Tehnika narodu > Internet i računala

Kako pristupiti sadržajima ukinutog gradskog foruma?

(1/2) > >>

Stjepan:
Kliknite ovdje: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=site%3A.forum.gorica.hr
Ako želite vidjeti bilo koju od navedenih stranica kliknite na link pokraj nje na kojem piše Spremljeno u privremenu memoriju ili odgovarajući izraz na engleskom jeziku.

Ako tražite konkretne teme onda u kućicu za pretraživanje, nakon postojećeg sadržaja, upišite riječ koju tražite.
Primjer: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=site%3A.forum.gorica.hr+saša

20.2.2010. - izgleda da je Google izbacio sve stranice ukinutog službenog gradskog foruma iz međuspremnika pa ova taktika više ne vrijedi. Stranice se i dalje pojavljuju kao rezultati, ali nema opcije 'Spremljeno u privremenu memoriju'.

Točkica:


Stjepane, uspjela sam preko ovog linka ući na stari forum, ali ne mogu otvoriti niti jednu temu, uvijek me vraća na stranice grada.

Stjepan:
Google u međuspremnik (eng. cache) sprema stranice. To znači da se može vidjeti samo stranica koja je navedena na listi rezultata pretraživanja, klik na bilo koji link na toj stranici iz međuspremnika nije link na drugu stranicu iz tog Google međuspremnika već link na pravu stranicu. I zbog toga se ne može otvarati ništa klikajući jer prave stranice više nema.

Alen:

--- Citat: Točkica - Rujan 05, 2009, 06:32:04 poslijepodne ---Stjepane, uspjela sam preko ovog linka ući na stari forum, ali ne mogu otvoriti niti jednu temu, uvijek me vraća na stranice grada.

--- Kraj citata ---

Treba kliknuti na link "Spremljeno u privremenu memoriju". To će prikazati sadržaj kojeg Google ima (na žalost privremeno) spremljenog. Do starog foruma se više ne može doći.

Stjepan:
Pretpostavljam da je Točkica kliknula na Spremljeno u, ali onda je unutar te spremljene stranice kliknula na link.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju