Svakidašnje teme > Zabava

Honorar

(1/1)

plemenitashica:
"Tarik Filipović, kako sada stvari stoje, najvjerojatnije više neće voditi kviz 'Tko želi biti milijunaš'. Voditelju je u petak suradnju otkazao direktor programa HTV-a Domagoj Burić, a povod naglom otkazu bili su Tarikovi komentari u 'Milijunašu' prikazanom 24. rujna, kada je rekao da bi bolnica u Klaićevoj trebala cijela biti u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći, 'no ne znam gdje je završio taj novac',…."

http://www.tportal.hr/showtime/tv/37104/Tarik-Filipovicu-zbog-izjave-u-Milijunasu-prijeti-otkaz.html

No, mene ovo „boli“… „Pretpostavlja se da je Tarikov honorar donedavno iznosio preko 50.000 kuna, ali je i njemu snižen na 35.000 kada su se kresale plaće i honorari na javnoj televiziji.“

Kak je piskaralo lijepo napisalo 50 000 kn... a za kaj?
Po jednoj emisiji, za mjesečne emisije, tromjesečne?

Tur:

pegla:
Da 50.000 kn odnosno 35.000 kn po emisiji  :P :P :P

Goričanka:

--- Citat: plemenitašica - Rujan 26, 2009, 08:05:21 poslijepodne ---Pretpostavlja se da je Tarikov honorar donedavno iznosio preko 50.000 kuna, ali je i njemu snižen na 35.000 kada su se kresale plaće i honorari na javnoj televiziji.“
...a za kaj?
Po jednoj emisiji, za mjesečne emisije, tromjesečne?

--- Kraj citata ---

Pretpostavlja se...hmmmm...
Tko pretpostavlja?
Ovakvih vijesti su nam pune novine: ko na kavi tračerice, bez izvora, bez informacije, ali nek se talamba jezikom samo da se popuni novinski prostor.

Bez obzira na visinu Tarikovog honorara, želim reći da će HTV puno izgubiti tom smjenom, jer nakon nekih voditelja stare generacije (Mlakara, Helge, Vesne Spinčić Prelog....), Tarik Filipović je jedini koji ima odličnu dikciju, elokventan je i televizičan, osim toga i izgleda, tako da uopće ne vidim konkurenciju njemu u tom fahu.
Velika je šteta da naši voditelji ne ulažu u svoje govorničke vještine ni pet para, pa im mora mali iz Zenice doći pokazati kako se to radi.
Jedno vrijeme kao da je bilo popularno da tv voditelj ima govornu manu, pa ih nekoliko nije znalo reći R ili je gutalo riječi. Nemrem se sad sjetiti svih imena, ali bila je tu između ostalih i ona Monika Kvavić i takve folirantice. Oslobodi Bože.
Zato nije ni čudo da se kvalitetan voditelj plaća suhim zlatom - jer ga nemreš naći!

Trs:

--- Citat: Goričanka - Rujan 27, 2009, 10:22:55 prijepodne ---Jedno vrijeme kao da je bilo popularno da tv voditelj ima govornu manu, pa ih nekoliko nije znalo reći R ili je gutalo riječi. Nemrem se sad sjetiti svih imena, ali bila je tu između ostalih i ona Monika Kvavić i takve folirantice. Oslobodi Bože.
Zato nije ni čudo da se kvalitetan voditelj plaća suhim zlatom - jer ga nemreš naći!

--- Kraj citata ---

Kaj se tiče izgovora slova J, Malnarovom kompiću Jajanu niti jedan voditelj ne bi bil ni do Raja.   ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju