Muva,kaj nisi podržaval Maloga?
Jesam pa kaj!!!...dečko ima petlju za razliku od raznih klimoglavaca koji čine tu stranku...Kao što sam već ranije napisao u nedoumici sam što znači SDP?
Stranka demokratskog paravanaTko želi nešto učiniti, naći će načina, tko ne želi naći će izliku. Upravo tu metodu koristi čelništvo SDP-a. U prvi plan guraju se ritoljupci a sposobni, kreativni i slobodoumni se guše..kaj da Žic dela s takvima, ima praf kaj je otišel...smatram da je previše vremena potrošeno na političke bitke, bitke u kojima se na sve moguće načine pokušava doći do vlasti i ne mogu se oteti dojmu i ne prokomentirat da smatram kako postoje pojedinci koji vlast ne smatraju radom za građane i opće dobro, nego za vlastite interese, a takvi pojedinci dobrim dijelom sudjeluju u procesima donošenja odluka, ne samo u našem gradu Gorici nego i u cjelokupnom društvu.
Možda vam se čini da ovakvim pisanjem širim demagogiju ali kao i svaki čovjek koji radi i po cijele dane, prezauzet obvezama, rokovima, računima koji svaki mjesec dolaze na naplatu, kreditima ne mogu mirno sjedit i gledat kako ovo društvo tone, tone u ambis, mladi ljudi su danas bez nade, oni koji su sretni da rade u strahu su za svoje sutra i radno mjesto, društvo kao da je izgubilo smjer, motiv i temeljne vrijednosti društva su danas u potpunosti izokrenute. Izokrenute na način da više nitko nikom ne vjeruje, svak svakog prati, špijunira i radi mu o glavi...neznam kako vi ali ja na žalost imam takav osjećaj...