Ali da si mogao reći tko je bio, kako je bilo, kako ste se zabavljali itd itd - mogao si!
Evo ja ču ti odati koju informaciju pošto vidim da te interesira. Da ne misliš da te baš svi ignoriraju.
Ukratko, pričalo se o svemu i svačemu, ali samo max. 2 - 3 minute o glavnom razlogu za sastanak, znači skroz neslužbeno. Atmosfera je bila prijatna i mirna, i vodili su se interesantni razgovori po svim temama. Da nije bio nastup Mungosa ostali bi svi vjerujem još i duže, ali kratko pred početak nastupa svi smo se razišli da stignemo na Mungose.
Vjerujem da nije nikakva tajna ko je sve tam bio, ali pošto ja nis organiziral meeting, i ne znam pravila igre glede ovakvih sastanaka anonimnih forumaša, ne znam jel bi trebao / smio napisati ko je sve bil prisutan.
Mislim da bi mogli napraviti neka pravila za buduće sastanke, kaj se smije i kaj ne, jer smatram da se anonimnost treba uvažavati i štititi. Možda se sve smije, ali i to treba definirati. Kaj velite da to diskutiramo u nekoj posebnoj temi, pa da se vidi kak smo došli to tih pravila / zaključaka?