Autor Tema: Tko je šef bande?  (Posjeta: 13464 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
Tko je šef bande?
« : Studeni 18, 2010, 08:30:41 poslijepodne »
Citat:
Kaže Šeks: "Sanader je spletkama i obmanama došao na vlast".
Odgovara Sanader: "Ako sam bio na čelu bande, kako je moguće da su me deset godina u stopu pratili i podržavali?".

Kaže Šeks: "Ivo Sanader besramno laže. On je moralno dno moralnog dna. HDZ se njime odavno ne bavi".
Odgovara Sanader: "Zašto niste dali ostavke?".

Kaže Sanader: "Hrvatsko pravosuđe već je 20 godina u rukama Vladimira Šeksa".
Odgovara Šeks: "U obrambenim reakcijama izabrao je taktiku s poznatim scenarijem laži, kleveta i intriga što je u srži njegove naravi".

Sva sreća da nam je Šeks unaprijed objasnio da je "prava strana tamo gdje je on", jer bismo se inače našli u velikim problemima.

Gotova je ljubav iz interesa i svatko čuva svoje.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-koga-navijate-za-seksa-ili-sanadera/524183.aspx

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: Tko je šef bande?
« Odgovori #1 : Studeni 18, 2010, 08:40:04 poslijepodne »
Ili je to samo predstava za narod kako bi borci protiv korupcije opet osvojili slijedeće izbore?

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #2 : Studeni 18, 2010, 10:10:18 poslijepodne »
... smatram da si Šeks neće dozvoliti da dođe do hapšenja Sanadera, pa da ga uskoro nakon toga zbog nekakve banalne proceduralne pogreške oslobode, a i njemu treba vremena da izbriše sve tragove koji ga mogu povezivati sa bivšim šefom ... a Sanader zna da je vrag došao po svoje pa pokušava posvaditi svakog sa svakim unutar HDZ-a, (zavadi pa vladaj) prije nego ga odvedu ... Izjavio je da ako on padne, padaju svi po redu .... očito je sad došao na red Kalmeta ...  (Šuki, ne brini, ti još imaš vremena ...)
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #3 : Studeni 18, 2010, 10:19:19 poslijepodne »
Sanader manipulira. Vidiš kako kaže dobru riječ za Milinovića, ovaj opet uzvraća to isto za Sanadera, a onda Kosorica opali po Milinoviću.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milinovic-brani-sanadera-a-kosor-porucuje-danas-smo-svi-trebali-biti-u-vukovaru-ili-skabrnji/524242.aspx

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #4 : Studeni 19, 2010, 12:48:15 poslijepodne »
Izgleda da samo Sanader ima dobru riječ za Milinovića. A za Šeksa čak niti on.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #5 : Studeni 19, 2010, 01:19:05 poslijepodne »
Izjava Sanadera "Kako Šeks može zabraniti najveću oporbenu stranku"?...meni pomalo liči na dodvoravanje SDP-u...je li moguće da dr Ivo na kraju završi u SDP-u?...dr Ivo bi se spasio a SDP-e bi konačno pobijedio....

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #6 : Studeni 19, 2010, 01:25:46 poslijepodne »
Jadna ta stranka u koju dođe Sanader.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #7 : Studeni 19, 2010, 01:41:23 poslijepodne »
Jadna ta stranka u koju dođe Sanader.

Zaboravio si da je taj dr Ivo omogućio HDZ-u drugi mandat za redom....

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #8 : Studeni 19, 2010, 02:04:11 poslijepodne »
Sanader igra igru svi smo mi u istim govnima, svi smo isti, danas ja sutra vi, tj. moja sudbina je i vaša sudbina. Ne smije se pri tom zanemariti činjenica da on zna sve. Na čelu svega je bio dobrih 6 godina. Nije li to dokaz?... ne osjećam ama baš nikakvih navijačkih strasti. Razum mi govori da je to samo još jedna priredba u režiji dr Ive u cilju  opstanka HDZ-a…nisam bez veze napisao da bi dr Ivo mogao u SDP-e…sve učiniti radi ostanka na vlasti makar i dr Ivo otišo u SDP-e…koja je razlika?...nije li SDP-e loša kopija HDZ-a?...kaj bi se promijenilo kad bi dr Ivo kojim slučajem preuzeo SDP-e…??...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #9 : Studeni 19, 2010, 02:08:07 poslijepodne »
... ovakvim škrabanjem samo dokazuješ da nemaš pojma o događanjima na političkoj sceni. Okomio si se na jednu stranku (neću imenovati koju) a o drugima pojma nemaš. Dobro da nisi napisaop kako je Bepina rekla u Malom mistu ... "Je li Luigi, oli se to naš pop upisa u partiju ?"
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #10 : Studeni 19, 2010, 02:29:18 poslijepodne »
Nisam niti sumnjal da se tvoje sive stanice ne budu uključile na moj komentar...

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #11 : Studeni 19, 2010, 02:46:36 poslijepodne »
Citat:
Je li Luigi, oli se to naš pop upisa u partiju ?"

Koja si ti ovca…!..dobar si primjer, tj.  očito je to posljedica svakodnevnog šišanja u stranci kojoj pripadaš…misliš li ti da je Sanader lak zalogaj??...tko će se usuditi polomiti zube na njemu?..možda Bajić?..Karamarko?...mož mislit..pa oni su svjesni da je scenarij dr Ivo u Remetincu njihov kraj…zbog čega se rade ovakvi igrokazi?''..zbog poglavlja 23…Sanader je možda najveći ali nije jedini lopov u ovoj nesretnoj Državi…ybg-a pa pljačka se provodi sustavno 20 godina…poanta cijele priče je da Sanader definitivno o toj pljački najviše zna…

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #12 : Studeni 19, 2010, 03:13:37 poslijepodne »
poanta cijele priče je da Sanader definitivno o toj pljački najviše zna…

Don Sanader ne samo da najviše zna nego bez njegovog postotka nitko nije smio ništa jamiti.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #13 : Studeni 19, 2010, 04:05:52 poslijepodne »
vidiš, u tom, kako ga zoveš igrokazu, ti i tvoji ste mu predugo držali lojtru. točno, vrijeme je da padne i on i svi njegovi koalicijski i poslovni partneri,  svi pretorijanci, šegrti, uvlakači, pomagači ... i TI  među njima ...

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #14 : Studeni 19, 2010, 04:37:45 poslijepodne »
Citat:
pomagači ... i TI  među njima ...

čemu ovo etiketiranje=?...dokazuješ svoju UDBAŠKU sklonost...