Svakidašnje teme > Zabava

TV,radio i sl.

<< < (2/3) > >>

koko-vg:
TREĆI program HRT-a, koji je od danas krenuo s emitiranjem, ipak nije stigao do svih kućanstava. Iako se radi o programu javne televizije koji bi svima trebao biti dostupan, korisnici B.neta mogu gledati HRT 3 samo ako plaćaju prošireni paket!

Ostali operateri koji pružaju usluge kablovske televizije HRT 3 uvrstili su u osnovni paket. Ali ne i B.net. Njihovi korisnici će za gledanje trećeg programa javne televizije morati platiti dodatnih 39 kuna!

Odmah su putem društveni mreža krenule gnjevne reakcije ogorčenih korisnika, na što su iz B.neta putem Twittera poručili: "HTV 3 se emitira na istoj frekvenciji kao i dosadašnjih HTV+ koji se nalazio u proširenom paketu". Naravno, većini korisnika to objašnjenje nije bilo zadovoljavajuće, ali iz B.neta samo poručuju da za sada nemaju drugih informacija, te da će javiti ako se bilo što promjeni.

Najavljuju tužbe i prelazak kod konkurencije

Facebook stranica B.neta krcata je kritikama ogorčenih građana.

"Ima li netko od ovdje nazočnih korisnika od pravnika voljan pomoći mnogim opljačkanima ovdje? S obzirom da elementarni dio usluge Bnet ne pruža da li je time znatno izmijenjen pretplatnički ugovor te, samim time, ništetan i omogućuje ugovorno vezanim korisnicima trenutačni raskid odnosa sa Bnetom? Vjerujem da dosta ljudi suočeno s tim problemom", napisao je jedan od korisnika.

Zbog odluke B.neta da HRT 3 prodaju u proširenom paketu, mnogi su korisnici najavili prelazak kod konkurencije: "HTV3 samo u okviru proširenog paketa???!!! Lopovi! Sram Vas bilo kako navlačite ljude. Jedva čekam da mi istekne ugovor!", "Ukoliko u roku 7 dana na stavite HTV 3 u osnovni paket, mijenjam operatera. U vas imam internet, televiziju i telefon. Vi nećete propasti, ali neću ni ja!".

Jedan je korisnik upozorio B.net da je njihova odluka o smještanju HRT-a 3 u prošireni paket protuzakonita. "Zajednica korisnika na Facebooku razgovara o pokretanju tužbe HAKOM-u jer stavljanjem tog programa u prošireni paket kršite zakon. Sukladno zakonu dužni ste osigurati emitiranje nacionalnih kanala tamo gdje postoji minimalna pokrivenost signalom".

Marija Lugarić: Veliki i javni hejt za B.net

Među građanima koji su bijesni na B.net je i Marija Lugarić, zamjenica ministra obrazovanja Željka Jovanovića. "Veliki i javni hejt za B.net ako je točno da HTV3 ne spada u osnovni paket, već prošireni koji se plaća (hej, to je HTV! Plaćamo pristojbu!", napisala je na Twitteru SDP-ovka Lugarić, dodavši kako čak razmišlja da iz principa otkaže B.net iako je ostalim uslugama zadovoljna.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ogorceni-korisnici-najavljuju-tuzbe-ako-na-bnetu-zelite-gledati-hrt-3-morate-platiti-dodatno/637152.aspx

Mlačanin:
 Ako već plaćamo tu famoznu pretplatu koja nikako nije zanemariva, a na koju se tako rado poziva HTV, po meni vrlo bezobrazno !
Jer na kraju , bez obzira na namet koji su nam vrli sabornici nametnuli,nemamo nikakvu mogućnost utjecaja na to kao pretplatnici koji bi temeljem pretplate ipak trebali imali nekakva prava. Ta su nam prava očito dirigirana odabirom članova u famozna programska vijeća, koje se tako dugo  razvlačilo sa odabirom istih!
Tu su naravno također određene minute za reklame koje su nam također odrezali sabornici!
HTV se zalaže za veću minutažu, jer se pozivaju na komercijalne televizije. Nas se opet kao korisnike nije ni pokušalo upitati za mišljenje. Jer mi to moramo trpjeti iz dana u dan!  Sada se opet kao trakavica , pojavljuje treći program. Koji se proizvodi i sigurno plaća novcem od pretplate, ali gledati ga mogu samo oni koji imaju Max-a!!!
Opet neprofesionalni i neodgovorni odnos prema gledateljima , onima koji na sve načine održavaju taj isti mastodont na životu.
Ma tko smo mi da se usudimo i pomisliti da su gospoda na tom HTV-u nekaj krivo napravila?

koko-vg:
Ne širite dezinformacije ... Pokrenite ponovno pretraživanje preko DVBT prijemnika i pronači ćete HTV 3. Isto tako, (za razliku od BNet-a, AMIS svojim korisnicima omogućuje gledanje trećeg programa bez posebnih nadoplata)

Jaguar:
Uredno imam prijem HRT 3. Jel sad možemo očekivati i poskupljenje pristojbe?
Na uslugu više ili ostaje 2+1 gratis?

kuntakinte:
12.01.2015 15:42 
Što slušaju naši najmlađi?
U prvoj emisiji Petrinjskog radija i Dječjeg vrtića Petrinjčica „Mi znamo sve" pokušali smo od naših najmlađih doznati što oni najviše slušaju od glazbe. Bilo je raspjevano, a kako to sve zvuči poslušajte u nastavku emisije.
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20138-sto-slusaju-nasi-najmladji.html

