Zanimljivo, kad se govori o vlastitom poštenju, ko o čemu ........ o poštenju.
Reci slobodno, "kurva"... ali ovo je ipak previse nisko cak i od onoga koji uopce ne shvaca da je u demokratskim drustvima politicki neistomisljenik samo onaj koji o politici drugacije razmislja a ne neprijatelj kojega treba usutkati metodama koje rabiš.. Ponašaš se ko serijski ubojica. Jednostavno si zao. Vrebaš i čekaš priliku da napadneš. Voliš kad je nekom loše.
uvaženi muha, to ima svoju težinu, posebno kada to Vi izgovorite i napišete, čitajući različite teme i Vaše postove na ovom forumu sam vrlo dobro shvatio kako ste Vi upravo osoba, koja je dijametralno suprotna naspram mene i mog predhodnog posta.

Da Vas podsjetim, pljuvanje po SDP, po HNS-u, VFK, GBR, g.Zdravku Lučić, nije li to dovoljno kao potvrda da ste upravo Vi osoba sa karakteristikama koje ste meni pripisali?
O meni neznate ništa, da bi mogli iznositi ovakve teze, moguće da sam pogodio u sridu, što Vas uzrujava, jer istina boli najviše.

Ja vrlo dobro razumijem što je politički neistomišljenik, što je tolerancija, što je dijalog, što je međusobno uvažavanje itd. ali isto tako razumijem i kada treba kazati popu da je pop, prema onima koji to zaslužuju i traže.
uvaženi dadi,
kao što sam i naglasio već do sada, Vama se GBR priviđa na svakom koraku, što je očito i po ovom Vašem zadnjem komantaru.

Tko o čemu Vi o GBR.