne spike će biti nepotrebne - i vi ćete, kao i svi mi, ZNATI tko, što, kada, kako, koliko, otkad i dokad, itd itd... do tada - ja sam u pravu, vi u krivu.
Sporazum nema zakonsku snagu - on samo govori da su se dvije strane sporazumjele oko nečega., što će tek dogovoriti i ugovorno obvezati jedna drugu. Na temelju ugovora jedan drugoga mogu tužiti i tražiti odštetu - na temelju sporazuma ne. Netko očito ne zna raditi razliku.
Dečki, žao mi je. Morate se malo više potruditi -
kada date ovo gore traženo, isprika je spremna kako rekoh. No razmislite i o svojoj isprici meni - jer gubite moje vrijeme sa svojim wannabe glupostima bez pokrića. Što ćete sada izmisliti kako bi i dalje prodavali muda pod bubrege? Još se usuditi spominjati - ljudskost? Gdje li je vaša kada idete prozivati - a nemate ništa osim pravnog blefa??