Mene shvaćaju puno ozbiljnije nego tebe, a ono što sam ti napisao je istina, koja se tebi može ne mora sviđati, ionako je nebitno.
Lako je reći da su moje izjave pretpostavke, no ja znam da su činjenice, koje ti sa članstvom i učešćem na forumu sve govore, a ti možeš kao i Milanović i dalje sve uvjeravati kako mi svi živimo bolje, samo toga nismo svjesni, kako si ti u pravu, samo što to članovi ne shvaćaju, kako si ti super, samo te jebe činjenica da to ljudi ne puše itd itd... ja sudim po rezultatim,a a ti sudi po čemu god hoćeš. No kada ugasiš taj joint sebeljubivosti i slijepe uvjerenosti u vlastitu nepogrešivost, činjenice će te i dalje čekati.
Na žalost, Štef i sam očito ne mari za ovaj forum, inače bi te odavno naperjao kao najveće zlo po forum u sve ove godine, nitko ga ni izbliza nije toliko opustošio kao ti... od par desetaka članova, ostalo je njih ni na prste jedne ruke (naravno, mislim na one koji učestvuju - oni koji ne učestvuju kao i da nisu članovi, od takovih razgovorna forma - a što forum je - ne živi...). Ako lažem, slobodno me demantiraj, ali ne sa svojim "mišljenjem", ono me ne zanima, nego samo i isključivo argumentima.
Ako i dalje - u što ne sumnjam - misliš kako si ti u pravu (to vjerojatno misliš zato jer ti Štef i dalje dopušta da serendaš po forumu kao po svojem dvorištu, kao da je tvoj i kao da si ga ti stvorio i izgradio), budi u pravu, jebe mi se i za to, no dokle god ima ljudi koji ne vide i ne mogu shvatiti što činjenice i argumenti jesu - do tada će nam biti ovako kako je, i do tada će se glasati za plave i crvene komunjare. I do tada će takvi kao ti biti admini i modovi na ovom, sada veće jebeno opskurnom forumu sa tri i pol člana. Nije da nemaš rezultata. Možda ti Štef i spomenik podigne. A možda ti ne bi bilo loše da u programskoj aplikaciji u firmi di radiš pronađeš i stručnu pomoć, imate veliku bazu pa nije zgorega...
To kaj sam ja u Mensi - tim više razloga za tebe da smanjiš doživljaje tko je i tko nije u pravu, barem imam dokaz da je moj tijek misli podosta opsežniji i bogatiji od tvojega. Pa bi mogao i početi poštovati tu činjenicu - možda shvatiš da nisi uvijek u pravu, no bio netko gluplji ili pametniji od tebe, tebi to niš ne znači - ti si uvijek na vrhu, zar ne?? Ako i nisi najpametniji, imaš batinu sa kojom ćeš mahati (inače ne bi imao muda ni javiti se, poznajem ekipu i na drugim forumima koji da nisu forumski šefovi - ne bi se usudili napisati ni slova, jer bi ih drugi odmah bannali zbog...), pa si valjda na taj ultimatum i dobio taj položaj... plus prijateljstvo, i eto, imamo forum, imamo velikog vođu!
Stvarno se raspitaj za stručni naziv i dijagnozu takvog stanja, kako se u medicini naziva one koji imaju tvoj način razmišljanja...
O toleranciji neću, to je izmišljotina nesposobnih i neznalica koji time traže svoju šansu pored pametnijih od sebe.
Nebuš mi valjda držao prodike o tome kaj je Došašće - nekak je u zadnjih par godina moderno da nam ateisti i komunjare tumače i citiraju Bibliju, čovjek bi pomislio da su u Kumrovcu samo nju i slušali... ili su toliko vremena proveli skrivećki popisujuću ljude po crkvama da sus nekaj čak i naučili? Mislim, Zoki, DrIvo i njihovi tatice, no imaju vjernih sljedbenika, vidim... nemoj, molim te, to bi ipak bilo preveč da mi ti objašnjavaš značaj Došašća. Da tebi vjera išta znači u životu, ne bi imao takve stavove kakve imaš.
Pa ak već nisi pošten prema nama, budi barem prema sebi - to bi moglo biti nešto vrijedno Došašća.