Autor Tema: Katolička Crkva - predmet sprdnje  (Posjeta: 284146 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5157
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Katolička Crkva - predmet sprdnje
« Odgovori #945 : Veljača 07, 2015, 04:35:00 poslijepodne »
Nemreš prestat pisat budalaštine? Znači po tvojem onaj koji ne ide u Crkvu ne smije se interesirat kaj se tam neko zlo događa sa nekom djecom?
Osim toga - novac svih poreznih obveznika ide njima, tak da se svaki porezni obveznik s pravom smije pitati kaj se dela s tim novem.

Pa Crkva svoj novac zaradi, i treba ići lova svih vjernika jer svi vjernici i nevjernici imaju civilnuz vlast koja koristi nekretnine te CRkve, i red je da plate. Ide lova i muslimanskoj zajednici.

Problem je štzo te vjerske zajednice rade puno toga, osobito kršćanske, za cijelu zajednicu, dok največi dio love odlazi nekakvim peder-lezba. četnik-kreten udrugama od kojih Hrvatska nema apaoslutno NIKAKVE koristi, no to te ne smeta... niti zarade, i osim štete državi i narodu ne rade i privrede ništa. No to te ne smeta. Licemeru zlonamjerni.

Zajebavaš?

Ne zajebavam. Crkva traje tisućljećima, predstavlja dobro iu povijest čovječanstva, što se za tvoje ideološke uzore baš nemre reći. Sustav unutarnjeg reda i zakona u Crkvi je star skoro 2000 godina, traje i trajat će, što se za komunizam nemre reći, iovako je najzločinačkija pojava u ljudskoj povijesti, predugo je i trajao.

Kad ih Crkva ne bi skrivala i kad bi ih prijavila građanskim institucijama onda bi to bilo u redu. No upravo je to i problem! Kaj to još nisi shvatio?

Nisam. Očito je da ne shvaćaš da je riječ o kaznenim djelima koje otkriva i prijavljuje isključivo žrtva, zbog svojih specifičnosti u kojima se zlo odvija. I koliko znam, niti jedno prijavljeno takvo kazneno djelo, ni kod nas ni drugdje, nije prešućeno i nije prošlo bez suda. Tako da ne znam čemu se to ti čudiš, kaj tebi nije jasno?

Crkva sama ne zna tko od njezinih članova ima kakve sklonosti  - možda iz prostog razloga jer onaj tko ide činiti takva zlodjela ne traži nikoga dozvolu za to. No kada ti je samo pljuvanje pred očima, osnovne stvari je ponekad preteško vidjeti, zar ne?

To je deeebelo manje negoli da ti unutar jedne obitelji pitaš kakve tko ima seksualne sklonosti - živiš sa roditeljima puno godina i ne znaš kaj tvojeg tatu ili mamu fakat "pali" u krevetu, niti oni znaju kakve su sklonosti njihove djece (tvoja orditelji ziher ne znaju što tebe u seksu interesira!, kao niti što ne znaju mojiza mene, niti ja za svoju djecu!) - a žive i živimo usko povezani desetljećima... ali ti inzistiraš da netko tko sa Crkvom ima profesionalne veze da ista zna za njega do u detalj što i kako... daj malo uključi realnost, istu ne vidiš jer si zaslijepljen mržnjom.

Opet zajebavaš?

Ne zajebavam, a ti hoćeš reći da pedofila nema nigdje osim u Crkvi?? Mislim da ih tamo ima otprilike u manjem postotku od generalne populacije, gdje je to ponedgej sasvim normalno, dapače se propagira kao pozitivno... poznajem bvrdo svećenika i znam da su pšuno prije ženskaroši ili samo uredno vjerni svojem poslanju nego da su pedofili. Kako je postotak klera u generalnoj populaciji zanemariv (čak i da uzmeš u obzir samo pedere i lezbače, kojih je navodno 10% opće populacije!), jasno je da se pedofilija eksponira samo zato jer ju počine ljudi od kojih to, na temelju povjerenja i obećanja, narod ne očekuje "da se bave sa takovim stvarima", zato se isto potencira...

Licemjer si i zato jer uzimaš pedofiliju kao nemjerljivo ogroman grijeh svećenicima (u biti, u pozadini je prozirno jasno da je to i opet samo izgovor za pljuvanje po Crkvi), dok nisi apsolutno ništa rekao na pedofiliju u generalnoj populaciji... u Nizozemskoj postoji Pedofilska stranka, nisi rekao ništa (i ista ima više članova negoli je do sada prozvano, razotkriveno i suđeno svećenika za pedofiliju u cijelom svijetu), no to te sve ne smeta.

Zašto si dvolični licemjer?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”