Koga je zanimalo taj je došao,vjerujem ako ni zbog čega ,tada barem iz znatiželje ili ipak zbog dobre volje.
Ako nešto želimo znati red je lijepo ljubazno upitati ili čekati da netko obznani novosti,ako ih ima ,biti bahat,nadmen pun sebe,samouvjeren…takav je samo jedan ovdje.
Pa ako nakon toliko vremena nakon sastanka nitko ništa ne veli, kaj bih ja trebao tebe ili nekoga moliti na koljenima??
Pusti pristojnost i moju bahatost - odgovori ono kaj te se pita, nemoj glumatati kulturnjaka ako se to ne traži, nemoj skretati temu tamo gdje je nitko ne želi...
I netočno je da je došao tko je htio ili imao volju, nego je došao onaj tko je uz to i mogao doći, a neki su lijepo unaprijed i rekli da neće, kao i zašto neće doći. Stoga mi nemoj prodavati nekakav nadmeni elitizam, jer
time samo potvrđuješ tko je ovdje - bahat! Ili želiš reći da ako moji razlozi nisu oni koji se ti "propisao", ja vrijedim manje?
Ili bih te morao moliti da napišeš nekaj?? Vjeruj mi, tak važan ipak nisi...

Umjesto tih bezveznih bukvica, mogao si u toliko riječi napisati i nekaj pametno, pogotovo on-topic... i ti i dežurni Vesnoljubac Joža... dečki, ak vam nekaj nije jasno, pročitajte naslov teme! No Joža ne zna dalje od svog nosa i veličanja Vesnice, ne shvaćajući da je ona već dobila pozivnicu za punopravno članstvo u Muzeju propalih političara hrvatske antike... ak nebu i tam zajebavala, mogla bi barem negdje i visoko doći!!

Ruku pod ruku sa Radomirom, otplesaše ples na kiši Jožinih suzica, otplesaše svoj zadnji tango u hrvatskoj politici, i sada sretni idu u... kam već idu!
Stjepane, vele da tko se zna izgovoriti - i u Crkvi prdne... ili i Vas treba moliti, jer eto -
forma je u ovoj zemlji važnija od sadržaja? Zato nam i je tako... sramota! Ljudima je važnije "molim" od vlastitog sranja i njegovog sagledavanja, umjesto da je obrnuto, jer od sadržaja se živi, a ne od vaše "kulturološke forme"... ja ne molim za takve stvari nikoga, pa neću niti ovdje.
Sve mi se čini da je taj sastanak bio debela pušiona, drugim riječima, -
nije bio nitko ili skoro nitko, ništa nije riješeno, ništa dogovoreno, pa se taj promašaj sada želi "zabušuriti", tj. prešutjeti... inače bi dežurni sveznadari već odavno pohrlili izvjestiti svekoliku javnost o svemu što je bitno, i još više o onom što nije... no očito se nema o čemu pričati?
Ili i ovo samo - "pretpostavljam"?? Pa u nedostatku informacija - drugo mi i nje preostaje, zar ne?

Pomozite mi da ne lutam bespućima povijesnih zabluda i promašenih pretpostavki!! Naravno, ako to možete...