Autor Tema: SODA BIKARBONA - ZABRANJEN LIJEK PROTIV RAKA  (Posjeta: 22133 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Opčinar

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 37
 • Karma: +0/-0
 • Opčinski Nadzornik
SODA BIKARBONA - ZABRANJEN LIJEK PROTIV RAKA
« : Veljača 25, 2018, 02:46:32 poslijepodne »
Liječite rak sodom bikarbonom! Donosimo recept i revolucionarno otkriće o raku koje se taji!

Dr. Tulio Simoncini tvrdi da je rak obična gljiva (CANDIDA) koja se lako liječi sodom bikarbonom!

Bolnu realnost, sve češće pojave bolesti raka koju je gotovo svatko iskusio, bijedni kraj prijatelja ili poznanika, sve je to povezano s neuspjesima službene onkologije. “Mi moramo dokazati da je suvremena onkologija nesposobna odgovoriti na pitanja i potrebe onih koji su oboljeli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obveza da pokušamo pronaći pravo rješenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena”, govori dr. Tulio Simoncini koji tvrdi da je rak obična gljiva (CANDIDA) koja se lako liječi sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom liječi se i kiselost organizma, što je najvažniji uzročnika raka.

Ako ti je organizam lužnat rak ne može rasti jer se hrani u kiselom okruženju!

Rak je gljiva
Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumijeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje točke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban stanični fenomen, napominje dr. Tulio Simoncini koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična candida ili gljiva uzrok raka, a liječi se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Candida (Kandida)
U biljnom svijetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljive uvijek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, znanstvenici vjeruju da se one razvijaju poslije početka bolesti.

Moje mišljenje je da su one došle prije: one stvaraju rak, oslabe imunološki sustav i onda napadnu cijeli organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije obrane tkiva protiv invazije.
S vremenom tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gdje se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva stanica svuda oko nje.

Soda bikarbona
Klasični anti-gljivični lijekovi su neučinkoviti u liječenju tumora jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja lijeka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati vječno.
“Ja sam jednostavno identificirao tvari koje su u stanju prodrijeti u ove ogromne infekcije: za rak unutarnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.”
Postoje mnoge publikacije koje opisuju učinkovitost natrij-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvijek točni jer pretpostavljaju intracelularne, rjeđe nego antifungalna akcije.

Tretman
Moji postupci su liječili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala.
Najbolji način da se pokuša eliminirati tumor je da se dovede u kontakt s natrij bikarbonat-om, što je bliže moguće, primjerice korištenjem oralne primjene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i maternicu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje dišne puteve.

Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom. Unutarnji organi mogu biti tretirani s natrij bikarbonata lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, gušterače, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).
Važno je liječiti svaki tip raka s pravom dozom. Za phleboclisis, potrebno je 500 cm na 5 % ili 8,4 %; za vanjske slučajeve dovoljno je probati je li okus slan. Ponekad je pametno kombinirati različito prepisivanje lijekova. Prilikom svakog tretmana, uzeti u obzir da se kolonije tumora vraćaju između trećeg i četvrtog dana, a kolaps je između četvrtog i petog, tako da je šest dana davanja lijekova dovoljno.

Kompletan, učinkovit ciklus se sastoji od šest dana tretmana, a poslije šestog dana, se ponavlja četiri puta. Najvažnije nuspojave ovakvog sustava njege su žeđ i slabost.
Za rak kože 0,7 % jod tinktura treba se mazati na oboljelo mjesto 20-30 puta tijekom dana, s ciljem da se proizvode niz slojeva kore. Nakon ovog tretmana, tumor će nestati i neće se nikad vratiti.

Simptomi gljivice Candide albicans
* Kronični problemi kože od svrbeža preko osipa do ekcema
* Maglovitost i nesvjest, nemogućnost fokusiranja
* Kronični probavni problemi, plinovi, nadutost, grčevi, nestalna ili loša stolica, itd.
* Anksioznost i / ili razdražljivost
* Opsesivno-kompulzivni poremećaj (HPK)
* Intenzivna potreba za škrobom i šećerom
* Promjene raspoloženja, iznenadni izljevi bijesa
* Kronična iscrpljenost ili umor, depresija
Ako imate više od dva simptoma, velika je mogućnost da imate uznapredovalu candidu koja dovodi do raka. To nikako ne smijete ignorirati.

Preventiva ili liječenje od candide
Razvoj candide mora biti obuzdan. Neprovjerena candida može dovesti do sistemske kandidijaze, što može izazvati simptome koji oponašaju mnoge poznate bolesti i dovesti do perforacije crijeva (stvaranja otvora u zidu crijeva), odnosno sindroma curenja crijeva. Curenje omogućuje neprobavljene proteinima da napadnu krvotok. Ovo stvara reakciju imunološkog sustava protiv ovih nepoznatih osvajača koji dovode do alergije na hranu – uobičajeno dobre i zdrave hrane.
Dakle, prvo treba eliminirati candidine omiljene namirnice koje sadrže škrob i šećere bilo koje vrste, uključujući i sve slatkiše i svježe voće, kruh, tjestenine, i bijelu rižu. Jedite sirovo povrće neko vrijeme i kuhajte na pari. Pošto je probava otežana, kuhanje na pari je bolje za sada.
Neki koriste sirup od sjemenki grejpfruta (ne grožđa) da bi ubili dio gljivica.

Terapija
Dr. Simoncini, preporuča korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka. Možete ju kupiti u dućanima organske prehrane za par kuna.

Kako djeluje terapija:
Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr. Simonicinija, uzrokuje rak). Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.
Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone, gljivice više nisu u stanju praviti štetu i u stvari su u potpunosti bez obrane na napad ovim prirodnim kemijskim spojem.

Postupak liječenja:
Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine: 
Uzimati jednu čajnu žličicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer s čašom vode, tijekom jednog mjeseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena:
Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 tjedna! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahtjeva liječničku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Intravenska terapija:

500 ml 5 %-postotne otopine sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Tako treba ponavljati dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga provjerite je li se rak povukao, trebao je!
Za žene
Veliki problem kod žena je intra vaginalna candida koja je, prema dr. Simoncininu, uzrok raka maternice, cista i ostalih tumorskih oboljenja koje zahvaćaju vaginalni dio kod žena. Recept za pravilno iliječenje ove candide i prevevenciju raka ženskih organa je sljedeći: Dva mjeseca perite vaginalni dio vodom koja je prokuhana i ohlađena (oko 2 litre vode). U vodu stavite 2 žlicice sode bikarbone. Bez gela za tuširanje i ostalih kemikalija. Prema dr. Simoncini, soda bikarbona trebala bi izliječiti sve tumorske probleme ovom terapijim. Isto tako, on tvrdi da soda bikarbona jedina može ubiti ovu gljivu, a samim time i sve oblike raka.

dnevno.hr

Offline Opčinar

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 37
 • Karma: +0/-0
 • Opčinski Nadzornik
Odg: SODA BIKARBONA - ZABRANJEN LIJEK PROTIV RAKA
« Odgovori #1 : Veljača 25, 2018, 02:48:28 poslijepodne »
Ostale primjene sobe bikarbone

Soda bikarbona je vjerojatno najkorisnija tvar koju možete naći u kućanstvu
Vjerojatno imate barem jednu kutiju sode bikarbone u svojem domu upravo sada. Ako ste poput mnogih ljudi, možda imate u ostavi kutiju sode za pečenje kruha, možda jednu u hladnjaku da apsorbira mirise, ili možda jednu kutiju pod sudoperom koju koristite za čišćenje.

Ono što možda ne smatrate da se soda bikarbona može koristiti u zdravstvene svrhe, i možda želite staviti još jednu kutiju u svoj medicinski ormarić.

