Autor Tema: Humor ili Tu(r)mor  (Posjeta: 213197 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #45 : Studeni 09, 2009, 09:32:41 poslijepodne »
Baš des imam prilike za čuti na radiju da bu na Gastru napravlen pravi autohtoni turopolski specijalitet- vol na ražnu.
Čem veliš turopole več ti se pred očmi vrti tur,a spravla ti ga tur-operator.
Jel vam idu sline da se setite tura..?

Pak bu nekakova kravica platila z glavum.
A,če bute dobri,most med narodom vidite i Pokojnega (teri jebil poznat po predizbornem okretajnu volov).
Negda da ti je sveta krava stala na put samo si trebal mesto trube viknuti čez obluk; "Alo,vole!?Mi smo iz HA-DE-ZEJA!!!"
I,ode krava,pravac šuma.V partizane.
 O0

Trs

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #46 : Studeni 10, 2009, 01:24:46 poslijepodne »
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ministar-zdravstva-cijepio-se-protiv-gripe.html:

"Tijekom obilaska zaraženih od svinjske gripe smještenih u Kliniku za zarazne bolesti 'dr. Fran Mihaljević', ministar Milinović cijepio se protiv sezonske gripe. Naglasio je da će se, ukoliko njegovi kolege liječnici procjene da spada u rizičnu skupinu, cijepiti i protiv svinjske gripe."

Sudeći po slici – nije li već prekasno za to drugo cijepljenje?!

Edit (14:42h): Tko je vidio, vidio je! Maknuli su cijelu stranicu, zajedno sa slikom.  ;D
« Zadnja izmjena: Studeni 10, 2009, 02:46:02 poslijepodne Trs »

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #47 : Studeni 19, 2009, 11:59:12 poslijepodne »
A sad za se one kaj neznaju kaj je kolagen i kaj su modlice...  8)  O0

shaka zulu

 • Gost
Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkom
« Odgovori #48 : Studeni 20, 2009, 01:43:10 prijepodne »
Citat:
Glasnik Turopolja voli tužbe
« na: Studeni 11, 2009, 05:29:54 pm » 

--------------------------------------------------------------------------------
Ovih se dana po gradu proširila priča kako će u narednome broju GT-a izaći žestoki napad na Tonina Piculu i moju malenkost, a sve na temu "pranja novca preko Turističke zajednice grada". Navodno sam ja oprao velike novce preko Pejaka jer je ured TZ uselio u njegov poslovni centar u Kurilovečkoj, a Picula je to radio preko koncerty Nine Badrić. I još k tome da je TZ pod mojim vodstvom poklonila drvenu kuću Radivoju Jovičiću.
Naravno, posrijedi je hrpa budalaština i kleveta za koje će GT, odnosno Saša Božić (ako s tim besmislicama nastavi) opet morati na sud.

Već je poznato da je Božić izgubio jedan spor na Općinskom sudu u Velikoj Gorici. Za tekstove u prošlom broju GT-a protiv njega je moj odvjetnik podnio još dvije tužbe (jednu u formi kaznene prijave a drugu kao građansku tužbu).
Ja imam vremena i čekat ću pravdu a sado-mazo GT neka piše i dalje svoje gadarije.

Goran BR
http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/glasnik-turopolja-voli-tuzbe/msg5588/#msg5588

Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkom

Jučer je građane Velike Gorice iznenadila pojačana policijska aktivnost u centru grada. Naime, trgove Kralja Tomislava i Petra Krešimira IV pohodile su jake policijske snage u potrazi za Djedom Božičnjakom i njegovim zlim patuljkom koji su otimali djeci novac za gablec,žvake i petarde. Svjedoci tvrde da su ih zaskočili riječima: Daj takujin il vadi šolde oli ćemo Vas opljačkat, lupeštino malodobna! te im oteli prijespomenute vrijednosti.

Neimenovani izvori bliski našim listovima tvrde da se radi o bivšem do-gradonačelničko-predsjedničko-vječničkom dvojcu Toninu Piculi i Goranu Beusu Ričembergu koji su sijali paniku i užas novom velikogoričkom šetnicom pri pokušaju bijega pred policijskom potjerom.

Nakon strave na šetnici bivši su se gradski oci,vjerojatno u nepoznavanju grada koji su vodili ili poradi velikih promjena u arhitektonsko-urbanističkom izgledu centra za koji su zaslužni D.D. (ljubim cipele,cmok-cmok) zaputili se hitro ka novom hramu velikogoričkih dvoranskih sportova (koju možete nabrže pronaći ukoliko se ravnate po sfingi s njihovim likom (cmok-cmok) 3-4 x večoj od dvorane a koja i po najžeščem suncu baca nježan hladić i milu sjenicu na monumentalnu građevinu u svom podnožju vrijednu bijednih milijardu i 800 mil. kuna, bijednu s obzirom na vrijednost koju pruža građanima i satisfakciju svojim tvorcima, gdje su trudbenike koji sedmu godinu za redom obavljaju završne radove na dvorani riješili njihovih gableca uz riječi: Daj marendu!
Nakon što su "pomarendali" manji dio plijena i porazgovarali sa djelatništvom, inkriminirani se dvojac zaputio na dječje igralište gdje su na opću sablazan oteli bagerčić i traktorčić sa prikoličicom dvojici trogodišnjaka te uspješno probili policijski kordon, blokadu i okruženje kojom prilikom su ozlijedili dvojicu redarstvenika te im uprljali cipele.

Hrabri su redarstvenici vikali "Nije mi ništa! Nije mi ništa!!!" dok su ih kolege sa suzama u očima plačnog pogleda ubacivali u hitnu koja ih je odvezla u kliniku za traumatologiju gdje su im amputirani ekstremiteti. Nažalost jedan je hrabri redarstvenik preminuo pri pokušaju da skoči kroz prozor na drugom katu.
Očevid je utvrdio da je zamjenio prozor i ogledalo.

Nakon ovog tragičnog događaja policija je promjenila zapovjed o postupanju sa urbanim Buč Kasidijem i Sandas Kidom iz "lociraj, za***avaj, uhiti" u "vanted, ded or alajf" što sigurno nije od koristi Djedu Božičnjaku i njegovom pomoćniku koji su se probili teškom plastičnom mehanizacijom do obližnje pilane "Solidni" gdje su otuđili zaprežno vozilo kojim su se uključili na autocestu A-11 - ZG-SK-BIH(ač)-Split, s namjerom da dobiju pristup otvorenom moru preko kupališta Bačvice.

Unatoč brojnoj pratnji te kordonima u blokadi, tenkovima i oklopnim vozilima bivši vlastodršci su uspjeli izmagliti na autocesti, za koju je također zaslužno njihovo visočanstvo, cmok-cmok, između čvorova Buševec i Moščenica.
Specijalci, tajne službe i kolumnisti lokalnog lista sumnjaju da bjegunci nisu dosegnuli predviđene crte "pračkanja u moru i piciginanja" več da se skrivaju pod okriljem odmetnute "gospodarice Šervuda" sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel.
RH je svakodnevno bombardirana, granatirana i torpedirana sa područja odmetnute županije peticijama građana koji traže vojno redarstvenu akciju koja bi svrgnula  s vlasti odmetnutu županicu  i vratila mir i bezvlašće u ovaj raj na zemlji koji je trenutno u rukama pobunjenika, a nakon ovog događaja Vlada i sva tijela vlasti morati će odreagirati na adekvatan način, rekao je neimenovani premijer, zamjenik premjera, ministar u svim ministarstvima i odbornik u svim nadzornim odborima koji je želio ostati anoniman.

Osim Županice organi reda i poretka sumnjaju da je akciju pomogla i grupa od 12 vijećnika velikogoričkog gradskog vijeća koji su odmah i strijeljani uhićeni, a ukoliko im se ne dokaže krivnja, što je malo vjerojatno, bit će abolirani i pomilovani.
Za ovu potonju tvrdnju čini se da nema mjesta budući da su organi kod jednog vijećnika pronašli po život opasan materijal koji ga povezuje sa terorističkim organizacijama i stranim tajnim službama, a radi se o rukohvatu opasnih olovaka "HB" te manjom količinom izuzetno opasnih oštrih i tvrdih "2H" i "5H" te zakonom zabranjenih olovaka mekog vrha "2B", "3B" i "5B" zabranjenih međunarodnim konvencijama.

Kod jedne vijećnice pronađeni su ključevi gradske krize, kuće u Plesu i ljučevi Hlapićgrada za koje odgovorni tvrde da vode do svih tajni urotničko-terorističke grupe koja se okučila i uhljebila u gradu koristeći demokraciju i naivnost dobrodušnih građana našeg grada.


Edit - razmaci između odlomaka
« Zadnja izmjena: Studeni 20, 2009, 11:33:48 poslijepodne kuntakinte »

plemenitashica

 • Gost
Odg: Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkom
« Odgovori #49 : Studeni 20, 2009, 08:38:04 prijepodne »
Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkom

 ;)  8)  :'(  :'(  :'(  ;)

Offline Rožica-ljutibijes

 • Skoro pa pravi član
 • ***
 • Postova: 235
 • Karma: +2/-0
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #50 : Studeni 20, 2009, 11:51:30 prijepodne »
Policijska potjera za Djedom Mrazom i zlim patuljkom[/b


hihihihihihihihi,  ;)

PrekraŠno, kunta!  :-*

Štivo za razonodu i opuštanje :) :) :)

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #51 : Studeni 26, 2009, 11:37:31 poslijepodne »

pancirka


beli lim

shaka zulu

 • Gost
Odg: Tumor Oglasnik
« Odgovori #52 : Studeni 28, 2009, 09:31:30 poslijepodne »
Latinski      jezik      podučavam

Adaptacije
Adaptacije sa komplet uređenjem,instalacijama,stolarijom,gradnja objekata,sanacija vlage hidroizolacija,popravci i izrada krovišta.Pouzdano sa garancijom vrši građ. firma.Do kraja 2009 popust-bez Pdv-a 23%

Akcija!Adapt sanacije postoječih gradnja novih kuća i stanova posluj ZG more Na sve posl božićni pop 20%

Vrsni Majstori
DVA vrsna i mudra majstora
Željko i Josip izvode radove i popravke: vodovod,keramika,montaža sanitarija,knauf,farbanje,postavljanje zidnih i podnih obloga i ostalo.Hvala!

Farbanje kuća,stanova,poslovnih prostora,stubišta izvodi tim majstora u jednom danu,    100%    provjereno

KERAMIČAR povratnik iz Njemačke kvalitetno i brzo izvodi sve radove keramike i kamena ispod cijene zbog recesije

PARKET laminat gazišta restauracije starog namještaja,izrada potkrovlja izvodi obrtnik. 15g. iskus. u inozemstvu

PARKET postava,brušenje i lakiranje,s mojim materijalom povoljnije,non-stop

PARKETAR brusi,polira,bajca i lakira sve vrste parketa.Može i samo brušenje.Radimo i vikendima

PARKETAR ml. penzioner postavlja gotovi parket sa svojim ljepilom krpa rupe brusi lakira podove i laminate

SJENILA za lampe izrađujemo po narudžbi.Dolazimo u objekt.Povoljne cijene

SOBOSLIKAR - besplatno dolazi da procijeni radove te brzo,vrlo kvalitetno,čisto i jeftino izvodi gletanje,bojanje zidova i stolariju

SOBOSLIKAR - ličilac,izvodi sve vrste radova,brzo,kvalitetno i povoljno.Poslije radova sve uredno počistimo

 O0

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor; Swinjski grip party
« Odgovori #53 : Prosinac 03, 2009, 08:48:09 poslijepodne »
Take Me Out - swinjski grip partyPurgeraj
Park Ribnjak 1
01/ 4814 734

Klupska - Electro, Indie, Rock
 
Roktajući Swinjski grip party za sve one koje prijatelji nepravedno izbjegavaju jer su oboljeli od H1N1 gripe! Vas poziva na roktajući Swinjski grip party za sve one koje prijatelji nepravedno izbjegavaju jer su oboljeli od H1N1 gripe! Glazbenu terapiju prepisuje dr.Tomas uz pomoć medicinskih sestara Take me out!-a koje cjepe kritične pacijente najstarijim narodnim lijekom- rakijicom! Među liječničkim prijedlozima tu je i novi koktel od kojeg rastu svinjski repići te mnogo drugih praskalica!

Za one koji ne znaju ovo je novi program slušaone indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: joy division, the smiths, oasis, klaxons, arctic monkeys, killers, rem, motley crue, sonic youth, n.w.a., nirvana, fugazi, buena vista social club, belle and sebastian,arcade fire, bloc party, band of horses, bob marley, de la soul,beach boys, bon jovi, ramones, blur, rolling stones, beatles, of montreal, dandy warhols, the go team, vampire weekend, prodigy, modest mouse, the strokes, yo la tengo, interpol, pixies, beirut, blink 182, the cure, foals, lil wayne, led zeppelin, pink floyd, metalilca, jay z, bruce springsteen, justice, dj hype, kanye west, daft punk, wu tang clan, beastie boys, rage against the machine, beyonce, weezer, kool and the gang, llittle boots, britney, n.e.r.d, 50 cent, eric prydz, dinosaur jr, foo fighters, the tin tings, new found glory, rusko, franz ferdinand, lily allen, Basement Jaxx,the big pink,phoenix...

Kada
10.12.2009 u 22

Cijena
BESPLATNO

http://www.kaj-ima.hr/dogadaj-zg.php?opcija=show&broj=6077

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #54 : Prosinac 06, 2009, 11:13:20 prijepodne »
Хрватска нова друштвена игра зове се олуја 1995
Хрватска нова друштвена игра зове се олуја 1995
Идеја нове хрватске друштвене игре мора да је креирана у ватикану код папе! ако српски функционери на ово прећуте! "потврдиће само! по ко зна који пут договор и сарађивање са хрватима исто као и ондашњи њихов "србомрзац" тито и павелић све против и на штету срба

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #55 : Prosinac 06, 2009, 11:13:57 prijepodne »
Monty Python - Always look on the bright side of live
Monty Python - Always look on the bright side of live
the endind song of "the life of brian" 

Monty Python Killer Joke
Monty Python Killer Joke

Monty Python - Silly Olimpiad
Monty Python - Silly Olimpiad
The 27th Silly Olympiad, an event held traditionally every 3.7 years, which this year has brought together competitors from over 4 million different countries:
-100 yards for people with no sense of direction
-1500 meters for the deaf
-200 meters freestyle for non-swimmers
-Marathon for incontinents
-High jump
-3000 meter steeplechase for people who think they're chickens

Monty Python - Spanish Inquisition Torture Scene
Monty Python - Spanish Inquisition Torture Scene
HA! Nobody expects the Spanish Inquisition! Capture and 'torture' an old woman. 

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #56 : Prosinac 06, 2009, 11:14:31 prijepodne »
The Spanish Inquisition
The Spanish Inquisition
This is a special edition of 'The Best of Monty Python's Flying Circus' The Spanish Inquisition is a feared name in history. Yet as Monty Python goes anything can be made silly...

The Spanish Inquisition Part 2
The Spanish Inquisition Part 2
This is a special edition of 'The Best of Monty Python's Flying Circus' The Spanish Inquisition is a feared name in history. Yet as Monty Python goes anything can be made silly...

Ministry of Silly Walks
Ministry of Silly Walks

monty python football
monty python football
monty python guyswith their crazy ideas

shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #57 : Prosinac 07, 2009, 07:55:49 poslijepodne »


Vrlo_okrutan_test_vida_za_muskarce

Trs

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #58 : Prosinac 07, 2009, 09:03:21 poslijepodne »

Ovo gore treba prijaviti i kazniti! To je eklatantni primjer diskriminacije slabovidnih osoba muškog spola.
Dakle:
1.   diskriminacija prema vidu
2.   diskriminacija prema spolu (žene ne zanimaju one sitne sličice)
 >:( >:(


shaka zulu

 • Gost
Odg: Humor ili Tu(r)mor
« Odgovori #59 : Prosinac 13, 2009, 10:33:32 poslijepodne »
Pronadženi Artiljerijski dnevnici

« Zadnja izmjena: Prosinac 13, 2009, 10:35:13 poslijepodne kuntakinte »