Picula nije bio gradonačelnik koji je bio izabran kao ovaj, imenom i prezimenom, kako to ovaj voli često i naglašavati.

Je, je ime i prezime s kojim Šuker obriše cipele kad god mu se prohtije.
je, dražen je izabran voljom birača dok je piculu postavila partija po nalogu partije. tako je na izborima dražen obrisao pod s piculom kojeg sad nigdje nema. presudili su birači.
Da, presudili su birači, istina, mene bi baš zanimao profil tih birača koji su baš presudili, dakle oni koji su izmanipulirani na razno razne načine, oni koji su donošeni na biračka mjesta, oni koji su pozivani sa biračkog mjesta da se hitno odazovu i daju glas Barišiću inače......itd,itd.
Da , istina Picula to nije radio pa je zbog toga tesno izgubio.
Da, istina Picule nema tako puno u javnosti kao ni VŠO, do jučer, ali vidiš kako VŠO sebe lagodno ubaci u igru i u žižu javnosti, sporukom : Ne trgujem.
Da, nije Picula VŠO, istina i bog.
I sada da se vratimo na dvoranu, stigla je presuda županijskog suda, ne uopće iznenađujuća, jer zbog takve presude je to i poslano na županijski sud, nego što slijedi dalje? Je li to kraj ili idu nastavci?
Zakon o javnoj nabavi, svjesno fulanje nadležnih institucija, da li je s tim proces gotov ili sada slijedi Zakon o javnoj nabavi, s kojim će se proces morati nastaviti dalje na sudu ili se može početi sa gradnjom. To bi sve nas zanimalo a o tome svi šute i kriju informacije ko zmija noge. Mene se čini da ova situacija odgovara HDZ-u, para nema, maca popapala, imaš dovoljno materijala da i dalje okrivljuješ Piculu, "presudni birači" to piju kao dobar gemišt, vrijeme prolazi, igre bez granica se nastavljaju dalje, stvara se dojam uostalom kao i u državi eto da se nešto radi ali ovi "unutarnji neprijatelji" nikako nedaju da se nastavi dalje, mi bi šteli ali nedaju nam, stalno nam podmeću, mi fini i pošteni do boli nemožemo eto ništa korisno napraviti za svoju zajednicu, osim pisati prozaične i poetične tekstove na gradskom poratlu, po koji put uzeti kao izvor i RVG, jer i tam lepo pišu bez potpisa, kad sve to sagledam dođem do zaključka da je u Velikoj Gorici i Turopolju idila, sreća i zadovoljstvo građana se osjeća na svakom koraku, mi u Turopolju zaista imamo sreću a da toga nismo ni svjesni koliko nam je lijepo i zanimljivo.