Što je točno Soda bikarbona?
Ona je 100 posto natrij bikarbonat, koji se može koristiti kao sredstvo za rahljenje u pekarskim proizvodima. Kada se pomiješa s kiselinom, sode bikarbone reagira, dajući mjehuriće i ugljični dioksid, koji uzrokuje rast tijesta. Anegdote kroz povijest pokazuju da su mnoge civilizacije koristile oblike sode bikarbone prilikom proizvodnje kruha i drugih namirnica koje su bile potrebne.

U svom prirodnom obliku, soda bikarbona je poznat kao nahkolit, koji je dio prirodnog minerala natrona. Natron, koji sadrži velike količine natrijevog bikarbonata, se koristi od davnina. I da, ne morate tražiti sodu bikarbonu bez aluminija (koju se zabunom mijenja sa praškom za pecivo), jer soda bikarbona je već bez aluminija. …

Na primjer, Egipćani su koristili natron kao sapun za potrebe čišćenja. Međutim, 1846. godine, dr. Austin Church i John Dwight su počeli proizvoditi i prodavati spoj kojeg danas poznajemo pod imenom soda bikarbona. Do 1860-ih, soda bikarbona je kao takva objavljivana u kuharicama, ali još uvijek nije bila poznata kao aditiv za kuhanje. Do 1920-ih njegova svestranost je proširena i 1930. se već naširoko reklamirala kao „dokazano medicinsko sredstvo.”

11 načina korištenje sode bikarbone za vaše zdravlje
Možete kupiti kutiju sode bikarbone za desetak kuna, što je jedan od najjeftinijih lijekova koji vam je pri ruci. Osim uporabe za manje nezgode i ozljede, soda bikarbona može postati dio rutine redovite higijene.

1. Prirodni dezodorans

Ako želite izbjeći parabene i aluminij koje nalazimo u mnogim dezodoransima i antiperspiranatima, umjesto taga pokušajte pomiješati prstohvat sode bikarbone s vodom. Ova jednostavna pasta postaje učinkovit i jednostavan prirodni dezodorans. Možete također nanijeti suhu sodu ispod pazuha.

2. Ubod insekata i otrovni bršljen

Nanesite pastu izrađena od sode bikarbone i vode na mjesto uboda insekata kako bi se oslobodili svraba. Također možete pokušati trljati suhu sodu bikarbonu na kožu. Ona je ujedno i učinkovita za svrbež i osip otrovog bršljena. Soda bikarbona pomaže da se oslobodite manje iritacije kože i svrbeža neutralizirajući toksine i iritanse na površini vaše kože.

3. Žgaravica, probavne smetnje, i bolni ulkus

Većina komercijalnih antacida sadrže neki oblik bikarbonata. Soda bikarbona radi na taj način da odmah neutralizira kiselinu u želucu, pomaže da se oslobodite žgaravice, probavnih smetnji, pa čak i bolnog čira. Osobno bi preporučili to mnogima, uključujući i članovima vaše obitelji, te se možete iznenaditi koliko je izuzetno učinkovita.

Doziranje je obično. 1/2 žličice potpuno otopiti u pola čaše vode, uzimati svaka dva sata (ne uzeti više od sedam 1/2 žličice u 24 sata, ili ne preko tri 1/2 žličice u 24 sata ako imate preko 60 godina).

Soda bikarbona bi se trebala koristiti samo kao povremeni (ne kroničnoi) tretman, međutim mrate biti oprezni da ne konzumirate prekomjerne količine, što može uzrokovati ozbiljnu neravnotežu elektrolita i neravnoteže sustava kiselina/baza.


4. Natapanje stopala i piling

Dodajte tri žlice sode bikarbone u kadu s toplom vodom i potopite stopala. Možete napraviti dodatni piling stopala sa sodom bikarbonom. Pasta od tri dijela sode bikarbone u kombinaciji sa jednim dijelom vode se može koristiti kao piling za lice i tijelo, istao tako. Ona je prirodna i jeftina da je možete koristiti skoro svaki dan.

5. Opuštajuća kupka

Soda bikarbona i jabučni mogu napraviti prekrasnu spa kupku za namakanje. Također možete očistiti kadu i odvod sa njom, kao bonus!

6. Sredstvo za čišćenje ruku

Pomiješajte tri dijela sode bikarbone s jednim dijelom vode i napravite prirodno sredstvo za čišćenje ruku koje će očistiti nečistoće i neutralizirati neugodne mirise.

7. Uklanjanje špranje/iverice

Dodajte žlicu sode bikarbone u malu čašu vode, i zatim potopite zahvaćeno područje dva puta dnevno. Mnoge špranje će izaći iz kože nakon par dana ako koristite ovaj tretman.

8. Lijek za opekline

Dodajte 1/2 šalice sode bikarbone u mlaku vodu za kupanje, a zatim se potopite u kadu. Kad izađete, neka se vaša koža suši na zraku, umjesto da ju obrišete ručnikom. Također možete dodati mješavinu sode bikarbone i vode kao hladni oblog i primijenite ga na opekline izravno.

9. Poboljšana sportskih dostignuća

Trkači na duge staze odavno primjenjuju praksu poznatu kao „soda doping” – uzimanje kapsula sode bikarbone – prije utrke kako bi se poboljšala učinkovitost, je postupak za kojeg se misli da ima sličan učinak kao i punjenje ugljikohidratima. Također se pokazalo da povećava brzinu kod plivača. Ne predlažemo da ovo radite kod kuće, no to je još jedan primjer prednosti sode bikarbone. Znanstvenici su potvrdili:

„U osnovi, natrijev bikarbonat je alkalijska tvar koja povećava pH krvi. I čini da smanjuje i otklanja kiselost u mišićima tijekom intenzivne, anaerobne vježbe koja proizvodi mliječnu kiselinu, kao što je to brzo trčanje ili plivanje.”

10. Pasta za zube i desni

Soda bikarbona ima blaga abrazivna svojstva koja pomažu ukloniti plak i polirati, očistiti i dezodorirati vaše zube. Pregled podataka iz pet kontroliranih kliničkih studija je pokazao da pasta za zube koja sadrži sodu „poboljšava učinkovitost uklanjanja plaka u značajno većoj mjeri tijekom pranja zuba” nego četkanje bez paste sa sodom bikarbonom.

Soda bikarbona ima antibakterijsko djelovanje, utvrđeno je da ubija bakterije Streptococcus mutans – koje značajno doprinose stvaranju karijesa. Za izuzetno učinkovitu zubnu pastu i desni, koristite mješavinu od šest dijelova sode bikarbone na jedan dio morske soli.

Stavite mješavinu u blender i miksajte 30 sekundi, a zatim stavite u posudu za korištenje. Na mokri vrh kažiprsta stavite malu količinu mješavine soli i sode i nanesite na desni. Utrljajte smjesu na zube i zubno meso. Ispljunite višak. Nakon 15 minuta isperite usta. Ova smjesa je vrlo učinkovita u ubijanju bakterija.

11. Sredstvo za izbjeljivanje zubi

Za prirodan način izbijeljivanja zubi, zdrobite jednu zrelu jagodu i pomiješajte ju sa 1/2 žličice sode bikarbone. Stavite smjesu na zube i ostavite pet minuta. Zatim operite zube i isperite. Ovu metodu treba koristiti više od jednom tjedno, kao i da pretjerana upotreba potencijalno može oštetiti zubnu caklinu.

