Autor Tema: Loš pokušaj manipulacije javnog mijenja od strane nepoznatog počinitelja  (Posjeta: 11690 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Loš pokušaj manipulacije javnog mijenja od strane nepoznatog počinitelja
« : Kolovoz 09, 2010, 08:43:51 poslijepodne »
Član Newbie je bio tako dobar pa je objavio link na dokument pod nazivom:

Loš pokušaj manipulacije javnog mijenja od strane gospodina Beusa.

Opaska autoru: na kraju naslova ne ide točka.

Ovdje donosim tekst cijelog dokumenta kako isti ne bi nestao u bespućima medijsko manipulativnih rupa.

Citat:
Naime nije tajna da već dugo vremena gradski forum je ugašen i kao takav ne postoji, nego je otvoren paralelni  forum na web adresi : www.forumgorica.com
Naravno neupućenom korisniku interneta možda i ne bi zapelo za oko da je sve to samo radi samopromocije gospodina Beusa i svite oko njega.

Naravno na neslužbenom forumu možete pronaći sve teme što se tiču društvenog života grada.

No kako to bude u ovakvim slučajevima može se naći samo hvalospjevi o Beusu jer nekolicina njegovih sljedbenika slijepo vjeruje u sve što GBR govori, te ga u najmanju ruku prikazuju kao božanstvo koje je nepogrešivo.

No prije nekog vremena dogodilo se i to da je dio ljudi korisnika foruma jednostavno vidio stvari realno i počelo se javno govoriti o propustima lijeve koalicije ali ponajviše Beusovoj krivnji  zbog loših političkih poteza ljevice.

Naravno svakim danom bilo je sve više kritičara, te sve do zadnjih nemilih događaja u gradskoj vijećnici kojima je režiser bio tada predsjedavajući Beus, koji je dozvolio upravo takav cirkus i to ni više ni manje nego od stranačkog kolege.

U razgovoru s kolegom koji nije član forumske grupe uputio mi je pitanje kako se može registrirati na navedenoj web stranici. Odgovor je bio, kao i na svim drugim forumima. No tu se varamo ako mislimo da je ovdje isto kao i na svim drugim forumima u RH.

Ovdje morate dobiti dopuštenje od administratora, a ako i date podatke kao moj kolega odgovora nema i više od mjesec dana. Naravno da se ne možete registrirati jer ste potencijalna opasnost u vidu kritike velikom vođi Beusu.

No ne bi ni to bilo čudno ako se malo zauzmete i ispitate tko je vlasnik navedene domene i foruma.

Ako u tražilici na web adresi  www.whois.sc ukucate domenu foruma dobijete

Slijedeće podatke:

SLIKA 1 NA KRAJU PORUKE

Čak ni to ne bi bilo čudno zašto odjednom vlasnik domene i foruma ne dozvoljava nove korisnike foruma nakon što se počelo sve više kritizirati njegovo visočanstvo Beusa, i prokazivati ga za loše poteze ljevice u gradu a većinu političke odgovornosti snosi SDP. Tako je nakon nekoliko rasprava po temama moguće uočiti da je to umjesto javnog i necenzuriranog glasila jednostavno samo produžena ruka odnosno još jedna u nizu manipulacija Beusa i njegovih suradnika.

I ako opet si malo truda date i u goolge tražilici ukucate ime vlasnika foruma dobijete sljedeće na stranici od lokalnog Velikogoričkog HNS-a na web adresi:

http://hns-vg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=1

SLIKA 2 NA KRAJU PORUKE

Ovo je samo dokaz kako  egoizam i samoljublje koristi sve prednosti tehnološkog razvitka u 21 stoljeću. Te samopromocija nema cijene pa makar tu bili uključeni i cijeli lokalni ogranci u podizanje ega velikim vođama koji se mogu ponašati kao loko šerifi i nikome ništa.

Evo jedan primjer s dokazima o manipuliranju s javnošću u svrhu samopromocije i zadovoljavanja samoljublja.

Osoba koja je bila 3. na listi HNS-a na prošlim lokalnim izborima i vlasnik domene forumgorica.com (tj. ja) nisu iste osobe tako da cijela ova konstrukcija pada u vodu.

Ja nisam član HNS-a niti sam bio na njihovoj izbornoj listi.

Sumnjam da medijska mašina koja stoji iza ovoga ne zna da osoba na 3. mjestu liste nisam ja te da u našim selima ima hrpa ljudi koji nose isto ime i prezime. Sve mi se čini da je ovo namjerno iskorištavanje te činjenice kako bi se javno mijenje izmanipuliralo i pokušalo prikazati da je ovo HNS-ov forum kojim gospodari Beus sve s ciljem da se ljude otjera s foruma i poništi njegova uloga (ZNA SE da im je trn u oku).

Ljude koji se žele registrirati na forumu upućujem da se obrate meni, a ne kolegama koji ovako uspješno istražuju.

Istina je da se promijenio način registracije i da svakog novog člana administrator odobrava. I to je uvedeno samo zbog jednog razloga. Zbog zlonamjernika koji se registriraju i odmah krenu s trolanjem, omalovažavanjem i vrijeđanjem.

Zbog toga se ne aktiviraju članovi koji se registriraju uz pomoć servisa koji omogućavaju e-mail na 15 minuta te oni koji naprave e-mail adresu samo zbog toga da bi se registrirali na forum.

Cilj mi je da ovdje pišu ozbiljni ljudi koji se ne srame niti boje stati iza svojih riječi.

P.S. Da je ovaj forum bio pokušaj Beusove manipulacije onda bi bilo najjednostavnije registrirati domenu na način da se sakrije registrant. Kao što to rade drugi manipulatori. Ne, ja iza svega što radim na webu stojim svojim imenom i prezimenom. Bilo bi dobro da se autor navedene manipulacije povede za tim primjerom i potpiše.

P.P.S. Nisam član nijedne stranke, ali ako to službeno postanem onda ću glavnu ulogu u moderiranju prepustiti nekom članu ili članici foruma za kojeg sam siguran da neće podleći političkim pritiscima i manipulacijama.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Loš pokušaj manipulacije javnog mijenja od strane nepoznatog počinitelja
« Odgovori #1 : Kolovoz 09, 2010, 09:03:20 poslijepodne »
Taj "dokument" je toliko jadan da se na njega i ne treba gubiti vrijeme...  ::)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #2 : Kolovoz 09, 2010, 09:26:27 poslijepodne »
No dobro i to smo pogledali ,pročitali , kao i bezbrojna sranja do sada. Oprostite na prostoti,ali to je doista to.
Stjepane,dali si rekao istinu ili ne , ne zanima me. Nemam namjeru zbog toga prestati pisati i biti i dalje na ovom forumu. ;) ;)
Znam da ima ovdje oko nas doista mnogo osoba sa istim Imenom i Prezimenom,a razlikuju se samo po imenu oca i po datumu rođenja.
Dobar pokušaj nema kaj.
Sad još samo slijedi napis Opet o odumiranju foruma pa bu sve zapakirano.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #3 : Kolovoz 09, 2010, 10:23:40 poslijepodne »
........
Stjepane,dali si rekao istinu ili ne , ne zanima me.

Ružno. Čovjek je napisao ISTINU i vi dvoumite.

Kad smo prije godinu dana jafkali da nam treba novi forum, onda je svima dobrodošao, čak i ovoj nakaradi zvanoj j....Newbie koji nije bio niti blizu kad smo dogovarali instaliranje novog foruma i upravo Stjepanov uvjet je bio (uz Alena) da forum nikako ne smije biti ni od koje stranke niti financiran, niti pod patronatom. I svi koji smo bili na tom skupu smo se složili.

...............
Usput, kad smo kod toga da vidimo koliko je ovaj forum nestranacki, ...........

Ma tko ste vi uopće da "vidite koliko je ovaj forum nestranački"?

Primitivac koji se biciklom zaletava u tuđe automobile parkirane na žutoj traci umjesto da pozove policiju, neznalica koja po zadatku piše (i to čak ne ni svoje stranke nego prebjega) koji pojma nema kaj se onda događalo.

Očito vam je mutno i podrhtava tlo pod nogama kad se date nagovoriti na ovakve nebuloze. Uostalom sjećam se kak ste bili aktivni prije godinu dana na starom forumu, i onda su vas kupovali. :P

Šimunoviću i kompanija - ovaj forum nećete ugasiti niti sa ovakvim linkovima i likovima, a bome niti sa puno jačim igračima.
Ako treba ja budem pisala sama, a vi ionako ne radite ništa, živite na mojoj grbači, pa ćete i čitati sve kaj mi padne na pamet. Ja vas se ne bojim.

Nisam zaboravila kaj je sve bilo prije samo godinu dana. A vidim vama je trebala cijela godina da shvatite kak ste jako jako pogriješili ugasivši onaj forum koji vam je kako tako bio pod kontrolom. Sada kontrole nema pa se služite primitivizmom. Ajajaj.

Kaj to još bude kak se budemo približavali izborima. ???

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #4 : Kolovoz 09, 2010, 10:35:42 poslijepodne »

Sad još samo slijedi napis Opet o odumiranju foruma pa bu sve zapakirano.

Mene su u kući oduvijek učili da govorim istinu.

Evo vam kompletne liste iz koje možete vidjeti istinu. Osoba pod brojem 3. stanuje na neparnoj strani ulice, a ja sam na parnoj. Imate i broj osobne iskaznice.

Citat:
ZLATKO LUČAN
Hrvat
JOSIPA KOVAČIĆA 39, ŠILJAKOVINA
100080923, VELIKA GORICA

IVAN RAK
Hrvat
IVANA ŠABANA 7, ŠILJAKOVINA
101356926, VELIKA GORICA

STJEPAN ZLODI
Hrvat
JOSIPA KOVAČIĆA 15, ŠILJAKOVINA
101130995, VELIKA GORICA

STJEPAN MATKOVIĆ
Hrvat
F. GAŠPARCA 2, ŠILJAKOVINA
100934377 VELIKA GORICA

STJEPAN PUKANIĆ
Hrvat
F. MATKOVIĆA 3, ŠILJAKOVINA
100320121, VELIKA GORICA

IVAN ZLODI
Hrvat
JOSIPA KOVAČIĆA 15, ŠILJAKOVINA
100130898, VELIKA GORICA

ŽELJKO GAŠPARAC
Hrvat
F.O.SELJE 23, ŠILJAKOVINA
15320832, VELIKA GORICA

Je, ovaj forum nikako da umre. Pa tipovima bi trebalo biti drago što su uvedena ograničenja prilikom registracije, tako je broj potencijalnih članova manji.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 09, 2010, 10:39:55 poslijepodne Stjepan »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #5 : Kolovoz 09, 2010, 10:36:13 poslijepodne »
........

Plemenita nista shvatili moju šalu. No dobro, sve je rećeno u šali ,a nemam namjeru slušati ili nedaj Bože ići provjeravati.

Volim ovakove pokušaje,jer to znaći da je ostvaren pun pogodak.
  Gotovo.

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #6 : Kolovoz 09, 2010, 11:32:21 poslijepodne »
Koji manipulatori, koji provokatori, koje kreature, koje konture kopaju i serviraju nam ovakve nebuloze "kopajući-googlajući", e pa za manje debilnosti niste trebali googlati dalje od ovog foruma i odgovarajućih teme gdje sve stoji i napisano.

@newbie, pa zar vi mislite da smo baš svi mi forumaši ovce, koze, stoka sitnog zuba, guske u magli pa ništa ne znamo niti vidimo, ne čitamo ili pratimo. Svi ipak ne konzumiramo buniku, a takvi po bunikom se ovdje na forumu lako daju prepoznati.

@newbie, svim forumašima koji su od prvih početaka osnivanja ovog foruma pratili ili htjeli pratiti, je jasno kako i na koji način je nastao ovaj forum, bez politike, neovisan u svakom pogledu i s jasnim pravilima.
To što vama paraju uši neki forumaši svojim osobnim mišljenjima, stavovima, pa na kraju i istinama koje nikako ne želite čuti ili pročitati, vaš je problem. Zar mislite da je meni lako i ugodno vas @newbie i vama slične gliste čitati? Nije, nikada ne bude, ali to je valjda moj problem.

@newbie, vi ste obični jad i tuga, priljepak, nametnik, klevetnik i evo, prijavite me adminu. Fuuuujjjj, gadite mi se.

........

Kad smo prije godinu dana jafkali da nam treba novi forum, onda je svima dobrodošao, čak i ovoj nakaradi zvanoj j....Newbie koji nije bio niti blizu kad smo dogovarali instaliranje novog foruma i upravo Stjepanov uvjet je bio (uz Alena) da forum nikako ne smije biti ni od koje stranke niti financiran, niti pod patronatom. I svi koji smo bili na tom skupu smo se složili.

...............
Usput, kad smo kod toga da vidimo koliko je ovaj forum nestranacki, ...........

Ma tko ste vi uopće da "vidite koliko je ovaj forum nestranački"?

Primitivac koji se biciklom zaletava u tuđe automobile parkirane na žutoj traci umjesto da pozove policiju, neznalica koja po zadatku piše (i to čak ne ni svoje stranke nego prebjega) koji pojma nema kaj se onda događalo.

Očito vam je mutno i podrhtava tlo pod nogama kad se date nagovoriti na ovakve nebuloze. Uostalom sjećam se kak ste bili aktivni prije godinu dana na starom forumu, i onda su vas kupovali. :P

Šimunoviću i kompanija - ovaj forum nećete ugasiti niti sa ovakvim linkovima i likovima, a bome niti sa puno jačim igračima.
Ako treba ja budem pisala sama, a vi ionako ne radite ništa, živite na mojoj grbači, pa ćete i čitati sve kaj mi padne na pamet. Ja vas se ne bojim.

Nisam zaboravila kaj je sve bilo prije samo godinu dana. A vidim vama je trebala cijela godina da shvatite kak ste jako jako pogriješili ugasivši onaj forum koji vam je kako tako bio pod kontrolom. Sada kontrole nema pa se služite primitivizmom. Ajajaj.

Bravo, plemenitašica, lijepo ste sve napisali ovim kreaturama, kad čitate njen post, prosim lepo i na mene mislite kakti plagijator-potpisnika (valjda dopuštate, poštovana).

@Stjepane, pa komu ili čemu da se pravdate, zar ima potrebe, ovakve kreature, konture i ine ........ure, ne mogu i neće nikada "zdravo i normalno" razmišljati svojom glavom. Oni su vam "ispranih mozgova" te pod djelovanjem bunike i tu pomoći nema.
Samo vi ostanite "svoj" kao što ste i do sada bili i ne "okreći se, admine" za ovakvima, ostavljaju samo smrad i bljuzgotine. Svako dobro, puno zdravlja i uspjeha u privatnom i poslovnom životu vam iskreno želim.

Za ove kreature i ine .......ure, na kraju, hihihihihihihihihihihihihihihihi  :P :P :P

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #7 : Kolovoz 09, 2010, 11:38:05 poslijepodne »
@Stjepane, pa komu ili čemu da se pravdate,

Neke stvari treba istjerati na čistac, jer zna se koji je cilj ovakvih konstrukcija, djeluje se po principu da ukoliko dovoljno puta ponoviš laž ona će postati istina. I zbog toga to treba oštro sasjeći u korijenu.

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #8 : Kolovoz 09, 2010, 11:50:10 poslijepodne »

Neke stvari treba istjerati na čistac, jer zna se koji je cilj ovakvih konstrukcija, djeluje se po principu da ukoliko dovoljno puta ponoviš laž ona će postati istina. I zbog toga to treba oštro sasjeći u korijenu.

Ah, da, Stjepane, oprostite, u pravu ste, kak sem to več vu životu iskusila i videla. Ali mene ipak nemreju prevariti.

(palac gore)

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #9 : Kolovoz 10, 2010, 07:43:10 prijepodne »

To je i moja teorija. Istinu na vidjelo. Pa kome nije sjelo od prve ponavljati dok ne razumije.
Mnogi ljudi radije preskoče, "jer s takvima ne treba gubiti vrijeme", ali ja ne mislim tako. Zato često ispada da tjeram mak na konac, ali često je to potreba.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #10 : Kolovoz 10, 2010, 10:16:10 prijepodne »

Da, "hvala" što si me pozvala - iako smo bili u kontaktu mailom cijelo vrijeme.  :-X :-X :-X

U prizmi te činjenice, nisam baš ni tak jako uvjeren da je forum apolitičan, jer upravo ti dokazuješ kako politika nije za svakoga, kako si u taj svoj HNS uronjena i kako nas sve opterećeuješ sa nimalo prikrivenim i plitkim reklamiranjem spodoba i bedastoća koje bi prodale i rođenu mater za tri sekunde vlasti. Zemlja možda je u banani, ali da ju vode takvi kao Čačić, Pusić ili ti - bolje je svima podijeliti po besplatan metak, bilo bi svima lakše...

I ne sumnjam da me nisi pozvala jer me znaš, a kao takav bi ti jako smetao u pripremi terena za pretvaranje apolitičnog foruma u još "apolitičniji" - pod diskretnim pokroviteljstvom HNS-a i sličnih ideologija.

Nominalno, forum je apolitičan. Praktično - politički drek šprica na sve strane čim mi se učita stranica... sramota, jad, bijeda.... Teško je naći mjesto gdje se opterećuje čitatelje sa nižim razinama politike, i sa višim dometima reklamerske bedastoće od ovog -  a sve na istu temu.

Ovako nizak primitivizam je rijetko viđen. Jesi li iste stvari napisala i svom stranačkom "dragom vođi" Čačiću, koji svojim bahatlukom i nepoštovanjem prometnih propisa u stranoj zemlji, u kojoj se brani političkim imunitetom (smeće od čovjeka) - UBIJA nevine ljude? Ako je zabijanje biciklom u nekoga primitivizam (ne znam zašto?); što je onda spremanje dvoje pod ledinu? Kulturni preporod?

Jesi li mu se javila? ili nisi - jer bi time uništila sve svoje snove da ćeš ikada vedriti i oblačiti u visokoj politici? Mada ti je to isprazan plan već u početku - naime, u krivoj si stranci...  :P

Ti si - po meni - jedan od prvih osoba koja bi trebala izletiti sa foruma, jer ga upravo ti najviše truješ sa svojim politikanstvom, tebi je i ići na zahod teška politika, ti si već duševno bolesna osoba preoterećena izvršavanjem svetih zadaća za svoju minornu i mizernu strančicu HNS, koja zna samo pljuvati po drugima i ništa drugo.

Tebi i tebi sličnima treba zabraniti uopće pisanje o politici bilo koje vrste (vjerojatno onda ne bi ni imala kaj pisati, jer drugo i ne znaš), a podforum politike, posebice lokalne, potpuno ugasiti i svakome tko bi pisao na "visokoj intelektualnoj razini" kako ti pišeš (npr. kako je bio tko obučen pri šetnji neotvorenim nadvožnjakom, kome je vjetar nosio kakvu kravatu u kojem smjeru i slični intelektualni dometi) - odmah bi trebao dobiti trajnu zabranu pristupa forumu (tako bi se i praktično dokazalo da je ovaj forum apolitičan).

Imaš svoj blog i tamo trkeljaj što i koliko hoćeš, možeš si i platiti hosting pa napraviti cijelu web-stranicu samo za veličanje likova i dijela stanovitih individua, gdje se u zbornom pjevanju može hračkati apsolutno po svima (iako takvih već ima toliko da ih više nitko i ne čita!), a najviše po ovom glupom narodu koji eto, u svojoj gluposti, ne razumije veličinu i sposobnosti, te samu božansku providnost HNS-a...

Već si sada opterećena izborima - normalan čovjek ni ne zna da isti dolaze - osim po logici stvari, ali ne sumnjam da si već sada u punom pogonu priprema za te izbore (kakve, čega??). Do tada ne sumnjam da imaš u planu samo povećavanje politiziranja ovog foruma i trovanje svih nas na nabrajanjem grešaka drugih i - u stilu potpune "apolitizacije" foruma - bajanjem kako bi to HNS, kao najbolja stranka za Turopolje, sve super-duper riješio i napravio, ma živjeli bi bolje od Dubajskog emira... jer sam siguran da bi političari, koji se nisu ni drznuli doći i vidjeti gdje je barem selo čije glasove žele, "ZNALI" riješiti naše probleme... c'mon, pa to je veća naiva od one Hlebinske...

Da je do stvarne apolitizacije foruma (a ne da se ista nabraja i spominje samo kada se oglasi netko od političkih oponenata!!), ti više ne bi rekla ni riječi ni o drugim političarima, ni o svojim političarima. No tome se, na žalost, nije nadati, a dok to ne bude, teško - ali jako teško je govoriti o ovom forumu kao apolitičnom.

Jer ovo serendanje je već prešlo sve granice - i ukusa i zdrave pameti... No Stjepan je sretan da ima i toga - jer da nema, koliko bi bilo klikova i učitavanja, koliko postova? Jako malo... no put do postavljanja foruma na zdrave noge, i njegova orijentacija na stvarne interese najširih masa ljudi Turopolja (a ne Velike Gorice - to nikako da ispraviš, zar ne, Stjepane?? Tisuće i tisuće ljudi uokolo Velike Gorice živo zaboli neka stvar za Goricu, pa ako stvarno i deklarativno želiš zastupati i njihove interese, onda ovo ne može biti "velikogorički", već Turopoljski forum...) je proces koji traje, nosi svoje rizike i zahtijeva odricanja od nekih ljudi, no tako i donosi nove ljude, u još većem broju...

Treba se i pitati koliko sadašnje politiziranje na forumu - koje nosi većinu postova i tako predstavlja i temeljnu orijentaciju ovog foruma - stvarno ide u korist foruma, a pogotovo njegove deklarirane "apolitičnosti"..??

Tom lokalpolitikom ovaj forum je potonuo u još jedan glib i blato najnižih političkih prepucavanja, što je svakome imalo normalnom odbojno i degutantno, jer prepucavanja kakva je i na šanku - između trojice "upućenih" i sa najmanje 2,0 promila u guzici - teško vidjeti, ovdje su maltene svakodnevnica... stvarna šaka jada...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 10, 2010, 10:35:43 prijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #11 : Kolovoz 10, 2010, 11:44:46 prijepodne »
Hm, neznam kaj napisati poslje sledgeovog odgovora, sve je receno. Osim, da volim ovakva pljuvanja po meni... mislim, nije bitno sto se govori nego ko govori... a vidim ko najvise pljuje. Ovo sto sam prenio dobio sam na mail, kako sam dobio, tako sam i postavio da se moze download... Ako se Stjepan odrazio da to nije on, ok, mozemo mu vjerovati. A da je i rekao da je to on, nebi uopce bilo vazno... da jesam, ja sam to, bio sam na listi iz razloga nekog, kojeg, nije vazno. Da jos napomenim, nisam ja nikoga trazio da mi istrazi i posalje na mail podatke o forumu i o adminu, jednostavno sam dobio na mail, kao takvo sam tu i prenio. Netko mi je mozda htio sugerirati kako Stjepan nije nestranacka osoba, a ja sa bio uvjeren da je... Sve je to moglo zavrsiti i puno mirnije, ali HNS dusebriznici nemogu mirno neto propustiti, pa da, uce od najboljih, od Beusa i Lucica... naucili ih kako se to radi na zadnjem vijecu. Uglavnom, Sledge je sve napisao... sto bi jos trebalo dodati, bas nista na njegov post.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #12 : Kolovoz 10, 2010, 01:35:59 poslijepodne »
Da, "hvala" što si me pozvala - iako smo bili u kontaktu mailom cijelo vrijeme.

Vi ste bili u kontaktu s mojim mailom.

............................

Sve ostalo što ste napisali svodi se na naslov ove teme:

Loš pokušaj manipulacije javnog mijenja od strane nepoznatog počinitelja

Eto, došao je i taj dan da ste se "otvorili" i na moj račun. Čak nemam niti trunku potrebe da vam uzvratim odgovor.
Uzdravlje. Ugodan dan.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #13 : Kolovoz 10, 2010, 02:36:45 poslijepodne »
Vi ste bili u kontaktu s mojim mailom.

Od tebe sam očekivao ipak malo manje glup odgovor - želiš li reći ovim informatički pismenim ljudima da ti sa mojim mailom "nisi bila u kontaktu", tj. da me nisi mogla obavijestiti ili pozvati?? Jer je veza mailom - jednosmjerna?? Ohhhh... kako jadno, kako plitko, kako dvolično....

Očito da si htjela poručiti svima upravo to - da naša mail veza funkcionira samo jednosmjerno - to je tipično ponašanje naših priglupih političara, koji su kao i mala djeca - seru i gledaju te hladno u oči, sa smiješkom, i misle da je time sve riješeno... misle i ponašaju se da nitko ništa ne zna, i nitko ništa ne kuži dok im oni, bogomdani i odabrani, ne objasne o čemu se tu radi..?? Da mogu ići dalje kao da se ništa dogodilo nije?? Glupa raja će podamfati spiku, a ja ću i dalje srati i grabiti, i nikome ništa...? To su te učili na stranačkim sastančenjima??

To je poanta??

Čak nemam niti trunku potrebe da vam uzvratim odgovor. Uzdravlje. Ugodan dan.

Ne, nego nemaš ni trunku argumenata da mi odgovoriš suprotno od mojih tvrdnji.

Istina boli, a protiv iste se je teško boriti. A i onda taj boj ne traje dugo - jer prije ili kasnije - istina pobijedi. Kolikogod se trudila da to traje što duže. No kako svaka rit dojde na šekret...

BTW, ja nikada i nisam bio "otvoren" ili "zatvoren" na bilo čiji račun. A kada će doći dan da se "otvorim" na nečiji račun - ovisi o njemu samome. Ne o meni i mojoj volji - to sa time blage veze nema... jednostavno, neki ljudi ne znaju kada je dosta, i nemaju mjere - a moja čašica ima baždar, i kada ga se prijeđe...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 10, 2010, 02:41:50 poslijepodne Sledgehammer »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #14 : Kolovoz 10, 2010, 03:19:52 poslijepodne »
Hm, neznam kaj napisati poslje sledgeovog odgovora, sve je receno. Osim, da volim ovakva pljuvanja po meni... mislim, nije bitno sto se govori nego ko govori... a vidim ko najvise pljuje. Ovo sto sam prenio dobio sam na mail, kako sam dobio, tako sam i postavio da se moze download... Ako se Stjepan odrazio da to nije on, ok, mozemo mu vjerovati. A da je i rekao da je to on, nebi uopce bilo vazno... da jesam, ja sam to, bio sam na listi iz razloga nekog, kojeg, nije vazno. Da jos napomenim, nisam ja nikoga trazio da mi istrazi i posalje na mail podatke o forumu i o adminu, jednostavno sam dobio na mail, kao takvo sam tu i prenio. Netko mi je mozda htio sugerirati kako Stjepan nije nestranacka osoba, a ja sa bio uvjeren da je... Sve je to moglo zavrsiti i puno mirnije, ali HNS dusebriznici nemogu mirno neto propustiti, pa da, uce od najboljih, od Beusa i Lucica... naucili ih kako se to radi na zadnjem vijecu. Uglavnom, Sledge je sve napisao... sto bi jos trebalo dodati, bas nista na njegov post.

Loše,loše.

Nema opravdanja,pogotovo kad Stjepan spominje, da ga i osobno poznaš ( ako se ne varam ,jer to je napisano u jednom postu). Trebao si to poslati samo njemu,a ne poslati na forum.
Imam dojam da je Patak odradio  (usrao) zadatak.

Oprosti na slobodi  od-govora ali to ti nije trebalo i gotovo.

Ali ponavljam se ,vidim da ipak boooooooolllliiiiiiiii!!!!