... što ti misliš o umjetnoj oplodnji ? kakve to veze ima s crkvom ?
... što misliš o propagiranju HDZ-a za vrijeme služenja misa ? kakve to veze ima s crkvom ?
... a velika meša je velika prilika za reklamu ZNA SE za koga ... konkretno mislim na obilaznicu, jer se u gradu, ruku na srce, nemaju čime pohvaliti da su napravili protekle godine, osim minusa u blagajni ...
A jesi ga nadrobil ,svaka ti čast!
Velika Meša je nešto kaj se događa svake godine,a započelo je davno,davno prije nek si se recimo ti ili ja rodil,a ovršava se i dan danas i vjerujem bude još davno kada svi mi poumiramo. HDZ sa tim nema baš nikakve veze,jer se sama Meša ne služi radi njih ili za njih , a mislim da niti ne bude i ne samo za njih, već za niti jednu stranku. Dozvoljavam da župnik može imati simpatije prema nekim strankama, ili osobama iz političkog života. Ali to je osobna stvar koja me ne zanima. Isto tako i ti vjerojatno imaš simpatije ili antipatije prema nekom političkim strankama,što me ne zanima,jer je to tvoje pravo i slobodna volja.
Možeš o tome lamantirati,a isto tako i svećenik ,što se onda može nekome sviđati ili ne sviđati,opet sloboda izbora. Mislim da si možda želio reći nešto u takovom smislu. No dobro ,nisi bio dorečen,što je opet tvoje pravo.
Ali ne miješaj Veliku Mešu i u ovom slučaju HDZ,jer oni nemaju baš ništa zajedničko.
Kada bude bilo koja stranka ili politička opcija imala takovo značenje ili ulogu u narodu kao Velika Meša,tada možemo o tome govoriti,ovako poštivaj nečije svetinje,ako to već tebi nisu. I ne moraju ti biti.