Autor Tema: Beusova tvornica laži  (Posjeta: 197478 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jaguar

 • Gost
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #345 : Rujan 04, 2011, 12:15:29 prijepodne »
Čekam jedan rasplet jednog događaja pa da bude sočnije ;)

Muče Vas seobe, jesen dolazi, ptice se sele na Jug. ;D

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #346 : Rujan 04, 2011, 12:35:47 prijepodne »
Ne to nego čekad da vidim dali će se dogodit eklatantan primjer nepotizma
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #347 : Svibanj 20, 2018, 11:32:31 prijepodne »
Muljaža na hrvatski način. Čovjek promijenio ime i glasao sam za sebe i ušao u Sabor sa jednim glasom !

Sada je dopresjednik stranke GLAS , koja je ušla u koaliciju sa IDS-om i strankom Pametno (čiji je donator i kriminalna ministrica iz afere Borg - Dalićka)
Prvo mijenja ime i prezime, a onda i nacionalnost... što je sljedeće? Spol?

Na velikogoričkom području 2011. bilo je 109 registriranih Nijemaca, ali za prošle izbore za predstavnike njemačke manjine upisana su samo dva kandidata. A na izborima su dobili - jedan glas! Naime, Goran Beus Richembergh glasao je u Velikoj Gorici i izabrao sam sebe – rekao je koordinator za nacionalne manjine Grada Zagreba Imbro Berkeš!

To u ovoj situaciji znači da je on izabran za predstavnika Nijemaca. Njegova ambicije nisu jasne, poglavito jer njegova prošlost ničime ne dokazuje da je on Nijemac. Njegovo rođeno ime je Emir Tahirović, a otac mu se zove Edhem Tahirovć iz Goražda.

Raspitujući se za Richembergha s predstavnicima Narodnog saveza Nijemaca u RH, koji s Goranom Beusom imaju ne baš dobra iskustva: godinama ih je opsjedao pismima u kojima ih je pokušavao uvjeriti da je potomak stare austrijske grofovske obitelji, no oni su i u razgovoru s Beusovom majkom zaključili da je riječ o sinovim fikcijama. Svojedobno se uključio i u rad Židovske općine Zagreb, no njegov stvarni identitet i tamo je bio vrlo brzo otkriven.

Mediji saborskog zastupnika Beusa prozivaju za protuhrvatsko djelovanje još od srednjoškolskih dana, kada je kod majke živio u Splitu. Tada je prijavio dvije djevojke da su gledale operu “Nikola Šubić Zrinski”!! Optužio ih je za ustaštvo! Inače, taj Tahirović je bio i istaknuti špijun UDBE pod kodnim imenom "Odisej", o čemu postoje neoborivi dokazi i preslike njegovih izvješća i dossiera kod UDBE.

U veljači 2008., kad je već postao saborski zastupnik, lokalni mediji u Velikoj Gorici otkrili su još jednu zanimljivost iz Beusove biografije: lažno predstavljanje. Naime, u stranačkim dokumentima HNS-a on je za sebe napisao da ima VSS, no provjerom na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu utvrđeno je da to nije točno: Beus je studij politologije upisao 1985., no već dvadesetak godina ondje se vodi - kao apsolvent.

Bivši HNS-ovac i dugogodišnji saborski zastupnik Goran Beus Richembergh rođen je 31. srpnja 1965. u Splitu kao Emir Tito. Rođen je u obitelji oca Tiro Edhema i majke Marije Beus. Kao dijete dobiva majčino prezime, a s napunjenih 20 godina dodaje si (izmišlja) njemačko prezime Richembergh.

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”