Volim Marija Petrekovića!  :D

13.01.2015 16:24 
Što mališani žele od predsjednika?
U današnjoj emisiji „Mi znamo sve", mališani Dječjeg vrtića Petrinjčica otkrili su nam što žele od predsjednika, kao i zašto predsjednik ima veliku plaću.
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20154-sto-malisani-zele-od-predsjednika.html

14.01.2015 17:15 
Što kada dobiješ gripu?
Što svi trebamo napraviti kada dobijemo gripu? Kako se, kada je netko bolestan, ponašaju najmlađi, a kako malo stariji. Odgovore na ta pitanja pokušali smo doznati od naših najmlađih u još jednoj emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20173-sto-kada-dobijes-gripu.html

15.01.2015 17:18 
Što vam najmlađi žele u novoj godini?
Novu godinu smo već dočekali, no novogodišnje želje su i dalje tu. Što naši najmlađi najviše žele u 2015.godini i što su vama poželjeli, poslušajte u novoj emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20191-sto-vam-najmladji-zele-u-novoj-godini.html

21.01.2015 17:47 
Koja su pravila ponašanja
U današnjoj emisiji „Mi znamo sve" Petrinjskog radija i Dječjeg vrtića Petrinjčica doznali smo koja su to pravila ponašanja koja vrijede kako za starije, tako i za najmlađe.
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20269-koja-su-pravila-ponasanja.html

21.01.2015 17:53 
Važnost zagrljaja
Današnja emisija „Mi znamo sve" Petrinjskog radija i Dječjeg vrtića Petrinjčica posvećena je zagrljaju povodom Međunarodnog dana zagrljaja. Koga naši najmlađi najviše grle doznajte u novoj emisiji.
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20271-vaznost-zagrljaja.html

-Koga ti voliš najviše zagrliti?
-Predsjednika.
 ;D  ;D  ;D

21.01.2015 17:55 
Kako se postaje političar?
Kako se postaje političar? Koliku političari imaju plaću? Koja je škola potrebna za postati političarom? Odgovore na ta i druga pitanja donosimo u današnjoj emisiji „Mi znamo sve" Petrinjskog radija i Dječjeg vrtića Petrinjčica.
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20272-kako-se-postaje-politicar.html
 http://www.hulkshare.com/petrinjskiradio/mi-znamo-sve-21-01-2015

-Gdje možeš naučiti kako se postaje političar?
-Pa, tamo... Pa, tamo... Pa, onaj ko zna, ko je političar, kaže ti. On ti kaže recept kako se postaje političar...
-Jel ti znaš neke političare?
-Pa, ne znam.
-Jel vi mislite da političari imaju veliku plaču?
-Nemaju.
-Pa, nemaju, zato što,.. zato što,.. zato što nerade tam cijeli dan. Moraju biti neki praznici. Da, moraju biti praznici.
-Jel ti misliš da ona ima veliku plaču?
-Pa, nema kad je političarka.
 ;D  ;D  ;D

22.01.2015 15:53 
Važnost pospremanja
Pospremaju li iza sebe u vrtiću? Pospremaju li kod kuće? Zašto te poslove prepuštaju mamama? Pitanja su to na koja su odgovore dali naši najmlađi u još jednoj emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125/20295.html

23.01.2015 11:45 
Čemu služe mobiteli?
Čemu službe mobiteli? Kada će ga dobiti? Što će raditi s njim? Koga će najviše zvati? Odgovore na ta i brojna druga pitanja donosimo u novoj emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125/20306.html

Mama mi je kupila tablete.  :D

26.01.2015 09:11 
Kako funkcionira Radio?
Nova emisija „Mi znamo sve" donosi odgovor na pitanje gdje naši najmlađi najviše slušaju radio i koji radio slušaju. Također, doznali smo kako vrtićki mališani najviše slušaju vijesti i kako to stričeki i tete za mikrofonom to rade. Najbolje da poslušate sami.
http://www.portal53.hr/svastara/125/20340.html

Jel ti govoriš na televiziji kad će biti snijega?  :D

28.01.2015 10:49 
Kiša ili snijeg?
Zašto vole snijeg, a zašto vole kišu? Odgovor smo pokušali doznati u novoj emisiji „Mi znamo sve" od naših mališana iz Dječjeg vrtića Petrinjčica. Kome snijeg zadaje najviše problema i što su radili tijekom zimskih praznika doznajte u novoj emisiji.
http://www.portal53.hr/svastara/125/20373.html

29.01.2015 16:04 
Najdraža životinja nam je?
Koja im je najdraža životinja? Zašto vole više pauka od ribica? Tko bi čuvao našu Kristinu od zločestih životinja u zoološkom vrtu pokušali smo doznati od mališana iz Dječjeg vrtića Petrinjčica. Odgovore poslušajte u emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125-svastara/20403-najdraza-zivotinja-nam-je.html

-A, jel ti imaš kod kuće pauka?
-Ne. Samo libicu. Naračasta.  :)

29.01.2015 16:09 
Osjećamo se štrumfastično.
Zašto su plave boje? Gdje žive? Tko je Gargamel? Tko sve živi u štrumfastičnom selu u šumi? Odgovore na ova pitanja doznali smo od vrtićkih mališana Dječjeg vrtića Petrinjčica u novoj emisiji „Mi znamo sve".
http://www.portal53.hr/svastara/125/20405.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju