Svakidašnje teme > Povijest

"Za Dom Spremni" je stari hrvatski pozdrav

<< < (3/14) > >>

spoofy:
Nemam ništa za dodati na ovo kuntino  :)

Sledgehammer:
Tu se i nema kaj dodati - jer taj blogerski tekst i ne predstavlja ništa osim osobnog mišljenja ili stava njegova autora, iako je vrlo zgodno napisan... onako . ima duha, ima stila...

kuntakinte:
22.11.2013.
...Saopćenje iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH
Ministrica Đurić podnijela disciplinsku prijavu protiv Mije Martine Barbarić
Federalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić podnijela je disciplinsku prijavu protiv Mije Martine Barbarić, glasnogovornice u Uredu za odnose s javnošću Federalnog ministarstva za turizam i okoliš, saopćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.
...U obrazloženju za podnošenje prijave protiv Mije Martine Barbarić se kaže da je razlog to što je 22. 11. 2013. godine podržala hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića statusom na Facebooku u kojem je napisala: „Za dom spremni“, čime je počinila povredu službene dužnosti iz članka 55, stavak 2, točka a Zakona o državnoj službi u Federaciji Bosne i Hercegovine.
..."Za dom spremni!!! Evo Jovanoviću (ministar u hrvatskoj Vladi koji je osudio Šimunićev potez, op. a.), kazni i mene ako smiješ!!! Ova rečenica nije ništa više nego ljubav i ponos koju osjećam prema domovini, i nema trenutka mržnje u njoj, a povijest jako dobro poznajem", napisala je Barbarić na  svom Facebook profilu.
http://haler.blogger.ba/

ISPAD NA FACEBOOKU
 VJEROUČITELJICA IZ IVANCA NA FACEBOOKU
'Fućka mi se za zakon. Za doom, za doom, jesmo li spremni za doom!'
http://www.jutarnji.hr/vjerouciteljica-iz-ivanca--jesmo-li-spremni-za-dom-/1141957/

Danijela Martinović - za looom, za lo-o-o-om, za looom
Danijela Martinović - Raspašoj (official VIDEO)

Sledgehammer:

koko-vg:
... ovaj kaj je nacrtal ovakvu smijuriju kojom provocira, mogel se barem potruditi pa za podlogu staviti pravi hrvatski grb kako izgleda, nismo u Bosni. Tamo nek crta ovakve znakove, neka se spremaju za doma (s posla) te nek mjere visinu kukuruza.  Uostalom, samo se potvrđuje ono što sam u više navrata već pisao ... rat je odavno završio, ali i dalje nekima to nije po volji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju