Autor Tema: Samo budale puše :-)  (Posjeta: 20539 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

amarkulin

  • Gost
Odg: Samo budale puše :-)
« Odgovori #30 : Rujan 16, 2010, 11:53:31 poslijepodne »
Zdravstveni pregledi za policu osiguranja su smijurija podređena pravdanju financijskih rizika - ničem ozbiljnom ili istinski dobrom.
Hehe, a DNK pregledi?

2013. Američka osiguravajuća kuća prva uključuje analize DNK u program zdravstvenog osiguranja.

http://www.jutarnji.hr/svijet-2020--godine--forbes-prorekao-kao-cemo-zivjeti-za-deset-godina-/886453/

Sad očekujem novi živčani ispad gospodina know-it-all...  ^-^

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5157
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Samo budale puše :-)
« Odgovori #31 : Rujan 17, 2010, 11:04:29 prijepodne »
Hehe, a DNK pregledi?

2013. Američka osiguravajuća kuća prva uključuje analize DNK u program zdravstvenog osiguranja.

http://www.jutarnji.hr/svijet-2020--godine--forbes-prorekao-kao-cemo-zivjeti-za-deset-godina-/886453/

Sad očekujem novi živčani ispad gospodina know-it-all...  ^-^

Kao prvo, ponovo te upozoravam - prekini sa glupim i plitkim provokacijama. Nemam ja živčanih ispada, nego je činjenica da ne trpiš kada te se tuče sa argumentima, jer očito glumiš glupog i grbavog, malo se praviš "nevješt", od pitanja kaj je EULU, pa nadalje... Niti jednu kontru nisi objasnio zakaj jer si dalje u pravu, ponašaš se kao spammer i troller - samo spuštaš kojekakve "visokoparne" navode i članke, iste ne komentiraš ( a ovaj forum nije adress-book, već mjesto razgovora!), isti služe ne znam čemu (valjda davanja argumentacije tebi, kao i ovaj citirani link??), no ti si uporan u svojim niskostima... jadno!

Pa bih te malo, i po zadnji puta, zamolio da prekineš podjebavanja i provociranja, i da se ubuduće koncentriraš na temu, a ne na onoga koji komentira.

========================================

Zato nam malo objasni važnost i utemeljenost tog linka kaj si dao, kao i značaj DNK testova u američkom zdravstvenom osiguranju (jel to onaj sustav gdje operacija prsta košta 60.000 dolara, četvrtina stanovništva još uvijek nema zdravstveno osiguranje, u najvećoj "demokraciji" ljudi umiru od upala pluća i bolova u zubima jer nemaju novca za zubara - iako rade i osigurani su?? Jel to ta država sa svojim novim mafijaškim metodama kako zarađivati milijarde za ništa?).

Jesu li to oni koji dolaze u Hrvatsku kao turisti, a pola godišnjeg provedu kod privatnih zubara jer su, u biti, zato i posjetili našu zemlju - da si jeftino srede zube? A niti neke ostale operacije nisu isključene? I takvi služe kao "dokaz" njihovog "pametnog" sustava?

Uvođenjem DNK sustava, kojega će ionako tumačiti isključivo kako odgovara njihovim multimilijarderskim gazdama i managerima, htjet će samo kompenzirati gubitak prihoda nastalog uvođenjem reformi zdravstva predsjednika Obame, pa će time udariti nove temelje za staro poslovanje - no sada Ameri neće moći kukakti kako nemaju zdravstveno osiguranje; sada ga imaju - jedino si ga (i opet) neće moći svojim osnovnim policama osigurati, jer će ih hrpica neutemeljenih DNK testova lako diskvalificirati iz bilo koje skuplje i kvalitetnije usluge osiguranja. Time se krivica za nemanje određene zdravstvene usluge pomiče sa onoga koji ju treba dati (osiguravateljska kuća) na onoga koji je treba primiti (osiguranik) po principu - jebiga, čujte, on je uplatio policu zdravstvenog koje mu to ne pokriva, pa mora platiti cashom, a kako on casha nema, a mi beremo lovu na onome štop njemu ne treba, a ono što mu treba - za to ne trošimo...)

Koliko se ja kužim u DNK današnji "state of the art", znam da ogroman broj ključnih i najtežih bolesti, koje bi mogle izbijati najveći novac američkom zdravstvenom osiguranju, još nije dokazan i dokaziv kroz DNK analize, kao niti njihova nasljedna svojstva - iako postoje u genotipu, ne znači da će se kod konkretne osobe aktivirati i pretvoriti u bolest.

Smrdi samo na uvođenje supertestova koji sudski ne mogu dokazati utemeljenost pojave bolesti (koje kod osobe još nema), no "pametni" Ameri će popušiti i tu priču, a milijarderski lobiji začepiti gubice onima koji se drznu ići nešto dokazivati.
« Zadnja izmjena: Rujan 17, 2010, 11:31:16 prijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

amarkulin

  • Gost
Užas!
« Odgovori #32 : Veljača 04, 2011, 09:49:28 prijepodne »