Slobodno > Birtija

DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački

(1/5) > >>

koko-vg:
http://dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/102884-jezivi-detalji-krvoprolica-kod-karlovca-velicao-je-sao-krajinu-a-onda-presudio-dvojici-hrvata.html

 Jezivi detalji krvoprolića kod Karlovca: Veličao je SAO Krajinu, a onda presudio dvojici Hrvata
Do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko djevojke, sinoć u Karlovcu ispred narodnjačkog kluba Heart

Do krvavog obračuna ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici u kojem su dva mladića, 20-godišnjak i 23-godišnjak iz Gvozda izgubili život, došlo je navodno do svađe zbog djevojke.

Kako dnevno.hr doznaje riječ je mladiću srpske nacionalne pripadnosti čije su žrtve, vjerojatno igrom slučaja, dvojica Hrvata. Ono što nije slučajnost u ovoj priči je Facebook profil osumnjičenog ubojice. Njegovo ime je Boško Šapić, inače iz Topuskog, dok su nesretni mladići obojica iz Gvozda i navodno je riječ o Hrvatima doseljenim iz Bosne. Riječ je o Dejanu Vučkoviću (20) i Alvinu Horvatiću (23). Mladić kojeg se sumnjiči za krvava ubojstva već je i svojim Facebook statusima najavljivao krvavi pohod, pa je tako jedna od objava: "ko se boji noža i pištolja taj i nezna da je tudja bolja tudja sladja a ja sam u stanju ako treba poginuti za nju."

Osim toga profil mladića iz Topuskog vrvi objavama i veličanjima SAO Krajine.

Podsjetimo, u subotu oko 22.25 sati u klubu u kojem su na repertoaru uglavnom "narodnjaci", izbio je verbalni, a potom i fizički sukob 21-godišnjaka iz Topuskog s dvojicom vršnjaka iz Gvozda. Ispred kluba, mladić je potegao nož te izbo suparnike. Navodno je do sukoba došlo nakon što je izbila svađa oko djevojke, no nemamo više detalja o motivima ubojstva. Policija, odnosno županijski državni odvjetnik koji je noćas ispitao osumnjičenika, tek utvrđuju okolnosti ubojstva.

Klub Heart je jutros zatvoren, dok su na mjestu ubojstva zapaljeni lampioni za ubijene mladiće.

Osumnjičenik će, najavila je policija, danas tijekom dana biti prepraćen u pritvor.


navodno ... u Karlovnu ... navodno dva hrvata ... navodno ... navodno ...  i samo navodno  ... na  DNEVNO.HR

Ljudevit Kaj:
Nož Heart(vat)ska ni propala (ili tak nekak)

Gvozdeni nož v srce spred kluba Heart v Srbinmostu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Zgledi da je v hitrine (i) Jutreni kolumnist komunist napravil teru plavopis(a)nu griješku, odn. malo napuval stvar (broj vubite)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

JUTARNJI DONOSI SVE DETALJE STRAVIČNOG DVOSTRUKOG UBOJSTVA

ZBOG FATALNE VICKY PREREZANO GRLO I ZARIVEN NOŽ U SRCE


Ljubavna mora odnijela dva života.


Autor: Mario Pušić
Objavljeno 2013 11 03, ca. 15:20

VOJNIĆ, Vrginmost - U kafiću Did u Vrginmostu vidjeli su se sat i pol prije tragedije. Boško Šapić(21) došao je do stola za kojim su sjedili Alvin Horvatić(23) i Dejan Vučković(20) i navodno rekao im: Jebem vam mater ustašku, večeras će padati mrtve glave. Posvjedočio nam je to Bojan Vučković(19), koji se u Didu zatekao u društvu brata Dejana.


On je ostao u Vrginmostu, a brat i Alvin produžili su preko "granice", iz Sisačko-moslavačke županije u Karlovačku, u mjesto Vojišnica, gdje se nalazi noćni klub Heart, njihovo omiljeno mjesto za subotnji izlazak u kojem su se redovito opijali uz narodni melos.

Na parkiralištu su te večeri oko 22.25 sati izgubljena tri mlada života, Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića, te mladića koji ih je brutalno i do smrti izbo nožem, Boška Šapića.

Policija još uvijek istražuje slučaj, pa detalji koji su prethodili krvoproliću nisu poznati.

Mi smo ih pokušali rekonstruirati na temelju svjedočanstava bliskih osoba ovim mladićima. Ovisno iz čijeg su kruga sugovornici, istina biva ponešto drugačija.

Tako susjedi ubojice kažu da je bio napadnut, te da je nož potegao u samoobrani. Rodbina ubijenih kaže da je Boško bio taj koji je inscenirao napad, kako bi se riješio Alvina, bivšeg dečka njegove djevojke Viktorije, koji se nije mirio s prekidom.

Mještani koji su nedjeljno jutro u kafićima pričali o nezapamćenom slučaju u njihovoj općini, svemu dodaju još malo međunacionalnog naboja, pa kažu da je Srbin Boško ubio dvojicu "njihovih", Hrvata doseljenih iz Banje Luke, ograđujući se da je Vučković "pola-pola". U Vrginmostu, koji je nedavno vratio to prijeratno ime nakon imena Gvozd koji su mu bili nadjenuli doseljeni Hrvati, to nije mala stvar. Ali, svi se slažu da je sukob izbio zbog djevojke. Ona se zove Viktorija Jakuš-Mejarec, njihova je vršnjakinja i živi u Vrginmostu.

Neki naši sugovornici u Vrginmostu tvrde da je " Vickey", kako se djevojka predstavlja na društvenoj mreži Facebook, bila cura od sve trojica mladića, prvo Dejanova, potom Alvinova, a trenutno je u vezi s ubojicom Boškom. Svi oni su poznanici, a ako je suditi po povezanosti na Facebooku, čak i prijatelji. Ipak, Dejanov brat Bojan tvrdi da Dejan nije nikada bio u vezi s Viktorijom, te da je stradao samo zato što se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Dok nam Boškova strana tvrdi da je dvojac pratio do Vojnića Opel Vectru njihova Boška Šapića, druga strana kaže da je bilo obrnuto.

Nije nemoguće da su se slučajno zatekli na tom parkiralištu, jer su tamo svi ionako završavali svoje subotnje izlaske. Uglavnom, dva autombila parkirala su se u isto vrijeme na parkiralište noćnog kluba. Iz jednog su izašli Dejan Vučković i Alvin Horvatić, a iz drugog novi dečko njegove bivše cure Boško Šapić. Došlo je do svađe, policija je izvjestila da je u njoj sudjelovalo više osoba.

- Boško je potegao nož i krenuo na Alvina. Moj brat ga je htio spriječiti. Boško je zamahnuo prema Alvinu, ali je zarezo bratov vrat. Dejan je krenuo prema stepenicama kafića i vikao: zovite hitnu, zovite hitnu, držeći se za ranu iz koje je šiklala krv. Iz kafića su istrčali ljudi. On nije izdržao, pao je pred samim vratima. Za to vrijeme Boško je pet puta zario nož u trbuh Alvinu Horvatiću. On je isto pao, ali je pokazivao znakove života. Ovaj mu je prišao i zario mu nož u srce. Umro je na licu mjesta, a moj brat je do dolaske hitne pomoći iskrvario. Iz kafića je izletio zaštitar koji je svladao ubojicu, slomio mu ruke i izbio zube. Zadržao ga je do dolaska policije - ispričao nam je Bojan Vučković.

http://www.jutarnji.hr/zbog-fatalne-vicky-prerezano-grlo-i-zariven-noz-u-srce-ljubavna-nocna-mora-odnijela-dva-zivota/1137333/


--- Citat: ---To me, moram priznati podsjetilo na onaj stari vic, kada je Albanac ubio Srbina, pa ga saslušavaju na Sudu, a on kaže: „Drug sudija, ja sam mu sve tolerisao, i kad mi je opsovao i majka i otac i sva moja familija, a kad mi je opsovao bratstvo-jedinstvo, drug sudija, tad nisam mogao da izdržim”.

http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=42249
--- Kraj citata ---

V germanskomu talu Švicarske v «Crne kronike» se vunatrag par let redovno piše državlanstvo akterov (Švicarec, Kosovski Albanec, Nemec, ...), a negda (pri žmekšemi delikti, ak se dela, na priliku, o Švicarcu strajnskoga porekla, navodi se i zemla porekla. Švicarsko državlanstvo se more kupiti (nema gratis) posle 12 let boravka v Helvecije.)

koko-vg:
... navodno im opsovao mater ustašku ... po jednima je prvi napao, a po drugima se branio od napada ...

... žalosno da su izgubljena dva mlada života, a i ubojica sam sebe pokopao ... navodno, sutra u DNEVNO:HR možemo očekivati nastavak priče, ali ne ljubavne, sa nesretnim svršetkom, kako tvrde oni koji su upučeni, nego ... navodno sukob isplaniran na relaciji Zagreb-Beograd (navodno)

Ljudevit Kaj:
Ima jena nominalna za(č)koljica...

Daklem, Šapić iliti Ručić, crna (mu) ruka (šapa), je navodno vubil Horvat(ić)a.

E sad, gda Crna ruka vubije H(o)rvata, jel to samo radi lubavne problemov, ili nominalni aspekt isto igra neku, morti i glavnu, prvu (vu prevodu: principijelnu) rolu?

Obadva vubiti dečki (il nijovi roditeli) su kakti z Bosne.
Poradi dvostrukoga vubojstva leta 1914. v Bosne je Crna ruka (nejni crni iliti garavi član Ga(ra)vrilo Princip) izazvala 1. svetsku  vojn(ičk)u.

Crni vrak nigdar ne spi, pak morti ni sad blizu Vojniča. 
Gdo se jemput speče i na mrzlo puše.

A morti bu na kraju (sudski) ispalo kak da je se to bila vola Bož(e)ka, Boška
(ime navodnoga vubojice, Boško, prihaja od rečki Bog), pak vubojica morti nabu ni niš kriv).

BobRock:

--- Citat: Master - Studeni 03, 2013, 08:17:20 poslijepodne ---
Kaj očekivati ...

--- Kraj citata ---

Opomena Master!

To više nije šala nego širenje mržnje. Pazi da ti se to ne ponovi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju