Svakidašnje teme > Zabava

Počeo je Ples sa zvijezdama...

(1/2) > >>

Sledgehammer:
POčeo je novi serijal popularne (ili i najpopularnijeg) showa HRT-a - "Ples sa zvijezdama". Iako osobno rijetko gledam TV, pogotovo HRT, ovaj serijal je onaj koji mi svake godine nabije valjda polovicu ukupnog vremena gledanja HRT-a - fakat mi je gušt gledati i Ples sa zvijezdama,a kao i Zvijezde pjevaju, no ples je ipak neusporedivo glamurozniji, i ozbiljniji...

Kako vi gledate na njega, tko vam se sviđa a tko ne, tko su vam favoriti...?? Evo prvih novinskih izvješća...

http://www.vecernji.hr/scena/mila-horvat-seksipilom-ocarala-ziri-plesu-sa-zvijezdama-clanak-209994

Alen:
Ja po roditeljskoj dužnosti moram s kćerima otplesati sve plesove i zgodno mi je pogledati ih. Šteta je da HRT, sada kad se prešlo na digitalno emitiranje, takve emisije ne emitira u emitira eksperimentalno u HD ili barem 16:9 formatu.

ivana_vg:
gledala  sam, i  već se na početku znalo tko  će pobijediti,   emisija je ok,ali   sudački tim  nije baš pravedan, i ono.... ali sve u svemu ok

Sledgehammer:
Ne mislim da se znalo tko će pobijediti (po čemu se to znalo?), a i nemam pojma zakaj je sudačka ekipa nepravedna...  ??? ??? ???

amarkulin:
Suci su fenomenalni: stručni, a zabavni - što uopće nije lako postići. I voditeljski par je odličan, naročito se ističe u odabiru haljina.  ;)

Sve svemu, emisija za uzor!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju