Svakidašnje teme > Čušpajz

Zakon o oružju

<< < (2/8) > >>

Newbie:

--- Citat: Sledgehammer - Lipanj 15, 2010, 09:34:53 poslijepodne ---Ja bi vam svima pooduzimal oružje. Jer vam ne treba.

--- Kraj citata ---

Daj sledge, nekaj uvjek dobro dodje doma... noz, pistolj... puska, mitraljez... protivavionac... pa i koji top, raketni bacac... dva tri miga....

kuntakinte:
Novosti u Zakonu o oružju
 5. lipnja 2012. godine stupio je na snagu Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o oružju objavljen u “Narodnim novinama” broj 59/2012.
 Od novosti koje su implementirane u izmijenjeni Zakon, jedna od najvažnijih odredaba sadržana je u članku 56. kojim je propisana obveza fizičkih osoba koje imaju registrirano oružje, da u roku od 180 dana od dana stupanja na snagu Zakona, izvijeste nadležno tijelo (Policijsku upravu odnosno postaju koja vlasnika oružja vodi u evidenciji),  o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite. Osobe koje imaju registrirano oružje također su dužne u roku od 60 dana, od dana promjene izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, izvijestiti nadležno tijelo o nastaloj promjeni.
 Ukoliko građani, vlasnici oružja, u navedenim rokovima ne dostave podatke o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, odnosno o promjeni izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, ukinut će im se oružni list, a oružje, streljivo i dr. će se oduzeti.
http://www.sisak.info/novosti-u-zakonu-o-oruzju/

Sledgehammer:
Ne znam zakaj im daju rok od 180 dana, kada je i mjesec dana sasvim previše?

Oružje treba oduzeti svima koji su munjeni, kroneri, PTSP, psihići i slični creme-de-la-creme HZZOa...

koko-vg:
... u potpunosti se slažem s tobom !  Svim munjenima, kronerima, PTSP-ovcima psihićima i sličnim creme-de-la-creme HZZO-aa oduzet oružje !
Jedino mi  nije jasno zašto još ti nisi razoružan ???

Sledgehammer:
Zato da budale kao što si ti mogu upucat kad počnu srat previše. To se ne bi ubrajalo u nešto loše, zato su mi ostavili pljucu, jer je s oružjem moguće raditi i vrlo dobra i pozitivna djela. Npr, kao ona što spomenuh na početku... uskoro će se promijeniti i zakon po kojemu bi smicanje nekoga kao ti prestalo biti kažnjivo kao da si upucao čovjeka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju