Autor Tema: Popis branitelja  (Posjeta: 73108 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Popis branitelja
« Odgovori #106 : Prosinac 24, 2012, 09:30:59 prijepodne »
Josipović o braniteljima: Naravno da postoji razlika između ljudi koji su bili s puškom u ruci i glavom u torbi
, ako tako mogu reći, od onih koji su isto tako doprinijeli obrani, ali na neki drugi način. Mislim da nas sada čeka jedan proces osvješćivanja tih razlika, pa možda i različit pristup tim kategorijama opet ističem zaslužnim ljudima", istaknuo je Josipović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-o-braniteljima-naravno-da-postoji-razlika-izmedju-ljudi-koji-su-bili-s-puskom-u-ruci-i-glavom-u-torbi/653531.aspx

A, na kojem si ti popisu, dragi Ivo?
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #107 : Prosinac 24, 2012, 11:13:08 prijepodne »
Na stranom popisu plaćenika masona, EU i ministarstva ispodstolnih poslova.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #108 : Prosinac 27, 2012, 03:14:29 poslijepodne »
Vinko Mažar: Predrag Matić nije branio Vukovar, možda Crikvenicu i Krk

Matićev ratni put počinje sredinom listopada 1991. godine kada su ga 'iz podruma dječijeg vrtića prisilno istjerali vojni policajci, gurnuli mu oružje u ruke i potjerali na prvu crtu.

http://www.dnevno.hr/vijesti/74373-predrag-matic-nije-branio-vukovar-mozda-crikvenicu-i-krk.html

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #109 : Prosinac 27, 2012, 03:38:15 poslijepodne »
Da, on je kvaliteta za branitelje kao i Jovica za obrazovanje.... nema veze što oni nemaju veze...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #110 : Prosinac 27, 2012, 04:13:31 poslijepodne »
Da, on je kvaliteta za branitelje kao i Jovica za obrazovanje.... nema veze što oni nemaju veze...

Kaj mu fali? Napravio je revolucionarni projekt registra branitelja što nitko nije do sada, što nije Pančić?
Tko mu je kriv, možda Matić?

Kad već spominješ Jovanovića, čime se Crkva bavi u vrijeme Božićnih blagdana? Sram ih može biti, nisu mogli zašutjeti dva dana Božića, to je katolički?

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #111 : Prosinac 27, 2012, 05:22:02 poslijepodne »
Vinko Mažar: Predrag Matić nije branio Vukovar, možda Crikvenicu i Krk

Matićev ratni put počinje sredinom listopada 1991. godine kada su ga 'iz podruma dječijeg vrtića prisilno istjerali vojni policajci, gurnuli mu oružje u ruke i potjerali na prvu crtu.

http://www.dnevno.hr/vijesti/74373-predrag-matic-nije-branio-vukovar-mozda-crikvenicu-i-krk.html

... što nisi onda iznio i drugo stajalište o istoj osobi, sadašnjem ministru ?   Dnevno.hr  piše bolje ?

http://blog.vecernji.hr/sandra-sabljak/2012/01/09/vukovarski-branitelji-tvrde-pismo-fredu-je-lazno/

Vukovarci tvrde da oni nemaju veze s tim pismom i da je ono sramotno

Nedavno objavljeno otvoreno pismo, u kojemu vukovarski branitelji prozivaju svoga suborca Predraga Matića, tek imenovanog ministra branitelja, za nečasne i nezakonite radnje u vezi s invaliditetom i ratnim putem, lažno je i zlonamjerno. Tvrde to vukovarski branitelji s kojima smo razgovarali i čija su imena navedena među potpisnicima tog pisma.

– Iskreno, ja nisam ni vidio to pismo u kojem sam potpisan. Smatram nedopustivim da se moje ime, kao i bilo čije ime, koristi bez moga znanja. Ne znam pozadinu svega toga, ali mislim da se neke ljudske slabosti, kojima je dokaz i ovo pismo, moraju nadići – rekao je Stanko Zadro, jedan od 17 vukovarskih branitelja potpisanih imenom i prezimenom. Slično razmišlja i Mirko Brekalo, predsjednik Kluba branitelja i dragovoljaca Trpinjske ceste 1991., ističući da je očigledno riječ o nekakvoj zloj namjeri. – S kim god sam razgovarao od navodnih potpisnika tog pisma, svi kažu da s tim nemaju veze i da je to izmišljotina. Čuli smo se i s Fredom u vezi s tim. I on zna da mi nismo potpisnici toga pisma – rekao je Brekalo. Predsjednik Udruge ratnika Petar Janjić kaže da je otvoreno pismo, u kojem je potpisano i njegovo ime, obično politikantstvo, ali i da o tome nema pojma.

– To je sramota. Pa Fred je nacionalni heroj jer, da nije bilo njega, stradanja u Borovu naselju bila bi još veća. On je nakon izlaska zapovjednika iz grada povukao 450 ljudi kojima je vjerojatno spasio život – istaknuo je Janjić.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #112 : Prosinac 27, 2012, 06:42:30 poslijepodne »
I kome se sad ovdje može vjerovati?

Očito da se zlonamjerno šire lažne vijesti sa ciljem da se destabilizira vlada. Kome bi to pasalo ako ne sadašnjoj opoziciji? Tipično. Ne prezaju za ničim.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #113 : Prosinac 28, 2012, 08:59:35 prijepodne »
I kome se sad ovdje može vjerovati?

