Autor Tema: Kako radi aktualna vlada  (Posjeta: 517833 )

0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Kako radi aktualna vlada
« Odgovori #690 : Prosinac 02, 2013, 08:53:45 poslijepodne »
Sledgehammer, vi tam na carini švercate buniku ili kaj još gore ? Daj se malo zbroji ... vidim da se stalno oduzimaš s pljuvanjem i preseravanjem.

Nisam ni mislio da ćeš reći išta suvislo i pametno, iako to nitko od tebe i ne očekuje... možda eventualno da komentiraš istinite navode, no kako ih ignoriraš, kao i crvena ekipa koja prešuti sve što im ne ide u prilog, tako i ti... jadnik na petu potenciju!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #691 : Prosinac 02, 2013, 08:55:16 poslijepodne »
Da, da, horoskop je neumoljiv...

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #692 : Prosinac 03, 2013, 12:40:37 prijepodne »
Obavijesti : Laburisti: paket zakona kao početak antiradničke revolucije
 ZAGREB, 28. studenog 2013. (Hina) - Hrvatski laburisti upozorili su danas da su se iza svjetonazorskih sukoba oko braka i ćirilice sakrila tri izuzetno opasna zakona s područja rada i mirovina, po kojima će radnici morati raditi do 67. godine, što je početak "antiradničke revolucije".
...

Opet slušamo najave aktualne garniture o uvođenju novih poreza i to ovoga puta poreza na nekretnine kojeg će plaćati svi građani, pa i nezaposleni. Tu su i brojne nejasnoće i nelogičnosti (vrlo česta karakteristika ove Vlade) poput one tko će popisati svu tu imovinu, kako će se određivati vrijednost i napokon što će biti s komunalnom naknadom. Ostaje nejasno i kuda bi se taj porez treba sliti? U lokalne proračune ili...?
...

Obavijesti : Zakoni koji definiraju budućnost, život, rad, sreću i mirovinu svakog pojedinca u Hrvatskoj
...

"Protiv; Žene i muškarci, radit ćete 56 sati tjedno, na određeno vrijeme, do 67. godine života, bez ugovora, na kupone! Voli vas vaša Vlada"
...

http://www.laburisti.com/

"Nadamo se da će se građani RH 02.12. probuditi i shvatiti da će raditi 56 sati tjedno, ugovorom na određeno ili na kupone i još iznajmljeni preko agencije za privremeno zapošljavanje!"
 NARODE PROBUDI SE!
https://www.facebook.com/laburisti.vg

Dooobro, to je problem. A de je rešejne?
Mlatiti z letvum po kunte?
wwwg tablice

Offline kum

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #693 : Prosinac 03, 2013, 01:35:09 poslijepodne »

Lesar i pajdaši nigdar nesu nikakavo rešenje ponudili.
Oni navek sam vele da nikaj ne valja. A bar na ovomu kaj se tu se
znabrojilo se i te kak da puno toga reči.
Ovak oni kak i navek kav veliš znaju sam-z letvum po kunte :D-
Je to vam je tak

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #694 : Prosinac 03, 2013, 03:33:42 poslijepodne »
"Časna obitelj" Vesne Pusić"

Nakon što je krajem prošle godine sudac Ustavnoga suda u mirovini Vice Vukojević dao intervju Večernjem listu u kojem je optužbe protiv sebe za silovanje neidentificirane muslimanke proglasio izmišljenima i u kojemu je progovorio i o nekim članovima obitelji Vesne Pusić, predsjednica HNS-a je dan poslije reagiala izjavom da Vice Vukojevićc nije dostojan izreći ni ime njezine obitelji. Vukojević je poslao Večernjem listu odgovor na tvrdnje Vesne Pusić, ali kako do danas nije objavljen, ustupio ga je Hrvalskom listu te ga objavljujemo.

U Večernjem listu od 30. prosinca 2007. objavljen je članak „Nedostojan izreći i ime moje obitelji", u kojem su prenesene izjave Vesne Pusić koje sadrže razne neistinite i klevetničke tvrdnje na moj račun. Sukladno Zakonu o informiranju, molim vas da objavite moj sljedeći odgovor: Vesna Pusić ponavlja laži da se protiv mene vodi nekakav postupak zbog silovanja, premda je u međuvremenu hrvatska javnost obaviještena da se takav postupak ne vodi niti se je ikada vodio, a izmišljena nije samo priča o silovanju već i svjedokinja kojoj je ta izjava pripisana. Usprkos tome, Vesna Pusić izjavljuje da ja „trebam položiti račune". S takvim zahtjevima da trebam dokazivati nedužnost uslijed izmišljenih optužaba bio sam više puta suočen u komunističkoj Jugoslaviji prilikom ispitivanja u Udbi. Mislio sam da su ta vremena prošla, ali ovaj slučaj govori da i dalje trebam biti vrlo oprezan.

Vesna Pusić očigledno ima specifično poimanje prava prema kojemu optuženi treba dokazivati vlastitu nedužnost, a ne tužitelj njegovu krivnju. Može biti da je ona takvo poimanje prava, pravne države i pravnoga poretka baštinila od svoga oca uglednoga akademika Eugena Pusića koji je kao visoki jugoslavenski državni dužnosnik u godinama posllje Drugog svjetskog rata bio sudiomk komunstičke, titoističko-staljinističke pravničke prakse u Zagrebu i Hrvatskoj koja je iza sebe ostavila bilancu od nekoliko desetaka tisuća mrtvih i zatvoremh Hrvata. Potpuno se slažem s mišljenjem da je u načelu neprimjereno u javnoj polemici s jednom osobom u priču involvirati druge članove njezine obitelji osim ako se time ne želi dokazati svojevrsna obiteljska geneza u stajalištima suprotstavljene osobe s kojom se polemizira. A o tomu je u ovom slučaju riječ. Zato ću još jednom ne samo ponoviti, nego da čitateljima bude jasnije - dodatno pojasniti iz kakve 'časne obitelji' potječe Vesna Pusić.

Grga Budislav Anđelinović, brat djeda Vesne Pusić, naredio je gušenje pobune hrvatskih vojnika 5. prosinca 1918. u Zagrebu. Oni su se bili pobunili protiv odluke Narodnoga vijeća „da s danom 2. prosinca čitav naš narod slovensko-hrvatsko-srpski tvori jedinstvenu državu pod regencijom njegova kraljevskoga visočanstva 'prijestolonasljednika Aleksandra Karađorđevića". Pobunjenim vojnicima pridružio se velik broj Zagrepčana na Trgu bana Jelačića te su zajednički uzvikivali; „Dolje srpska dinastija. Dolje kralj Petar! Dolje srpski militanzam'" Tadašnji šef policije u Zagrebu Grga Budislav Anđelinović naredio je da se na pobunjenike otvori vatra.

Ubijeno je devet vojnika i četiri civila te ranjeno deset vojnika i sedam civila. Kad su ga neki hrvatski zastupnici u beogradskoj Skupštini optužili zbog tog zločina, Grga Budislav Anđelinović 26. travnja 1921. ovako je objasnio svoj postupak: "Gospodo, ja sam po svojoj dužnosti smatrao da trebam prvi da počnem, smatrao sam da je to moja dužnost i ja se tim krvavim rukama, koje mi predbacuju gospoda od Hrvata. ponosim".

Za svoga djeda Danka Anđelinovića Vesna Pusić tvrdi da je bio „poznati hrvatski pjesnik". Ja to nisam osporavao niti se namjeravam baviti njegovim pjesničkim opusom. To prepuštam književnim kritičarima. Mene zanima politička djelatnost Danka Anđelinovića tijekom Drugog svjetskog rata, a o njoj se može dosta toga saznati iz „Zbornika dokumenata „Narodnooslobodilačke borbe u Dalmaciji" (Split 1982.). Tamo se na više mjesta spominje ime Danka Anđelinovića kao bliskoga suradnika četničkoga vojvode Ilije Trifunovića Birčanina, kojega je osobno Draža Mihailović imenovao komandantom svih četničkih snaga u Lici, Dalmaciji, Hercegovini i Zapadnoj Bosni, odnosno na području talijanske okupacijske zone u NDH. Birčanin je, dakle, djelovao pod zaštitom talijanskih okupatora i imao je sjedište u Splitu (Solinska cesta 56). U navedenom zborniku također se govori o „Splitskom kvartetu“: Danko Anđelinović, poznati orjunaši Milohnić i Šegvić i talijanska kvestura".

U isto vrijeme četničke jedinice pod komandom vojvode Birčanina, i pod zaštitom talijanskih fašističko iredentističkih okupatora, izvršile su niz pokolja hrvatskoga stanovništva u Dalmatinskoj zagori i Hercegovini. Sam Birčani,. primjerice, u izvješćima četničkoj komandi u Srbiji piše da su njegovi četnici pobili oko tisuću hrvatskih civila u Dugopolju kod Splita, u Srijanima i Gatima kod Omiša te u selima kod Vrgorca. VIadimir Dedijer i Antun Miletić u knjizi „Zločini nad Muslimanima“ (Sarajevo 1990.) citiraju Birčaninovo izvješće Draži Mihailoviću o tim zločinima: „Na području Vrgorca oderali smo žive tri katolička sveštenika i pobili sve muškarce od 15 godina naviše". Iz popisa ubijenih u tom četničkom pohodu vidijivo je da su čenici ubijali žene i djecu.
Vesna Pusić navodi da je njezin stric (ujak) Vuk Anđelinović bio „ugledni antifašist i partizanski liječnik". Njegov antifašizam za mene uopće nije sporan, premda bi se mogli upitati zašto se je on partizanima priključio tek 3. rujna 1943., dakle svega nekoliko dana prije talijanske kapitulacije. Međutim, njegov antifašizam mogao je biti sporan njegovu ocu Danku koji je, kako piše u prije navedenom zborniku, surađivao s talijanskim fašističkim okupatorom i njegovim četničkim pomagačima.

Ja sam osobno uvjereni antifašist i smatram da bi to trebao biti svaki hrvatski domoljub i demokrat - već zbog činjenice da su talijanski fašisti izvršili brojne zločine nad hrvatskim narodom tijekom okupacije hrvatskih područja u Drugom svjetskom ratu, ail i prije toga u Istri i Hrvatskom primorju.

Što se tiće Vuka Anđelinovića, problematično može biti njegovo moguće pripadništvo zločinačkoj skupini unutar 11. partizanske dalmatinske brigade koja je 7. veljače 1945. izvršila pokolj širokobrijeških fratara.
U tom pohodu kojemu je krajnji cilj bio osvajanje Mostara, sudjelovao je akademik Adolf Dragičević, kolega Eugena Pusića. Štoviše, taj prisni prijatelj našega predsjednika Stipe Mesića. koji je svojedobno inspinrao Vesnu Pusić za objede na moj račun, ostao je bez potkoIjenice pred ulazom u Mostar. Prošle je godine Adolf Dragičević, uz podršku Eugena Pusića i istomišljenika, bio kandidat za predsjednika Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, ali je izgubio. Nakon toga je dao intervju tjedniku Globus (10. kolovoza 2007.) pod naslovom 'HAZU treba srušiti'.

Poslije „operacije Mostar“ 11. dalmatinska brigada nastavila je ratni put prema zapadu: preko Dalmacije, Like i Slovenije - do Bleiburga, gdje je iz njezina sastava regrutirana jedinica masovnih ubojica koji su od jama na Kočevskom Rogu napravili jedno od najvećih poslijeramih stratišta u Europi. Vuk Anđelinović nije mogao biti partizanski liječnik kako tvrdi Vesna Pusić jer je rođen 3. travnja 1922. godine. Osim ako nije preko reda diplomirao kod svoga kolege, „partizanskog Mengelea'", danas također uglednoga člana HAZU-a Drage Ikića koji je, prema knjizi 'Jedanaesta dalmatinska udarna brigada' (Split 1987.), kao domobranski garnizonski liječnik u Vrgorcu, u dosluhu s OZNOM, neposredno prije partizanskoga napada na grad 12. listopada 1943. zatrovao vojnički kazan u namjeri da svoje 'pacijente', hrvatske domobranske vojnike pripremi za partizansku klaonicu.

Toliko, ukratko, o Pusičkinim optužbama protiv mene i o njezinoj 'časnoj obitelji'. Naravno, nije to sve i ako ju budu zanimale dodatne pojedinosti o spomenutim kao i nespomenutim članovmna njezine 'časne obitelji', može se ponovno javiti.

Zahvaljujem na uvrštenju i najsrdačnije Vas pozdravljam,

VICE VUKOJEVIC

=================================

Eugen Pusić, otac Vesne Pusić, bio je visoki jugoslavenski državni dužnosnik u godinama poslije II. svjetskog rata, sudionik komu-nističke, titoističko-staIjinističke pravničke prakse u Zagrebu i Hrvatskoj koja je iza sebe ostavila bilancu od nekoliko desetaka tisuća mrtvih i zatvorenih Hrvata.

Grga Budislav Anđelinović, brat djeda Vesne Pusić, naredio je gušenje pobune hrvatskih vojnika 5. prosinca 1918. u Zagrebu. Ubijeno je devet vojnika i četiri civila te ranjeno deset vojnika i sedam civila. Svoj je postupak ovako objasnio: "Gospodo, ja sam po svojoj dužnosti smatrao da je to moja dužnost i ja se tim krvavim rukama, koje mi predbacuju gospoda od Hrvata, ponosim!»

Danko Anđelinović, djed Vesne Pusić, bio je bliski suradnik četničkoga vojvode Ilije Trifunovića Birčanina, kojega je osobno Draža Mihailovćc imenovao komandantom svih četničkih snaga u Lici, Dalmaciji, Hercegovini i Zapadnoj Bosni, odnosno na području talijanske okupacijske zone u NDH.

Vuk Anđelinović, stric Vesne Pusić, partizanima se priključio tek 3. rujna 1943., dakle svega nekoliko dana prije talijanske kapitulacije. Pripadao je zločinačkoj skupini unutar 11. partizanske dalmatinske brigade koja je 7. veljače 1945. izvršila pokolj širokobrijeških fratara.
« Zadnja izmjena: Prosinac 03, 2013, 03:59:18 poslijepodne Sledgehammer »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #695 : Prosinac 03, 2013, 07:52:39 poslijepodne »
Koko-vg, prestani se praviti pametan i prigovarati svakome na pisanju i ispravljati, skoro svaki post. Ako nisi znao to je trolanje.
Za takvo ponašanje na mnogim forumima se briše. Zato prekini, komentiraj smisleno, a ne biti svemu poklopac.

Nastavak u istom tonu povlači sankcije. Isto pravilo vrijedi i za sve ostale.

Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #696 : Prosinac 03, 2013, 07:54:24 poslijepodne »
Da se referiram na Kokov post koji je onda obrisao, ne znam zašto (naravno, postavio je pitanje moralne vertikale Vice Vukojevića, iako se u tekstu ne govori o njemu i otkuda je tekst, sa nekakvog popljuj portala tipa Dnevno.hr...

E pa KoKO, piše da je tekst sa Hrvatskog lista (tvoj browser je ziher podešen da takove stranice ne otvara), a kao drugo - nebitno je tko je Vice Vukojević, bitno je da je ono što je napisao istina...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #697 : Prosinac 03, 2013, 08:40:13 poslijepodne »
Obrisao sam ja, tu nema tajne. Samo si previše dozvoljavaš!

Ne pretjeruj, opomenut si na pristojan način. Također su opomenuti i drugi! Ne prigovaraj radu moderatora, a ti si to stalno dozvoljavaš, no sad je dosta.
Ne za tebe nego i za svakog sa sličnim idejama i ponašanjem.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #698 : Prosinac 03, 2013, 09:37:39 poslijepodne »
Sledgehammer, ne pravi se grbav kad se već drugi prave ... imaš u Slobodnoj Dalmaciji članak o Eugenu Pusiću

http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/158062/Default.aspx

pročitaj malo i kako drugi govore o toj osobi.

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #699 : Prosinac 04, 2013, 12:39:04 poslijepodne »
'Jesmo li vidjeli da je ministar Jovanović dao ostavku?'Zastupnici u Saboru tražili jutros stanku uoči izglasavanja rebalansa proračuna za 2013. i proračuna za 2014. godinu, a HDZ i Laburisti napali su Vladu što je amandmane poslala tek jutros. Ivan Šuker prozvao ih je što ministarstvo obrazovanja nema novca za isplatu troškova prijevoza i božićnica prosvjetarima
http://www.vecernji.hr/hrvatska/jesmo-li-vidjeli-da-je-ministar-jovanovic-dao-ostavku-906721
-----------------
Kada prosvjetari traže svoja prava, svaki ministar ih mijenja kako hoće i nikome ne odgovara. Kada se prosvjetarima svako malo oduzima od osobnog dohotka, ministar govori da nema novaca, da su prosvjetari ionako neradnici, a ako im se ne sviđa neka potraže posao u drugim zemljama.
Kada se prosvjetarima ukine regres, božićnica , a sada i prijevoz, ministar se opet smije, nema novaca.
A da mi lijepo zamolimo tog ne sposobnog čovjeka- nikako ministra- jer ne radi ništa zao one koje treba predstavljati i braniti, naša država i kompletni školski kadar ne bi ništa izgubio. Dapače, bili bi svi na dobitku.
Jedan neradnik manje. Njegova ionako prevelika plaća  ( jer ju nije zaradio) ostaje u ministarstvu, a neka upiše glumačku školu u smislu cijelo životnog školovanja.
Jer izgleda da do sada nije ništa naučio. Drugi (prosvjetari) moraju raditi, a on ne treba. Zanimljivo razmišljanje i bezobrazno ponašanje osobe koja od dolaska na mjesto ministra minira sve kaj stigne, kao da je miner, neka se zaposli u Mungosima.

I na kraju vrijeme je da prestane konstantno ponizivanje i vrijeđanje jedne cijele vojske akademski i visoko obrazovanih osoba koja svaki dan rade u nemogućim uvjetima, za koje osobe u ministarstvu jako dobro znaju, ali se prave „ludi“.

I cukorek na kraju, po te vrijedne i marljive ljude- ministre dolaze automobili sa vozačima da ih odvezu na njihov tako važan posao, dok se svi ostali moraju voziti kao svinje u gradskom prijevozu ili trošiti onaj minimalac od plaće za gorivo automobila, ali moraju biti na poslu!
Jer vrši se presing na ravnatelja  da se strogo vodi računa o dolasku na posao , jer inače oni ravnatelji lete sa funkcija.
Dobri stari komunizam i bezobrazluk.
Za narod ništa novo, za povlaštenu kastu nigdje kraja benificijama i rastrošnosti.

« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2013, 12:51:42 poslijepodne Mlačanin »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #700 : Prosinac 04, 2013, 02:20:46 poslijepodne »
Obrisao sam ja, tu nema tajne. Samo si previše dozvoljavaš!

Ne pretjeruj, opomenut si na pristojan način. Također su opomenuti i drugi! Ne prigovaraj radu moderatora, a ti si to stalno dozvoljavaš, no sad je dosta.

To ide mene ili onoga obrisanog posta?

OK ako je obrisao mod, ja nisam komentirao rad moda, tak da sam malo zbunjen... eto...

Sledgehammer, ne pravi se grbav kad se već drugi prave ... imaš u Slobodnoj Dalmaciji članak o Eugenu Pusiću

Koji drugi?? Goldstein??

Pa taj je još gori od Pusića, onaj bar nije među živima, ovaj drugi nas truje i radi protiv Hrvatske i dan-danas!! TO je kao da pitam Hessa što je mislio o Hitleru... dva najbolja druga od ranih dana...

A i SD, kao članica partijske ćelije zvane EPH, stvarno je pravi "Voelkische Beobachter" današnje vlastodržeće ekipe...
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2013, 02:24:20 poslijepodne Sledgehammer »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #701 : Prosinac 04, 2013, 02:26:30 poslijepodne »
Kada prosvjetari traže svoja prava, svaki ministar ih mijenja kako hoće i nikome ne odgovara. Kada se prosvjetarima svako malo oduzima od osobnog dohotka, ministar govori da nema novaca, da su prosvjetari ionako neradnici, a ako im se ne sviđa neka potraže posao u drugim zemljama.

