Zato sam ja sada tu - neki će se neugodno iznenaditi, i brzo će shvatiti na što sam mislio sa onim "bazenčićem" (kojeg je plemenitašica krivo protumačila, pa mi i nisko spustila kroz činjenicu da se ja kupam na bazenčiću u dvorištu, jer nemamo love za more, a ona ide na more - nadam se autobusom...
- a ja sam mislio da će se niski lokalpolitikanstki udarci i hračkaona po osobama iz lokalne politike biti ograničeni samo na uske teme Lokalne politike - svugdje drugdje će se te i takve postove brisati).
Ne, gospodine moderator,
VI STE KRIVO SHATILI.
I objasnila sam vam već jednom (sve sam skopirala da bude u jednom postu) da ste
VI POGREŠNO RAZUMJELI moju rečenicu, no vama ni do kraja radnog vijeka neće biti jasno i razumljivo što ljudi pišu i o čemu pišu. Vama je dovoljno samo što vi pišete jer vi ste daleko školovaniji i pametniji od nas 20.
Ja sam napisala da će se brčkati u cijelom moru (čitaj forumu), a ne u jednom bazenčiću (čitaj nekakvom zabitom podforumu).
Dakle, pisat ću po forumu gdje i kada to zaželim, a ne da ćete mi vi odrediti gdje će to biti. To je valjda jasno.Za sve ostalo imam
blog.
Svako zlo na neko dobro, bar sam se tamo aktivirala.
Sve ove vaše konstrukcije „
niskog spuštanja“ glede mora, bazena i stvarnog kupanja nemaju veze niti sa vašom rečenicom, niti mojim komentarom koji je proizvod upravo te vaše rečenice.
Ja niti
spuštam, niti
spuštam nisko, niti sam dvolična ili trolična, niti se pozivam na bilo čije materijalno stanje. Da sam htjela napisati da sam bila na moru, napisala bih baš tako.
Dajte si prosim, pročitajte još jednom tijek razgovora, pa ponovno razmislite:
…“da takvi svojim frustracijama ne truju cijeli forum, već samo unaj bazenčić gdje to mogu brčkati bez beda.…“
Odg: Novi Global moderator: Sledgehammer
« Odgovor #24 na: Kolovoz 25, 2010, 12:46:00 pm »
Iz ove rečenice niti stvarno glup čovjek ne bi došao na ideju da se radi o Jadranskom moru kao vodi, nego o moru slova i rečenica na forumu, a bezenčić je dio te vode tj mora rečenica tj foruma.
„PS brčkat ću se u moru, a ne u bazenčiću onda kad ja to budem htjela. To je valjda jasno.“
« Odgovor #28 na: Kolovoz 25, 2010, 04:52:02 pm »
„A nisi skužila ni moju metaforu glede "bazenčića" - to je mali dio foruma, dapače pripadajući podforum gdje će jedino biti dozvoljeno uništavanje foruma najnižim formama lokalpolitikantstva, i nema veze sa pravim kupanjem, ni u bazenu ni u moru.“
« Odgovor #33 na: Kolovoz 25, 2010, 05:15:09 pm »
„Ne, vi niste razumjeli moj odgovor na vašu metaforu koju sam itekako dobro razumjela: da ću se kupati u moru (čitaj cijelom forumu), a ne brčakati tamo gdje vi mislite da ćete mi dozvoliti (čitaj bazenčiću).“
« Odgovor #36 na: Kolovoz 25, 2010, 05:23:52 pm »
IZVOLITE čitati s razumijevanjem, a
ne mi nuditi VAŠA rješenja, koja me uopće ne zanimaju čak niti kao prijedlog niti u domeni vaše struke, a kam tek u svezi rotora i semafora, gradnje i uređenja kuće, odlaska na more autobusom, pomaganju drugim ljudima, itd .
PRESTANITE i meni i svima po forumu šećeriti pamet svojim svađalačkim i poluprostačkim načinom pisanja, vrijeđanja, omalovažavanja i prezirom.
Kak veli BobRock:
Tvoja procjena, koju smo do sada imali mogućnost mnogobrojno puta upoznati, je isuviše subjektivna i netolerantna da bi se ti smio u tak nekaj upuštat.
Niti ste Bogom dani, niti ste dobrodošli (što se mene tiče) i trpit ću vas (zahvaljujući Stjepanu) sve dok budem željela biti dio ovog foruma, bar prvih 30 dana. Kak veli Stjepan, ako vlada ima 100 dana, vama je dosta i 30. (vi ste o sebi već odavno sve rekli na ovom i bivšem forumu).
Tako konfliktu osobu poput vas, sklonu svađi, podmetanju i omalovažavanju SVAKOG sugovornika nikad nisam srela u životu.
I iz tog razloga ću se djelomično maknuti s foruma kojeg inače volim, poštujem ljude i volim pisati, a i bila sam dio grupe koja je željela novi forum. Ne želim uopće čitati vaše pljuvačke pune pameti i inteligencije prema svakom postu i prema svakom forumašu.
Poznata sam po tome da „branim“ i sebe i sve ostale koji ni sa čim ne zaslužuju takav tretman, niti od običnih forumaša, a najmanje od moderatora.
Možda bi i bili dobar moderator da je uvjet bio da imate usta zaljepljena samoljepljivom trakom. Sve dok „jašite“ po forumašima, nemate prolaznu ocjenu.
Stoga, primirite se, ostavite nick plemenitašica po strani, jer vam
zasigurno neću stajati na putu da
„na forumu NEMA nekog "mog reda" - ima forumskog reda, kojeg je bilo, ima, a bit će i ubuduće. Samo će se možda češće i kvalitetnije odrađivati - što će neki neminovno tumačiti kao napad na njih. No - barem glede mene osobno - nitko neće biti privilegiran, i nitko neće biti manje vrijedan. Svatko će biti tretiran jednako, i to zbog onoga što je napisao i kako se ponašao na forumu, ne zbog onoga kaj on je. I TO i takav je posao moderatora,..“
« Odgovor #24 na: Kolovoz 25, 2010, 12:46:00 pm »
Kako sam već odavno naučila da vaša mora biti zadnja, pretpostavljam da ćete naći vremena za odgovor (iako naravno ovaj post uopće ne zahtjeva odgovor) i nakon toga (ili malo poslije kad vaša opet bude zadnja) zaključati temu i pobrisati neke postove.