Domaće teme > Lokalna politika

Programi političke stranke

<< < (24/24)

Sledgehammer:

--- Citat: tromblon - Svibanj 17, 2013, 10:24:47 poslijepodne ---Ajde ne trkeljaj gluposti! Žic je iz jebene Čičke Poljane, a Ksenija Car Šembera iz Lazina! Ni to nije Gorica po tvome...
Goricani su svi koji zive na podrucju Gorice i okolice. Osim toga Kseniju su kao nezavisnu kandidatkinju podrzali i Ljubo Jurčić, Udruga Franak, udruga mladih VG, Akcija mladih koja izlazi s svojom listom za Gradsko vijece. I rđavom qurcu dlaka smeta!
--- Kraj citata ---

Nisu to gluposti... i ne se sekirati, nije dobro za političara da nema žifčeke kao dalekovod...

Ja nisam Goričan, nikada nisam bio niti budem. Naturalizirani sam Turopoljec, preciznije Mraclinec, no Goričan nisam nikad bio, nisam i neću ni biti. VG je nekakav glavni grad Turopolja, pa ste mogli u najmanju ruku pozivati TUROPOLJCE, a ne Goričane (ako ne shvaćate ni te elementarne pojmove iz zemljopisa - kaj pod kaj spada i zakaj - ne znam kak mislite dalje...)... dojdi u bilo koje selo u Turopolju i pitaj ljude jesu li oni "Goričani" - mislim i siguran sam da buš otišel vrlo razočaran, nitko ti nebu rekel da je on "Goričan"... rekel bu Buševčanin, Mraclinec, Vukovinac, z Bune, z Šiljakovine, z Kuča, nerijetko i globalno Turopoljec... no nitko nebu rekel da je Goričan!! Moremo se i kladiti u to!

Sa druge strane, nisam baš ni ziher da je lokalni čovjek ikakva garancija dobrog, poštenog, uspješnog gradonačelnika i gradske vlasti, jer to su menadžerske kategorije koje nemaju previše veze sa lokal-patriotizmom... sjetim se Zagreba gdje su unazad 20 godina svi gradonačelnici Zagrepčani bili čista katastrofa za Zagreb (Mikša, Buzančić, Dropuljićka...), da bi ispalo da je sadašnji hercegovački lopov znakovita imena još daleko najbolja opcija koja daje bar nekakve rezultate...

Tak da se nemoj ljutiti, ali mislim da vam je kampanja odrađena katastrofalno traljavo, nepromišljeno, ishitreno, podilazeći najnižim strastima i najplićem populizmu, bez natruha poštenja i pravice... utjeha je samo u tome kaj su crveni kmeri i plavi kmeri još gori u tome, i ako nekaj i napravite - to bu ne zato jer ste vi jako dobri, nego zato kaj su drugi još gori od vas...

Kako je natjecanje u idiotizmu još poprilično živahno - a ono je trenutno na disciplini "tko će dati jeftiniju legalizaciju kriminala" - tri najjača kandidata vode tijesnu bitku za dužinu lažljivog nosa tko će bolje prodati zadnju tranšu muda pod bubrege...

tromblon:
Nesto nam nema jaguara... Cujem da je zgorel  ;D i da mora na sud zbog svojih "papazjanija i igrarija"  ???

kuntakinte:
Osnovana Mladež HSP-a Velike Gorice, Ivan Malić izabran za predsjednika
 Ove godine je Velika Gorica po prvi put imala pravaškog kandidata za gradonačelnika, a od danas Hrvatska stranka prava u našem gradu ima i osnovan Klub mladih HSP-a.
...Kao što je jednoglasno predložen tako je uz pljesak i odobravanje nazočnih, za predsjednika Kluba Mladih HSP-a Velike Gorice, izabran Ivan Malić, državni reprezentativac u atletici, višestruki prvak države i jedan od najtalentiranijih velikogoričkih sportaša u povijesti.
 Ivan je u bliskim krugovima poznat i priznat kao istinski domoljub i pravaš, mladić koji se ponosi svojim Tomislavgradskim korijenima (u atletici ga znaju kao Tigra iz Kongore), svojim Turopoljskim domom i svojom katoličkom vjerom.
...Bez lažne skromnosti možemo ustvrditi da Hrvatska stranka prava u Velikoj Gorici nikada nije bila jača i homogenija kao danas.
http://www.hsp.hr/osnovana-mladez-hsp-a-velike-gorice-ivan-malic-izabran-za-predsjednika/

-

Izabrano novo vodstvo Mladeži HČSP-a Zagrebačke županije
...Za predsjednika je izabran Ivan Knežević (općina Luka), za dopredsjednike Miroslav Hrvatin (Velika Gorica) i Matej Lončar (Dugo Selo), a za tajnicu Zrinka Pezer (Sveta Nedelja).
 Svi izabrani članovi vodstva su vrlo aktivni članovi HČSP-a koji su kroz svoj dosadašnji rad dokazali da su spremni i sposobni za ozbiljan politički rad na kojemu će stranka graditi svoju budućnost. HČSP upravo u Zagrebačkoj županiji najbolje manifestira svoj politički smjer koji je usmjeren na izgradnju nove mlade političke generacije. Naime, Ivan Knežević je povjerenik HČSP-a za općinu Luka, te je na proteklim lokalnim izborima bio nositelj najmlađe liste u općini. Zrinka Pezer je dopredsjednica podružnice Samobor – Sveta Nedelja, te je na proteklim lokalnim izborima bila najmlađa HČSP-ova nositeljica liste u Hrvatskoj. Matej Lončar je predsjednik podružnice HČSP-a za Dugo Selo, a Miroslav Hrvatin je predsjednik Mladeži HČSP-a Velike Gorice, te jedan od vodećih ljudi u velikogoričkoj podružnici HČSP-a.
...Čirko je najavio pojačani intenzitet ustroja Mladeži HČSP-a po čitavoj državi, pošto je upravo Mladež HČSP-a najveće jedro koje vodi stranku. Stvaranje nove mlade generacije pravaša glavno je usmjerenje kojem ide HČSP. No, pošto se te nove generacije neće stvoriti same od sebe, potrebno je na njima intenzivno raditi i izgrađivati ih.
http://hcsp.hr/izabrano-novo-vodstvo-mladezi-hcsp-a-zagrebacke-zupanije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju