Autor Tema: Preminuo fra Zvjezdan linić  (Posjeta: 7012 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 2881
  • Karma: +0/-0
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Preminuo fra Zvjezdan linić
« : Prosinac 07, 2013, 09:13:59 prijepodne »
Fra Zvjezdan proljetos je obolio od tumora na mozgu, koji nije bio operabilan, pa se liječnici nisu odlučili za operaciju, nego za kemoterapiju. Kako doznajemo, tijelo fra Zvjezdana Linića bit će izloženo u kapelici Tabora danas od 10 sati.

Fra Zvjezdan proljetos je obolio od tumora na mozgu, koji nije bio operabilan, pa se liječnici nisu odlučili za operaciju, nego za kemoterapiju. Linić je liječenje dobro podnosio i dobro se nosio s bolešću sve do posljednjih dana, kada je bio uglavnom u bolesničkoj postelji. Ipak, gotovo do posljednjeg dana bio je na planiranim duhovnim obnovama, koje je zajedno s njim od proljeća počeo voditi fra Ivan Matić.

Da se fra Zvjezdan odlično nosio s teškom bolešću svjedočili su njegovi liječnici, a svakodnevno ga je u Taboru posjećivao njegov osobni liječnik dr. Slavko Lovasić. Brojni njegovi suradnici svakodnevno brinuli su za njega, a najviše njegova sestra Neda, koja je posljednjih mjeseci danonoćno bdjela uz svoga brata.

Kako doznajemo, tijelo fra Zvjezdana Linića bit će izloženo u kapelici Tabora danas od 10 sati.

- Ovo je njegova najveća duhovna obnova. Naime, stotine i tisuće ljudi mole za njega otkako se razbolio. I nikako ne prestaju. Završe jednu devetnicu pa započnu drugu – rekla nam je njegova sestra Neda za jednog od naših nedavnih susreta.

Fra Zvjezdan Linić utemeljio je Kuću susreta Tabor u Samoboru, koja je postala središte duhovnih obnova i seminara koje je on vodio. Kroz Tabor godišnje bi prolazilo oko 25.000 vjernika iz cijele Hrvatske.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/preminuo-fra-zvjezdan-linic-907324
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.