Kada se prosvjetarima ukine regres, božićnica , a sada i prijevoz, ministar se opet smije, nema novaca.
A da mi lijepo zamolimo tog ne sposobnog čovjeka- nikako ministra- jer ne radi ništa zao one koje treba predstavljati i braniti, naša država i kompletni školski kadar ne bi ništa izgubio. Dapače, bili bi svi na dobitku.
Jedan neradnik manje. Njegova ionako prevelika plaća  ( jer ju nije zaradio) ostaje u ministarstvu, a neka upiše glumačku školu u smislu cijelo životnog školovanja.

Jer izgleda da do sada nije ništa naučio. Drugi (prosvjetari) moraju raditi, a on ne treba. Zanimljivo razmišljanje i bezobrazno ponašanje osobe koja od dolaska na mjesto ministra minira sve kaj stigne, kao da je miner, neka se zaposli u Mungosima.

I na kraju vrijeme je da prestane konstantno ponizivanje i vrijeđanje jedne cijele vojske akademski i visoko obrazovanih osoba koja svaki dan rade u nemogućim uvjetima, za koje osobe u ministarstvu jako dobro znaju, ali se prave „ludi“.

I cukorek na kraju, po te vrijedne i marljive ljude- ministre dolaze automobili sa vozačima da ih odvezu na njihov tako važan posao, dok se svi ostali moraju voziti kao svinje u gradskom prijevozu ili trošiti onaj minimalac od plaće za gorivo automobila, ali moraju biti na poslu!

Jer vrši se presing na ravnatelja  da se strogo vodi računa o dolasku na posao , jer inače oni ravnatelji lete sa funkcija.
Dobri stari komunizam i bezobrazluk.
Za narod ništa novo, za povlaštenu kastu nigdje kraja benificijama i rastrošnosti.

Svaka ti dala za ovaj komentar, svako slovo je jedna ružna, turobna, grupa istina.

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #702 : Prosinac 09, 2013, 09:13:57 poslijepodne »
''Predsjednik Republike manirom preciznog birokrata ustvrdio je da on ne može sazvati sjednicu Vlade, ali može predložiti Vladi da održi sjednicu radi razmatranja određenog pitanja, na kojoj može biti nazočan i sudjelovati u raspravi. Nama se ta razlika ne čini drastičnom, ali kada nas je predsjednik već ovako apotekarski precizno poučio o svojim ustavnim ovlastima, očekujemo da ih konačno iskoristi i predloži Vladi održavanje sjednice radi razmatranja katastrofalne gospodarske situacije. Nadamo se, također, da u strahu za svoj rejting neće pričekati s prijedlogom za održavanje sjednice do predsjedničkih izbora, koji se održavaju za godinu dana, jer će u tom slučaju biti suodgovoran za još lošije gospodarsko stanje i standard naših građana nego što je sada. Na kraju, drago nam je da je predsjednik počeo ovako precizno birokratski tumačiti Ustav, očekujemo da to konačno učini i u vezi članka 8. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina. Još jednom ga pozivam da to učini jer do sada na sve moje zahtjeve – je li to zbog rejtinga ili nečeg drugog – mjesecima nije reagirao. Zato je suodgovoran za podjele koje su nastale zbog protuzakonitog uvođenja dvojezičnih natpisa u Vukovaru.''

http://www.vecernji.hr/hrvatska/karamarko-odgovorio-josipovicu-predlozite-dakle-sjednicu-vlade-rh-908190

tja , konacno da i on nesto pametnog prozbori..

bit ce zanimljiv odgovor  druga predsjednika svezi clanka 8. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #704 : Prosinac 11, 2013, 07:27:53 poslijepodne »
Baldrick iz “Crne guje” bi rekao da ima lukav plan. Ako je ovo lukav plan Nataše Srdoč, predlažem joj da smisli bolji. Sva radna mjesta za prodavače magle su već popunjena.

http://zlihologija.com/2011/06/natasa-srdoc-imperij-uzvraca-udarac/

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.