Glasnik Turopolja voli tužbe
« na: Studeni 11, 2009, 05:29:54 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Ovih se dana po gradu proširila priča kako će u narednome broju GT-a izaći žestoki napad na Tonina Piculu i moju malenkost, a sve na temu "pranja novca preko Turističke zajednice grada". Navodno sam ja oprao velike novce preko Pejaka jer je ured TZ uselio u njegov poslovni centar u Kurilovečkoj, a Picula je to radio preko koncerty Nine Badrić. I još k tome da je TZ pod mojim vodstvom poklonila drvenu kuću Radivoju Jovičiću.
Naravno, posrijedi je hrpa budalaština i kleveta za koje će GT, odnosno Saša Božić (ako s tim besmislicama nastavi) opet morati na sud.
Već je poznato da je Božić izgubio jedan spor na Općinskom sudu u Velikoj Gorici. Za tekstove u prošlom broju GT-a protiv njega je moj odvjetnik podnio još dvije tužbe (jednu u formi kaznene prijave a drugu kao građansku tužbu).
Ja imam vremena i čekat ću pravdu a sado-mazo GT neka piše i dalje svoje gadarije.
Goran BR
http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/glasnik-turopolja-voli-tuzbe/msg5588/#msg5588
Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkomJučer je građane Velike Gorice iznenadila pojačana policijska aktivnost u centru grada. Naime, trgove Kralja Tomislava i Petra Krešimira IV pohodile su jake policijske snage u potrazi za Djedom Božičnjakom i njegovim zlim patuljkom koji su otimali djeci novac za gablec,žvake i petarde. Svjedoci tvrde da su ih zaskočili riječima: Daj takujin il vadi šolde oli ćemo Vas opljačkat, lupeštino malodobna! te im oteli prijespomenute vrijednosti.
Neimenovani izvori bliski našim listovima tvrde da se radi o bivšem do-gradonačelničko-predsjedničko-vječničkom dvojcu Toninu Piculi i Goranu Beusu Ričembergu koji su sijali paniku i užas novom velikogoričkom šetnicom pri pokušaju bijega pred policijskom potjerom.
Nakon strave na šetnici bivši su se gradski oci,vjerojatno u nepoznavanju grada koji su vodili ili poradi velikih promjena u arhitektonsko-urbanističkom izgledu centra za koji su zaslužni D.D. (ljubim cipele,cmok-cmok) zaputili se hitro ka novom hramu velikogoričkih dvoranskih sportova (koju možete nabrže pronaći ukoliko se ravnate po sfingi s njihovim likom (cmok-cmok) 3-4 x večoj od dvorane a koja i po najžeščem suncu baca nježan hladić i milu sjenicu na monumentalnu građevinu u svom podnožju vrijednu bijednih milijardu i 800 mil. kuna, bijednu s obzirom na vrijednost koju pruža građanima i satisfakciju svojim tvorcima, gdje su trudbenike koji sedmu godinu za redom obavljaju završne radove na dvorani riješili njihovih gableca uz riječi: Daj marendu!
Nakon što su "pomarendali" manji dio plijena i porazgovarali sa djelatništvom, inkriminirani se dvojac zaputio na dječje igralište gdje su na opću sablazan oteli bagerčić i traktorčić sa prikoličicom dvojici trogodišnjaka te uspješno probili policijski kordon, blokadu i okruženje kojom prilikom su ozlijedili dvojicu redarstvenika te im uprljali cipele.
Hrabri su redarstvenici vikali "Nije mi ništa! Nije mi ništa!!!" dok su ih kolege sa suzama u očima plačnog pogleda ubacivali u hitnu koja ih je odvezla u kliniku za traumatologiju gdje su im amputirani ekstremiteti. Nažalost jedan je hrabri redarstvenik preminuo pri pokušaju da skoči kroz prozor na drugom katu.
Očevid je utvrdio da je zamjenio prozor i ogledalo.
Nakon ovog tragičnog događaja policija je promjenila zapovjed o postupanju sa urbanim Buč Kasidijem i Sandas Kidom iz "lociraj, za***avaj, uhiti" u "vanted, ded or alajf" što sigurno nije od koristi Djedu Božičnjaku i njegovom pomoćniku koji su se probili teškom plastičnom mehanizacijom do obližnje pilane "Solidni" gdje su otuđili zaprežno vozilo kojim su se uključili na autocestu A-11 - ZG-SK-BIH(ač)-Split, s namjerom da dobiju pristup otvorenom moru preko kupališta Bačvice.
Unatoč brojnoj pratnji te kordonima u blokadi, tenkovima i oklopnim vozilima bivši vlastodršci su uspjeli izmagliti na autocesti, za koju je također zaslužno njihovo visočanstvo, cmok-cmok, između čvorova Buševec i Moščenica.
Specijalci, tajne službe i kolumnisti lokalnog lista sumnjaju da bjegunci nisu dosegnuli predviđene crte "pračkanja u moru i piciginanja" več da se skrivaju pod okriljem odmetnute "gospodarice Šervuda" sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel.
RH je svakodnevno bombardirana, granatirana i torpedirana sa područja odmetnute županije peticijama građana koji traže vojno redarstvenu akciju koja bi svrgnula s vlasti odmetnutu županicu i vratila mir i bezvlašće u ovaj raj na zemlji koji je trenutno u rukama pobunjenika, a nakon ovog događaja Vlada i sva tijela vlasti morati će odreagirati na adekvatan način, rekao je neimenovani premijer, zamjenik premjera, ministar u svim ministarstvima i odbornik u svim nadzornim odborima koji je želio ostati anoniman.
Osim Županice organi reda i poretka sumnjaju da je akciju pomogla i grupa od 12 vijećnika velikogoričkog gradskog vijeća koji su odmah i
strijeljani uhićeni, a ukoliko im se ne dokaže krivnja, što je malo vjerojatno, bit će abolirani i po
milovani.
Za ovu potonju tvrdnju čini se da nema mjesta budući da su organi kod jednog vijećnika pronašli po život opasan materijal koji ga povezuje sa terorističkim organizacijama i stranim tajnim službama, a radi se o rukohvatu opasnih olovaka "HB" te manjom količinom izuzetno opasnih oštrih i tvrdih "2H" i "5H" te zakonom zabranjenih olovaka mekog vrha "2B", "3B" i "5B" zabranjenih međunarodnim konvencijama.
Kod jedne vijećnice pronađeni su ključevi gradske krize, kuće u Plesu i ljučevi Hlapićgrada za koje odgovorni tvrde da vode do svih tajni urotničko-terorističke grupe koja se okučila i uhljebila u gradu koristeći demokraciju i naivnost dobrodušnih građana našeg grada.
Edit - razmaci između odlomaka