Mlačanin oprostite o čem Vi pišete ovdje? Vrlo često Vas čitam kako kritizirate i kiritizirali ste takav odnos i takve postupke na državnoj razini, poslije ovoga Vaše kritike ne želim uopće čitati, jer ste nevjerodostojni.
No da malo apsolviram to zapošljavanje sinova, Žic (DC) se zaposli u gradskoj upravi s 100%-no riješenim testom, Kunićev sin (DC) u gradsku komunalnu tvrtku, Tominčićev sin (DC) kada nije uspjelo u vrtiću, naglo je postao stručnjak za dramu u POU......o čem Vi pišete, kaj je to Vama normalno, da nitko drugi ukoliko je zaista i potrebno to radno mjesto, nemože dobiti šansu i nije stručnjak, osim DC-ovih članova, sinova, unuka?
I da, Mlačanin, to se zove uhljebljavanje, dovoljno je samo analizirati što radi Žic u gradskoj upravi, što će raditi Tominčićev sin u POU ili što radi Kunićev sin u komunalnoj tvrtki, koja ionako ima viška kancelarijskih djelatnika, natrpanih od gradskih vlasti zadnjih godina, koji su to i čiji kadrovi, analizirajte sami, nemoram Vam baš sve reći i napisati! Djecu treba zapošljavati i stvoriti uvjete za zapošljavanje kako bi djeca dobila zaposlenje, no zašto bi nečija djeca bila u takvoj prednosti naspram moje ili Vaše djece? Samo zato jel su im tate na nekakvim pozicijama koje mogu zloupotrebljavati, kaj mi hoćete povedati? Da se počnem i ja baviti politikom, kako bi sutra mogao moje dijete zaposliti? To i takvo razmišljanje od Vas ipak nisam očekivao!