Slobodno > Birtija

PoluOtvoreno pismo

(1/1)

plemenitashica:

--- Citat: kekec - Listopad 27, 2009, 10:08:58 prijepodne ---... sad sam postal i "slučaj" ...  ???

Plemenitašica, misliš, ako si se u ono vrijeme motala oko štaba brigade, da si popila pamet cijelog svijeta, a svi ostali, koji nisu bili u 153. ne vrijede ???

« Zadnja izmjena: Danas u 03:35:28 pm od kekec »
--- Kraj citata ---

Opet vam je dugo trebalo da dovršite odgovor. Vi niste slučaj, vi ste promašeni slučaj.

šalje  bluestudio <blue1studio@________    sakrij detalje  08.05.2008. 
 odgovor prima  ___________@gmail.com   
 prima  plemenitashica@gmail.com   
 datum  8.5.2008. 07:58   
 naslov  (No subject header)

Mail mi je došao u proljeće 2008. ZNAM da ga je poslao kekec.
Pokušali ste biti nepoznati (jer vam je ovaj mail iz pričuve), ali ste previdjeli da se  pošta preusmjerava na vaš pravi mail koji počinje prezimenom.
Skopirala sam vam da vidite (imam u svojem sandučiću). Iako  tada nisam reagirala na ovaj mail, s obzirom da se mene nije ticao, jer sam zaključila da ste krivo poslali mail na moju umjesto na neku drugu adresu.
Kako nemam namjeru otkrivati vaše ime, ostavih ________ .

Vi ste kekec pobrkali mnogo podataka u životu, pa tako i ovu "vašu" konstataciju koja nema veze s istinom.
Izvrćete istinu, i stvarno nemam pojma za koga me držite, ali opet i po tko zna koji put: JA NISAM TA KOJA VI MISLITE DA JESAM.

Završili ste raspravu (bar ste tak napisali), ali kako niste dosljedni samom sebi, kak ćete biti dosljedni negdje u nekom poštenju ili obećanju.

To što vi niste bili u brigadi, nego ste ratovali u ljeto 1991 (prema vašem priznanju) to je vaš, a ne moj problem, a koga ja štujem i mislim da vrijedi o tome u ovoj temi i pišem, a vi ih omalovažavate.
Nikoga nisam obezvrijedila, kao što ste vi i nakon toga dodatno Muha po vašim instrukcijama. Muhu sam držala kao čovjeka koji puno više zna, i daleko od toga da je povodljiv, no, sad je upravo pobio tu moju spoznaju jer vjeruje vašim naklapanjima, koja su bezrezervno idiotska. Čak me proglasio i bolesnom.
Muha – na krivu vas adresu vuče kekec.  :-[

Zašto – zato jer me zamjenjujete za nekoga (citiram): „tko se motao po štabu brigade“ (gotov citat),  a i Muhi ste dali perfektne instrukcije pa  se još nadovezao bljezgarijama koje su u njegovom stilu, o čišćenju puške. Što drugo očekivati od vojnog policajca. Ako se pitate od kud mi ta informacija – od Muhe (citiram): „gade mi se likovi koji se danas busaju u prsa prikazujući se kao branitelji a zaboravljaju da se nisu odazivali na mobilizacijske pozive već smo ih ja i moja ekipa tada prisilno privodili...“ (gotov citat) « Odgovor #36 na: Listopad 19, 2009, 12:25:32 pm »


E sad sa ženskog stanovišta:

Žene koje su bile u zapovjedništvu brigade su jedna do druge izuzetno hrabre i vrlo štovane  žene, danas majke (kao i sve žene koje su bile u bilo kojoj postrojbi). To što se vama (koji niste bili u brigadi, ili ste privodili one koji su mobilizirani), niti tada, a niti danas nisu činile heroji (koliko god se ta riječ vama činila gordom ili možda preuveličavanje) to samo ukazuje koliko ste vi muškarčine. Naročito na ulici, kad te tada djevojke pogledate u oči i zacrvenite se svaki put kad ih ugledate.
Sramite se obojica.

Umjesto da ste ponosni, bar vi Muha koji kažete da ste bili dio brigade, što ste imali i žene u sastavu brigade, vi omalovažavate, potcjenjujete i diskreditirate žene.
Sramite se obojica.


Nema te osobe na ovom svijetu koja pleše kako ja sviram, jer sam ja izrazito slabo muzikalna, i o muzici nemam pojma.
A gdje sam ja prisutna ili nisam, to doista nije niti vaš niti bilo čiji zadatak za praćenje, jer ja sam slobodan čovjek koji ide gdje želi, koji se druži s kim želi, i koji misli svojom glavom, za razliku od vas. Muha, ja nisam član niti jedne stranke, niti imam kumove u kontra stranci.

Ima jedan tekst, davno pisan na starom forumu, ali je na mojem blogu, pa si ga pročitajte, iako znam da već odavno jeste. Znam, jer znam da pratite svaku moju riječ, svaki redak, još da znate tko sam, pratili bi me i po VG. Ali niste te sreće. :P

"A ovakvi prozirni drugovi, takvih sam se nagledala u životu i stalno su negdje u vidokrugu ne bi li napravili kakvu psinu, no redovito dobiju packe, što od mene, što od ostalih pojedinaca ili društva.
Istina, ratnica sam i borac od kad znam za sebe, ne dam da me dirnu, ne dam da pišu izmišljotine i laži, svoje maloumne  insinuacije i konstrukcije, naročito kad „poznaju“ mene bolje od mene same.


Da bi krenuo u pravedni "fajt" prvo moraš biti na prvoj crti (čitaj na forumu), moraš biti rođen za to a ne da te prisilie (čitaj po zadatku), a bome moraš biti i potkovan i imati čvrstu podlogu (čitaj znati se izražavati). Ja tu podlogu imam, krasan kaput koji ne mijenjam, a i čizme su elegantne." ( http://moja-katedrala.iz.vg/majka-ratnica/2009/05/22/katedrala-mora  )


A sad, vrlo ozbiljno: kekec - okanite me se jer toliko jala i zavisti se rijetko susreće. Naročito kad nemate razloga, samo treba biti pismen.
A vi Muha - zar nemate dovoljno problema koji su vas sustigli u životu, nego od mene anonimke i nepoznanice stvarate sebi problem i to još ne na vlastitim saznanjima, nego nagovoreni od kolege po pivi i mjestu stanovanja.

I za kraj:
Forum nije mjesto za podnevni dvoboj, niti je pljuvačnica, niti je pogodan za prijetnje.
Pretvrde plemenitaške glave sam ja, ne klanjam se i ne molim,  stoga …….. zbogom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju