Mene je ovo v konkurencije za nekaj najbole kaj sem čul na Gorice.Inače mi ne leže Vatrene Ulice i nekaj su se bunili za razglas ali kak su jem ga složili...Mene su ovde od se nastupov kaj sem je slušal najbole zvučali.Dober jem je bil i scenski nastup (umetnički dojam

) a bome su jem i rasvetu potrefili.Se 5.
Psihiče sem zajdni put slušal na FUKu i to mi je bilo,ono...Mislil sem si da su zreli za penziju.Sobotu je Dado bil raspoložen ,nekaj su malo korigerali na razglasu,a da su svetlo sami delali i slagali ovak dobro jem nebi ispalo.Ne sečam se da sem zajdni put čul negde "Volim crtane filmove" na radiju il TV a kamoli vživo.Imali su odlične solo dionice a v nesvest su me hitili da su zašli na bis,Davor zel gitaru i zaigral "Ven ju kol majnejm" (Il
Dont kol majnejm kad sidžem s bine 
).
Na rasvete su popušili,po mene,Opća Opasnost.Preveč beloga.Zvuk jako dobar.Nje sem zajdni put slušal most na prvem albumu,ali kak ljudi treščiju,to ni za ljude,baš onaj rock kaj ti zabije desni bubnič v levo vuvo a onda ti se zleti z glave vun.Imaju i dobre balade v stilu Divle jagod na tere su totalno odlepili ovi mladi kaj su je došli slušat.Uglavnem pozitivno su me iznenadili.
V sobotu sem se
narokal v Bakariču,nedelu
nafolkal Karlovcu,mogli bi reči da sem
zadovolen zavo leto.

Jel se more čovek kak zadobaviti kakvoga cdejca il dvdejca z končertina?
Videl sem da su snimali samo neznam jel to bilo samo za videozid il i za
arhivu...