Halo o čemu ti pričaš, izvrćeš teze kao i uvijek, koja Vlada bi trebala za svaku odluku pitati tebe ili mene svako jutro. Ova Vlada kao i predhodne je dobila mandat da vodi i upravlja zemljom, koliko uspješno, vidjet ćemo.
No ti i tvoja ekipa ovdje na forumu niste se dizali na zadnje noge kada je predhodna, radila to što je radila, nema smisla ponavljati Vama, zbog čega smo sada došli do gole istine i koja će biti bolna a to mora biti jasno svima, nešto što se godinama guralo pod tepih kako bi se zadržala vlast po svaku cijenu, ova Vlada sada je spremna počistiti i suočiti se sa golom, bolnom istinom.
Uhvatili ste se poskupljenja?
Tko je krao milijarde iz HEP-a?
Tko je zapošljavao Buljbašiće i desetke tisuća Buljbašića po javnim poduzećima, javnoj i lokalnoj samoupravi?
Hoćete primjere iz naše sredine? Kaj će Vam kad su Vam dobro poznati.
Tko je bio toliko kvaran i nesposoban? Joj kad se sjetim samo one slatke glasnogovornice ZG HDZ, takav kadar je zapošljavan odnosno uhljebljivan.
I sad nas muče poskupljenja, da bolna su i meni, no ako se hoće nešto napraviti, razvijati HEP, graditi sustave, Hidrocentrale, treba i ulagati, odakle? Što su radili predhodni? Treba li podsjećati na Mravka, Fimimediju i ine "medije" kroz koje su se isisavali naši novci? E sada je vrijeme naplate svega onoga što ste nažalost Vi podržavali a ne ja, to je naša realnost, kome to nije jasno, bolje rečeno tko se ne može pomiriti s ukidanjem privilegija, neka traži savjet od fotokopira.

Gledam Vas samo koja ste Vi ekipa, Vas nekolicina koji perete derete, izmiču privilegije, pa Vas je frka.
Polako, ubrzo će doći na red i gradska razina, za Vas moraliste, koji ste i sami u pekmezu ili Vaši bliski prijatelji, koje tako zdušno branite, napadima na druge. Aleluja!
@Muha tebe nisam ništa pitao i stobom nisam komunicirao, ne trudi se uzalud biti nečiji odvjetnik, nisi dorastao tome kao i mnogo čemu drugom, osim lajanju, vrijeđanju i svađanju!