Istina je uvjek negdje u sredini, gdje ima dima ima i vatre, ako je samo jedan mali dio točan što se piše i objavljuje o Matiću (da je bio član HDZ-a, da mu je dodijeljen status PTSP-a 80% pa je naglo ozdravio, upitnost o ratnom putu .....itd...) pa to je strašno, postavlja se onda s pravom pitanje tko nam je na čelu ministarstva branitelja?...

Citat:
Očito da se zlonamjerno šire lažne vijesti sa ciljem da se destabilizira vlada. Kome bi to pasalo ako ne sadašnjoj opoziciji? Tipično. Ne prezaju za ničim.

He..smiješno, pa opozicije kao da nema...jedini neprijatelji su si oni sami po radi nesposobnosti, neznanja i bahatosti, pa oni sami sebe destabiliziraju..primjera radi...kaj je HDZ-e kriv kaj Jakovina nije platil porez?...jel HDZ-e kriv kaj je Čačić bio potpredsjednik vlade iako se znalo kaj je napravil?..itd....

Offline kuntakinte

• Jezerača
Odg: U Registru 150 tisuća lažnih branitelja?
« Odgovori #114 : Prosinac 28, 2012, 11:33:30 prijepodne »
U Registru 150 tisuća lažnih branitelja?
ZAGREB – Ministar branitelja Predrag Matić je istaknuo kako je objava Registra branitelja bitan preduvjet da se riješi pitanje lažnih invalida. Prema pisanjima nekih medija, u Registru se nalazi 150 tisuća branitelja koji su dobili privilegije koje nisu zaslužili.
 „Slažem se da je to sramotno ali ne želim licitirati brojkama. Nemam ništa protiv ako je u Hrvatskoj bilo i 800 tisuća branitelja, samo ako ih je bilo toliko. Uvijek ističem, ja sam ministar branitelja. Nisam ministar lažnih branitelja", kazao je Matić.
 Mnogi pravnici su izjavili nakon objave Registra branitelja kako se njegovom objavom neće postići ništa jer je nastupila zastara za kaznena djela falsificiranja. Matić tvrdi kako ovakva kaznena djela ne mogu ući u zastaru.
„Zdrava logika ne dopušta mi misliti da u zastaru može ući nešto što je stečeno kriminalnim djelom.  Zakoni su tu da se mijenjaju ako je to zapreka. Ako je zastarjelo i tu se mora pronaći način. Moj odgoj i svjetonazor govore da kriminal ne može zastarjeti", zaključio je Matić.
http://www.portal53.hr/vijesti/hrvatska-i-svijet/103-hrvatska-i-svijet/7190-u-registru-150-tisuca-laznih-branitelja.html
wwwg tablice

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #115 : Prosinac 28, 2012, 12:42:02 poslijepodne »
mozda je broj laznih tocan , ali, medju njih spada i ta ljigav-lazljiva spopada..

i pravi branitelji su  ogledalo ovog drustva , i u samo takvom taj lazov moze biti predsjednicki savjetnik, i ministar..

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #116 : Prosinac 28, 2012, 04:38:00 poslijepodne »
Istina je uvjek negdje u sredini, gdje ima dima ima i vatre, ako je samo jedan mali dio točan što se piše i objavljuje o Matiću (da je bio član HDZ-a, da mu je dodijeljen status PTSP-a 80% pa je naglo ozdravio, upitnost o ratnom putu .....itd...) pa to je strašno, postavlja se onda s pravom pitanje tko nam je na čelu ministarstva branitelja?...
Ma nemoj?
Glavno da neko izbaci neku laž i da se ta laž proširi, pa bumo onda sve to relativizirali sistemom di je dima imai vatre, i onda od nekog nevinog napravimo polu-krivog. Jel tak misliš da je ok? Tipično manipuliranje masa, stara škola HDZja...
Citat:
He..smiješno, pa opozicije kao da nema...
Pa kaj HDZ nije u opoziciji? Ili su već zabranili tu takozvanu stranku?
Citat:
jedini neprijatelji su si oni sami po radi nesposobnosti, neznanja i bahatosti, pa oni sami sebe destabiliziraju..
Znači onda oni sami o sebi šire laži jer si vlastitom nesposobnošču nemreju tak jako nauditi? Koje gluposti ...
Citat:
primjera radi...kaj je HDZ-e kriv kaj Jakovina nije platil porez?...jel HDZ-e kriv kaj je Čačić bio potpredsjednik vlade iako se znalo kaj je napravil?..itd....
A di neko tvrdi da je to kaj ti navodiš istina? Ma i da je, di neko tvrdi da je tome kriv HDZ?

Ta tvoja demagogija je stvarno ispod svakog nivoa.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #117 : Prosinac 28, 2012, 05:12:39 poslijepodne »
Navodno uhapšen pomoćnik Ministra branitelja radi primanja mita?
Čiji je taj pulen?
Ova država je trula ko' banana.

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #118 : Prosinac 28, 2012, 06:51:14 poslijepodne »
250 jezeri!? Kaj je taj delal za kikiriki? Pravi baje mlate milijone.
wwwg tablice

Jaguar

• Gost
« Odgovori #119 : Prosinac 28, 2012, 11:20:38 poslijepodne »
Pravi baje mlate milijone.

Te je zabranjeno hapsiti, ti su zaleđeni. ;D