Offline Opčinar

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 37
 • Karma: +0/-0
 • Opčinski Nadzornik
Odg: SODA BIKARBONA - ZABRANJEN LIJEK PROTIV RAKA
« Odgovori #2 : Veljača 25, 2018, 02:49:26 poslijepodne »
IZVOR ZDRAVLJA ZA KOJI NAM NE GOVORE: Uništite gripu i provjerite razinu svoje želučane kiseline uz pomoć sode bikarbone

Saznajte i kako testirati koliki je razina želučane kiseline u vašem trbuhu i koliko sode smijete piti tijekom dana
Soda bikarbona je vrlo moćan prah, koji vam može pomoći doslovno u svemu – od liječenja do dubinskog čišćenja namještaja.

Vrlo je jeftina i lako dostupna, pa je je ljudi koriste na razne načine – umjesto dezodoransa, za liječenje prehlade, pa čak i raka.

Ali, što se dogodi kada popijete vodu u kojoj ste prethodno razmutili malo sode bikarbone?

1. Želučana kiselina
Ako popijete čašu vode s pola žličice sode bikarbone, pH vrijednost u vašem želucu će se stabilizirati. To će vam pomoći i smanjiti kiselost u vašem organizmu, za koju se vjeruje da je jedan od vodećih uzroka raka.

2. Žgaravica
Stručnjaci kažu da je žgaravica izazvana kiselinom u želucu. I u ovom slučaju pomaže soda bikarbona, kako je opisano kroz prvu stavku.

3. Urinarne infekcije
Kao i stanice raka, i bakterije žive i razmnožavaju se u kiseloj sredini. Ako imate problema sa urinarnim infekcijama, pijte otopinu sode bokarbone (pola žličice na jednu čašu vode) i simptomi bi ubrzo trebali nestati.

4. Giht
Giht je zapravo upala zglobova izazvano zadržavanjem mokraćne kiseline u tijelu. Pomoću otopine sode bikarbone možete ublažiti bolove koje izaziva giht, ali i potencijalno spriječite ovo neugodno stanje.

5. Prehlada i gripa
Soda bikarbona je odličan lijek za gripu i prehladu! Ako se dugo i redovito koristi, u stanju je uništiti viruse u najranijoj fazi, ali ni sada nije kasno da počnete i oslobodite se dosadnih simptoma sezonskih bolesti.


6. Kamenje u bubrezima
Gomilanje mokraćne kiseline može uzrokovati formiranje bubrežnih kamenaca, ali svakodnevno ispijanje vode sa sodom bikarbonom može ih razbiti i spriječiti formiranje novih. Ukoliko imate problema s bubrezima, prije primjene prirodnih lijekova, konzultirajte se s liječnikom.

7. Snaga
Voda sa sodom bikarbonom popravlja fizički performans vašeg tijela. Tajna je u tome što alkalnost sode bikarbone reducira razinu mliječne kiseline koju proizvode mišići, a to pomaže da budete snažniji i energičniji.

Preporučena doza vode sa sodom bikarbonom
Prvi dan: Uzmite 6 doza – po čašu vode sa po pola žličice sode bikarbone na svaka dva sata. Voda treba biti hladna.

Drugi dan: Popijte 4 doze na svaka 3 sata

Treći dan: Ujutro i navečer uzmite po jednu dozu

Četvrti dan i nadalje: Uzimajte po jednu čašu vode s pola žličice sode svakog dana, sve dok simptomi ne nestanu.

Test razine želučane kiseline
Trebalo bi znati da želudac proizvodi solnu kiselinu, koja mu pomaže u probavi. Ona je važna zbog razgradnje proteina, pretvaranja istih u amino kiseline, sprječavanja bolesti uništavanjem opasnih bakterija i stimuliranja gušterače.

Niska razina ove kiseline može uzrokovati različite probleme, poput loše probave, žgaravice, nadutosti i zatvora.

Ako želite testirati razinu želučane kiseline, možete to učiniti kod kuće, pomoću sode bikarbone. Otopite četvrtinu žličice u 230 ml hladne vode i popijte čim se probudite natašte.

Ako podrignete u roku od 2-3 minuta, razina vaše želučane kiseline je odlična.

kurir.rs