a sto se tice hdz-sdp/hns opcije koja je svaka u svoje vrijeme tam "vladala" prek
svojih moderatora i admina,
oboje su bili isti- uzasno nepravedni i pristrani, a ponekad i bezobrazni.
Usuđujem se primijetiti da sam od svih članova bila najizloženija svim Adminima i svim članovima naročito ZNA SE kojim koji su se lijepili za moje pisanje ko muhe na drek. Dok nisam progovorila nisu imali previše materijala, i nisu me štedjeli ni s uvredama ni s komentarima.
Bilo ih je kaj su mi i dijete spominjali, čak se i izravno obraćali s pitanjima.
Pisala sam intezivno više od 2,5 godine što nije kratak period i bila sam itekako prisutna.
Čak sam se u jednom momentu i bivšem gradonačelniku obratila mailom.
Ali nikada neću reći da je forum u bilo kojem trenutku bio u takvom stanju kakvim ste ga vi okarakterizirali. Ovo ukidanje, naravno ne brojim u tu ocjenu, jer ovo je van svake pameti.
Nemam namjeru nikome držati potporu, ali ne volim kad čujem da je bio pristran i nepravedan.
Neki članovi jesu, ali forum NIJE.To je priča koju su HDZ-ovci uredno servirali: mnogi ljudi su mi znali reći: ne, ne čitam, neću pisati forum je cenzuriran. Kad sam primjetila da je (i ne samo ja) odmah smo se okomili na Admina.
Prema tome, ostavite se tih prošlih vremena, koja zaista u zadnje 2,5 godine nisu davala takve rezultate o kojima sad pišemo.
Ovaj forum tj ljudi koji su ga stvorili neće ići u tom smjeru, ali mi nitko neće zabraniti napisati da je ukidanje onog gradskog foruma po isprikom "remonta portala" normalna stvar ili da je idiotizam, niti će me banati ako se budem branila kad me netko proglasi gamadi, talibanom ili mi izravno "naređuje"
da nek se odselim iz države ako mi nekaj ne paše.
A što osim toga znači biti pristran?
Već sad kažem da sam pristrana, pa naravno da jesam, imam svoje mišljenje i naročito svoja načela od kojih ne odstupam i branim ih obrazloženjima pa ako treba i 5 dana.
Ali to
ne znači da drugima ne dajem mogućnost da i oni brane svoja načela isto toliko i više dana. Pa tko više izdrži.
Usput, na ovom forumu ima više ljudi koji rade i prate, a ne samo jedan. A čiju političku opciju zagovaraju pojma nemam, niti sam pitala niti me zanima, jedino mogu po prijašnjem pisanju zaključiti da ih kao i mene strahovito jako smeta neistina, nepravda, laž, muljanje, obmanjivanje, vrijeđanje po nacionalnoj ili vjerskoj ili rasnoj osnovi i da su im ljudi ljudi sve dok su ljudi.