Opet nisi u pravu. Popljuvao si sve po redu.
Nikoga ja nisam opoljuvao. Osim tebe. I to je potpuno opravdano, jer za drugo i nisi.
Projekt Croata-kravata je po tebi promašen ?
Tko je rekao da je promašen?? Opet konstruiraš i stavljaš mi u usta ono što nisam rekao?? Ili ti drugačije i ne znaš, jer nemaš argumenata kojima bi dokazao da si u pravu, pa se služiš metodama svojeg velikog učitelja, meštra i magistra markulina...
Sad bu možda još ispalo da si ti to pokrenuo prije Bušića 
Kojeg Bušića, o čemu briješ??
Nemaš pojma, a spreman si sa svima se posvadit da bi dokazao da je sve baš onako kak ti misliš. Ako ti ne kupuješ i ne nosiš kravate, zar misliš da je posao s kravatama propao ?
Ja kravata imam preko stotinu u ormaru, i ne kupujem ih, to je istina - jer nemam potrebe. I da - ogroman postotak njih sam dobio na poklon, tako da i sa te strane nisam puno ulagao u iste. I imam ih iz desetak zemalja Europe. Šteta kaj nećeš navrnuti da to vidiš - možda bi onda ti pucal - od jala i jada...
I ponavljam - ubuduće me citiraj, nemoj srati i konstruirati što ja mislim. Ono što ja mislim, ja to i napišem, nema tu skrivenih tumačenja i značenja. Tako da je zaključak kako lupetaš gluposti sa tvrdnjom da ja "smatram kako je posao sa kravatama propao".
Nije propao, naravno da nije - ali nije međunarodno ni prepoznat kao značajan, autentični hrvatski suvenir. A to je bio cilj. Kravate se relativno dobro i prodaju, obzirom da baš nisu jeftine - no ne ostvaruju svoju marketinšku zamisao predstavljanja Hrvatske u onom opsegu i na onaj način kako su zamišljene.
Gdje si ti bio kad je otvorena trgovina na Kaptolu ... još si piškio po pijesku ... ali ti znaš za dućan , turcizam, (trgovinu ... a mene ispravljaš) na aerodromu i duty free ... sve ti znaš ... samo što se ne raspukneš od znanja.
Koji si kompleksaš, koja si ti šaka jada, jalna i isprazna da je to prestrašno... da, znam za DFS jer sam na ZLZ radio preko 12 godina i u tom shopu sam bio milijun puta. Kao drugo - sumnjam da sam ja piškio po pijesku kada se otvorio dućan - obzirom sam više nego duplo stariji od te tvrtke. Vjerojatno i od tebe - možda ne toliko biološki, ali mentalno sam sigurno stariji jedno 22x od tebe. Tak da drugo i ne znaš osim vrijeđati - jer da imaš argumente, iznio bi ih... ovako samo možeš jalno skvičati kako ja pucam od znanja. Možda i pucam - u usporedbi s tobom... stvarno si jadan.