križanje je koma, svaki dan mi redovito oduzimaju prednost ovi kaj idu sa bivše ceste koja je sad zatvorena, da ne stanem već bi me svaki dan napičili.
uglavnom nešto najgore što postoji
Zato jer voze automatski, uopće ne prate znakove.
Ali važno je naglasiti, mislim da su mnogi zaboravili na to pravilo, a to je
pravo prednosti desne strane.
Ja sam prošla nekoliko puta kroz raskršće, i svaki put je bila druga situacija. Zaista je "divlje". Pazite, radije stojte i lagano puzite, pa taman da vam i trubili.

Zašto se nije narpavila ona niska betonska ograda kao recimo u Buzinu?
Ima li to veze sa čišćenjem snijega? Naime, kad krenu ralice, onda snijeg mogu nabacivati kroz postojeću ogradu na nogostup, a da su niske betonske barijere ne bi mogli.
Barijera između nogostupa i kolnika je svakako potrebna, da se zaštite pjeašaci i biciklisti, ali zašto tak visoko?
Razumijem da mi ljudi baš i ne možemo sve razumijeti i znati, ali struka bi morala znati odraditi posao i postaviti cestu da svi koji prolaze budu sigurni, a ne da imaju visinske pripreme zbog tog raskršća.
Razmišljala sam kak će se nadvožnjak ponašati kad padne snijeg? I do sad se polako klizilo po cesti prema rampi tj Kolodvorskoj jer je bila slabije čišćena, kaj bu tek sad kad se penje i spušta?