Autor Tema: KUKURIKU - stižu pevci  (Posjeta: 168584 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: KUKURIKU - stižu pevci
« Odgovori #75 : Rujan 20, 2011, 06:13:29 poslijepodne »
U previše stvari slažeš se sa Jaguarom, što više uveliko potvrđuješ njegove teze, previše da bi bilo slučajno...u tom kontekstu sam i napisao to...ne želim se svađati, želim raspravljati, izmjenjivati mišljenja no sa ljudima poput Jaguara i Koke to je nemoguće...isti perinjaju po svojem, brane nemoguće i onda ti naletiš...a kam ćeš?...razmisli malo koga podržavaš...misliš li da je Čačić moralan????
Ja bum se slagal s kim i kojoj temi ja oću. A dal ti vjeruješ u slučaj ili ne, to je tvoja stvar.
Ne interesira me kontekst, neko ono kaj stoji iza riječi, a to svakako nije ok.
Dal se ti možeš se nekima ovdje sporazumjet ili diskutirat, to je opet tvoja stvar. Ja se s njima ne svadim, ali nemam se ni puno kaj s njima diskutirati.
Ja naletim di naletim, a kam oću, i to je moja stvar, kaj ti još uvijek ne dozvoljava da ideš omalovažavat.
Ja razmišljam čitavo vrijeme koga da podržavam, nisam još baš odlučan, ali znaj da jedne nebum nikad.
Kaj se tiče Čačića - da malo pratiš kaj se piše, znao bi kak ja mislim o njemu.

Moremo se spominati, možda čak i "svaditi", ali ak to bude na nekom nivou.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #76 : Rujan 20, 2011, 06:29:45 poslijepodne »
Napisao si takav tekst da čovjek u najmanju ruku pomisli kako je Čačić HDZ-ovac, koji je vladao ovom zemljom 20 godina, obnašao sve funkcije, skoro pa je uskrsnuo u liku i djelu Ive Sanadera. Da te podsjetim da je Čačić sudjelovao u vlasti samo 4 godine i napravio konkretne rezultate za mene, ako za tebe nije ok, nisu neki ni za mene pa ih trpim ne 4 godine nego 20 godina. Tko je napravio više štete ili koristi, reći će građani na nadolazećim izborima, stoga nema potrebe da nas dva više polemiziramo oko toga.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #77 : Rujan 20, 2011, 07:11:26 poslijepodne »
Da te podsjetim da je Čačić sudjelovao u vlasti samo 4 godine i napravio konkretne rezultate za mene

U tome je problem, ako ponovno dođe na vlast ode nama budućnost! Koliko nje hotela pokupovao? u koliko je nadzornih odbora sjedila njegova supruga? (18)

siromak, na kaj je spao... ima manja primanja od 1000 eura. Baš mi ga je žao...kako je upravljao sa svojom tvrtkom zako će i sa državnim tvrtkama! Ode sve u kurač.  Daj mi molim te njegov broj telefona da mu pošaljem koju kunu da ima za kruh. Neka se mani politike jer ima onih koji bi mu plaćali još 1000 eura samo da se ne petlja u politiku i ne gazi ljude po cetsti!

Ratimire prestani gaziti ljude! Vrati vozačku ili neka te Beus vozika  ;D
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #78 : Rujan 20, 2011, 08:21:59 poslijepodne »
Da te podsjetim da je Čačić sudjelovao u vlasti samo 4 godine i napravio konkretne rezultate za mene, ako za tebe nije ok, nisu neki ni za mene pa ih trpim ne 4 godine nego 20 godina.

Ako ćemo biti imalo precizni, a ne odokativni, onda ih ne trpiš 20, već najviše 16 godina. Od čega je prvih 5-6 godina čistih ratnih, gdje nekakvi crvendaći nisu ni postojali, svjesni da su poželjni k'o drek u bazenu, pa se nisu ni puno javljali... tako da možemo računati samo na mirnodopsko razdoblje bez vlasti koalicije, što brzo otopi početni podatak o 20 godina na dvostruko manje...

Ukoliko je tebi 4 godine "samo", onda se preseli u neku nasljednu monarhiju ili u Sjevernu Koreju - tam je normalno da kada jajan zasjedne, da ga gledaš daljnjih 50 godina, a isti ima dovoljno vremena za sve "promjene" koje "planira". Ako misliš da je 4 godine malo, da ja tebe podsjetim da je Njemačka nakon Drugog Svjetskog rata u iste 4 godine (onda je vrijeme proticalo istom brzinom kao i danas!) postala od potpuno razrušene i devastirane zemlje jedna od najjačih industrijskih sila Europe, počeli su od puno lošije situacije nego kukurikavci i završili sa puno boljom situacijom nego kukurikavci!

Iliti - 4 godine su jako, ali JAKO puno vremena da se nešto napravi - normalno, pod uvjetom da se ima volje, znanja i mogućnosti. Kukuriku je sve to imao, a nije napravio ništa, jer su previše vremena, energije i svega ostaloga trošili na međusobna usklađivanja prevelikih razlika te neprirodne koalicije, sastavljene od najrazličitijih dijelova i sastojaka, koja su zajedničko imali samo jednu stavku - dokopati se vlasti pod svaku cijenu! To što maltene nisu ni pričali istim jezicima - figurativno rečeno, tako "dobro" su se slagali! - nema veze...  ::)

Trebalo se dokopati vlasti, jasno, jer oni prije nisu zaslužili imati je dalje - ali se sav "sjaj" tih veličina pokazao u činjenici da su se u 4 godine uspjeli toliko zamjeriti ljudima da su jedva dočekali nove izbore, dapače su pristali čak i na dokazano zlo kodne oznake HDZ, samo da te velike demokrate i stručnjake više ne gledaju.

Dapače, zamjerili su im se toliko da i danas, nakon 2 mandata HDZ-a, ljudi zaziru od SDP-a i njegovih čarobiranja sa novim-starim kandidatima za podjelu vlasti, jer niti Zoki se baš ne može pohvaliti da raja u kolonama jedva čeka da ga vidi i glasaju za njega. Rejting mu nije nimalo pozitivan, i eventualno se nada samo pirovoj pobjedi tipa "nisu izabrani najbolji, nego najmanje loši" - a to je poprilično gorka knedla koja smeta u grlu i koja stvara puno kiseline.

Ja ti obećavam da ću - najvjerojatnije već sutra - detaljno "proštudirati" Plan 21, i da ću postavljati pitanja, za koja se nadam da će vas pionire i poslušnike izbrifirati kako lagati i muljati ljudima, kako im prodavati muda pod bubrege i kako ih uvjeriti da je tamnocrvena boja, ustvari, roza... Nadam se nekom tumačenju, onako argumentiranom, a ne da mi se papagajski ponavlja i servira iste reklamerske floskule prepisane sa jumbo-plakata.

Jer prvoga koji se bude pravio grbav i počeo kenjkati nekakvim diplomatskim rječnikom, što će reći - "mlatara satima a da ništa ne kaže" - poslat ću u najmanje rodno mjesto, i to ne samo njegovo, nego i cijelog predsjedništva tog kokošinjca... a kada HDZ izbaci svoju bojanku, posvetit ćemo se i njoj. No sve mora ići nekim redoslijedom...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #79 : Rujan 20, 2011, 08:31:38 poslijepodne »
Koliko vidim koalicija ima i posebnu webstranicu za komunikaciju s građanima, koja je vrlo živa u samo nekoliko dana, koalicija je otvorena, prima i prihvaća sva pitanja i komentare ali daje i odgovore. Samo izvoli, dapače. To je prava interakcija s građanima, kaj ne?

Što se tiče HDZ, on je svoju bojanku išarao a vidimo i kako, što se mene tiče.

http://www.kukuriku.org/
« Zadnja izmjena: Rujan 20, 2011, 08:33:31 poslijepodne Jaguar »

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #80 : Rujan 20, 2011, 11:00:32 poslijepodne »
http://www.nacional.hr/clanak/116517/kukuriku-vlada-bit-ce-kancelarska

Dubinska dehadezeizacija državnog aparataLijeva koalicija promijenit će četiri ključna zakona i priprema teren za pobjedu: stvara vladu sličnu njemačkoj i želi za dva mjeseca dehadezeizirati zemlju
Kak?

Gospodarska platforma Plana 21 u Varaždinu
Objavljeno 20.09.2011.

U srijedu, 21.rujna 2011., s početkom u 11 sati čelnici Kukuriku koalicije predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predsjednik HNS-a Radimir Čačić i prof.dr.sc Branko Grčić predstavit će Gospodarsku platformu Plana 21 u Varaždinu.
...
http://www.kukuriku.org/

Da su na Gorice?
wwwg tablice

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #81 : Listopad 14, 2011, 10:56:42 poslijepodne »
požar u SDP-u, izgorjeli dokumenti, zanimljivo.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #82 : Listopad 14, 2011, 11:30:54 poslijepodne »
Uz toliko usijenih glava tamo, čudi me kaj već odavno cela zgrada ni zgorela do kocena...  ;) ;) ;)

Evo ih, stižeju kukurikavci...

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #83 : Listopad 14, 2011, 11:36:50 poslijepodne »
Čačić vozi, BJEŽ!!!!

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #84 : Listopad 15, 2011, 08:26:01 prijepodne »
požar u SDP-u, izgorjeli dokumenti, zanimljivo.

Koliko si da velim, "nastran" te pokušavaš podvaliti informaciju ... sram te može biti ...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpovci-pred-sredisnjicom-stranke-gasili-vatru/577385.aspx

DANAS oko 17 sati, ispod stepenica na ulazu u zgradu u kojoj se nalazi sjedište SDP-a na Iblerovom trgu zapalilo se lišće.

Vatra je ugašena od strane djelatnika SDP-a. Nije uzrokovana nikakva materijalna šteta, a vatrogasci su pozvani iz predostrožnosti, priopćeno je iz Socijaldemokratske stranke.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #85 : Listopad 15, 2011, 09:12:47 poslijepodne »
Stvarno opovrgavanje informacije najtočnijim i najkvalitetnijim izvorom, Indexom...

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #86 : Listopad 16, 2011, 08:22:48 prijepodne »
SPECIJALNO za kreaturu pod nickom Sledgehammer ponavljamo informaciju s drugog izvora, mada bi on bio najsretniji da me nema, a i da je cijela zgrada izgorjela, barem s polovicom članstva, a možda da su u to vrijeme bili unutra i vodeći ljudi  i HNS-a ?
Vidiš, toliko energije trošiš na svađe i gluposti (žalosno je da će proči još dosta vremena da spoznaš veličinu svoje gluposti)

http://www.vecernji.hr/vijesti/pozar-ispred-prostorija-sdp-a-iblerovu-trgu-nema-ozlijedenih-clanak-336544

Danas oko 17 sati ispred prostorija SDP-a na Iblerovu trgu u Zagrebu buknuo je požar, priopćili su iz SDP-a.

Požar je buknuo ispod stubišta na ulazu u prostorije stranke te je do dolaska vatrogasaca ugašen. Nitko nije ozlijeđen, a prema priopćenju SDP-a zapalio se lišće ispod stubišta te su ga ugasili djelatnici stranke.

Uzrok požara navodno je opušak cigarete.

Sledgehammer ... da nisi ti taj koji je pokušao napraviti diverziju ???  Nemoj se igrati ... V reštu se vesele kad im dojde "u goste" negdo iz MUP-a
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #87 : Listopad 16, 2011, 12:55:38 poslijepodne »
To ne znam kome se vesele, to znaju samo oni koji su tam već bili.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #88 : Listopad 16, 2011, 02:58:18 poslijepodne »
Hm, SDP-ovci opet nisu pocistitli ispred svoga praga....

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #89 : Listopad 16, 2011, 06:08:51 poslijepodne »
Hm, SDP-ovci opet nisu pocistitli ispred svoga praga....

zapalili su da nema dokaza