Vuče li te nostalgija Sladge ?
Nije bit umjetničke vrijednosti nego da tebi pobudim lijepe uspomene na izuzetno visoko sofisticirane odgovore dotičnog pandura kojeg sam poistovijetio sa tobom i tvojim postovima na ovom forumu, te shodno tvojim lupetanjima isti su dobili prestižni naziv "Shit of the millenium"
Kada vidim kakvi kreteni - čija si ti apsolutna inkarnacija - navijaju za tu šugavu Jugu, proklinjem svaku sekundu koju sam izgubio u toj umjetnoj nasilnoj zločinačkoj vukojebini, a na žalost izgubio sam ih dosta u svojih gotovo 45 godina života... Juga je kao i ti - promašen slučaj, gubitak vremena, oličenje primitivizma i neznanja. I zato si se odlično i našao u njoj, i zato ti toliko fali. Međutim, ista ne fali nikome tko imalo zna i osjeća što je sloboda, demokracija, te hrvatstvo.
U skladu sa tvojim (malo)umnim naporima, kao i pod dojmom tebi nesumnjivo omiljenih promašenih jugonostalgičarskih bijednika tipa Dežulovića i Lucića, sam si ustanovio potpuno nebitnu nagradu čije ime ni ne znaš napisati, tako da me ubija sekiracija što ih ti dodjeljuješ u stilu "sam sebi dovoljan"...