Srdačan pozdrav svim mojim 'obožavateljima', izvjesnome kroku osobito.
Razumijem njihovu nervozu zbog onoga što se neminovno bliži. Koristit će sve što im bude na raspolaganju da spase projekt političkoga svinjca kojega su tako zdužno gradili svih ovih godina a on se na njihove oči počinje rušiti kao kula od karata.
U današnjemu "Reporteru" (dostupan je i u pdf-u na
www.rvg.hr) imate moje očitovanje na bljuvotine lokalnoga predsjednika parazitskoga DC-a.
A što se krok-rok žvrljotina o ovoj izmišljenoj tezi iz naslova tiče rekao bih: sram vas bilo. No, teško da gadove može biti sram zbog laži jer ljudi poput velikogoričkih hdz/dc propagandista nemaju ni morala niti srama.
Te sam budalaštine (zbog kojih je vaš guru Aleksandar Božić već nepravomoćno osuđen za uvredu i klevetu) demantirao više puta, ponosan na sve što sam i kako u Hrvatskoj radio od rođenja do danas (nikada nisam živio niti dulje od tri tjedna boravio u inozemstvu), posebice na vrijeme o kojemu ovdje ogavno lažete. Uostalom, neka vam Žarko Pavletić Žak, bivši tajnik Udruženja zatočenika srpskih koncentracijskih logora i bivši predsjednik DC-a Vukovara kaže gdje sam bio i što sam radio. Ako taj častan čovjek više uopće želi čuti za DC.
Još malo

Goran BR