Slobodno > Birtija

Forum se vraća

(1/5) > >>

Stjepan:
S ozbirom da se radi o neprovjerenoj informaciji, a čovjek mi ne odgovara na mail u kojem tražim pikantne pojedinosti, onda mogu samo kopirati tekst iz članka http://glup.iz.vg/openito/2009/09/06/forum-se-vra-a

A kako je sve neprovjereno onda je ovome mjesto u Birtiji, a ne u Gradonačelnik, Gradsko vijeće i mjesni odbori...


--- Citat: ---Ptičica mi je šapnula da su adezejci odlučili vratiti forum. Zapravo još nisu odlučili 100%, ali ako dođe do objavljivanja članka u nekim dnevnim ili tjednim novinama i ako se digne prašina oni će ljude koji su pokrenuli novi forum optužiti za lažno informiranje javnosti i imaju spremnu priču o tome da je forum zatvoren zbog radova na serveru i da će nastaviti s radom.

Ne dopada im se brzi rast alternativnog foruma (a kako bi tek bubrio kao kvasac da sam se i ja prijavio) pa će radije vratiti stari forum kojeg će njihov administrator držati pod kontrolom i moći će nesmetano špijunirati članove foruma jer će imati sve podatke o njima.

Navodno će Saši Božiću dati da napiše članak u kojem će ocrniti ljude koji su pokrenuli novi forum bez obzira što je s nekima od njih u prošlosti uspješno surađivao. Para vrti, ne pita taj za poštenje i moralnost.

Adeze imperija uzvraća udarac...
--- Kraj citata ---

shaka zulu:
Več ti je nekakof glupson zabiberil komentar.Si vele da se laže a nigdo ne poveda de se ta istina more prečitati...

Stjepan:
Je, komentar s opetovanom lažnom optužbom. Nisu sposobni napisati ni komentar od par riječi, a da u njima ne bude laž.

shaka zulu:
E,a...Of forum ima više članov nek nektere političke stranke!!!
 :D  :D  :D
***a te led!

fitt:
Tak oni zamišljaju nastavak priče "Imperija uzvrača udarac". Sve mi više ova priča liči na taj film. Napadaju naše Jedi vitezove, DartWeder pokušava preuzeti vlast nad Federacijom uz pomoč princa tame, odmetnuta kolonija....sada upotrjebite maštu i podijelite uloge ;D

Sva sreča da znamo kraj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju