Autor Tema: Beusova tvornica laži  (Posjeta: 189348 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ulysses

 • Iskusni član
 • ****
 • Postova: 296
 • Karma: +0/-0
Beusova tvornica laži
« : Srpanj 26, 2011, 08:07:55 poslijepodne »
Za pola sata počinje sjednica Gradskog vijeća i još uvijek se ne zna da li će Barbara Grđan Odrčić biti imenovana za ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta.

Naime, ekipa gradonačelnika Barišića je kompletno zaboravila i upravo je shvatila da Barbara Grđan Odrčić kao gradska vijećnica mora u roku od 8 dana od imenovanja podnijeti ostavku na vijećničko mjesto zbog nespojivosti dužnosti.

Njenom ostavkom otvara se prostor za ulazak Ivana Šukera u Gradsko vijeće koji još uvijek ima većinu u predsjedništvu Gradskog odbora HDZ-a i vrlo je izvjesno da će ga izabrati kao zamjenskog vijećnika koji bi na sjednici 13. srpnja mogao položiti prisegu.

http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:rat-u-kui-panika-kod-bariia-panika-kod-ukera&catid=1:latest-news

Šuker se naravno nije vratio u Gradsko vijeće... Bitno da je laž plasirana.

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1909
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #1 : Srpanj 26, 2011, 08:15:15 poslijepodne »
Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.
« Zadnja izmjena: Srpanj 26, 2011, 08:17:32 poslijepodne Stjepan »

Offline ulysses

 • Iskusni član
 • ****
 • Postova: 296
 • Karma: +0/-0
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #2 : Srpanj 26, 2011, 08:35:53 poslijepodne »
Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.

Kao što je tebi jasno da je Beus svjesno lagao i manipulirao, ali imaš potrebu braniti neobranjivo i još jednom dokazati političku "neovisnost" svog foruma.

Kao što si Sledga uklonio sa mjesta moderatora nakon njegove paljbe po Vesni Pusić i Radimiru Čačiću. 

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1909
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #3 : Srpanj 26, 2011, 09:13:20 poslijepodne »
Ako netko ovdje laže onda si to ti jer Sledge uopće nije maknut zbog razloga kojega ti navodiš.

Po tebi bi forum bio neovisan kad bi puhao u rog u kojega i ti pušeš? Ovdje svaka politička opcija može iznijeti svoje mišljenje, što baš i nije slučaj sa svim gradskim medijima. Ovdje piše i Beus, pišeš i ti i pišu ostali. I nijedna politička opcija ne diktira moderiranje. Ali nema smisla da tebi to govorim jer ti odrađuješ svoju zadaću. :-)

Od svih lokalnih političkih stranaka HNS objavljuje najviše vijesti o događajima na domaćoj sceni. Pri tome su te vijesti žestoko obojene stranačkom bojom i često su u kategoriji toga da predviđaju ono što bi oni htjeli da se dogodi, a ne ono što je realno da se dogodi.

Oni su prvi pisali o sukobu unutar lokalnog HDZ-a što se par mjeseci kasnije pokazalo istinitim i što je tek kasnije izašlo u drugim medijima.

Ne bih se začudio da su i vijest koju si naveo bazirali na svojim željama, ali možda i pokusnom balonu kojeg im je gurnuo netko s HDZ-ove strane (jer su i vijest o sukobu sigurno dobili na sličan način).

Kao što rekoh, ti znaš da to nije laž već loše predviđanje ali zadatak ti je da napadaš i onda po onoj staroj da puno puta ponovljena laž postaje istina i dalje drviš po svojem.


Jaguar

 • Gost
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #4 : Srpanj 26, 2011, 10:30:22 poslijepodne »
Vrlo dobro obrazloženo i složio bi se  sa svim.
Činjenica je da su webstranice HNS uredno ažurirane, pune uvijek novih vijesti i događanja, a ni oni nisu idealni ili bezgrešni da koji put i ne pogriješe u svojim predviđanjima i procjenama.

Ali nazvati to "Beusova tvornica laži"  je potpuno smiješno i neozbiljno, u konačnici građani koji prate portale će procijeniti sami a koliko sam imal prilike čuti i vidjeti ta webstranica je vrlo živa i praćena. To govori dovoljno o ozbiljnosti tema koje se na njoj pojavljuju, iako to nekima jako smeta ali na njihovu žalost je ipak tako.

Offline mglavovic

 • Skoro pa pravi član
 • ***
 • Postova: 198
 • Karma: +0/-0
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #5 : Srpanj 27, 2011, 05:37:52 poslijepodne »
HNS = PROSJACI I SPINOVI
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #6 : Srpanj 27, 2011, 11:45:18 poslijepodne »
Evo ova tema je toliko zanimljiva da me malo ponukala da napišem nekoliko činjenica koje su neoborive a svi to znamo i nitko nikad nije negirao već su se zatvarale oči pred njima. I baš me zanima kako će gutati knedle kad se budu našli među opisanim osobama koje su nepotizmom, odnosno svojim političkim vezama došli do egzistencijalne sigurnosti.
Evo sad je aktualno zapošljavanje Zorana Žica u gradskoj upravi, ali nitko nije spomenuo ni Beus, ni Leo Lisac dijelove natječaja koji govore da kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, što nažalost mladi gospodin Klarić taj uvjet nemože ispunit. Iz ovog je vidljivo da se koristilo čovjeka za jeftine političke bodove. Osobno podržavam i uvijek sam za zapošljavanje invalidnih osoba. Oprali su pod imenom mladog čovjeka koji nije zadovoljio na natječaju ali se uredno proteže teza da je on bio idealan kandidat a nažalost pozadina je drugačija.
Možda je pozadina političko djelovanje njegovog oca u SDP-u ?
Stariji gospon Klarić, popularno zvani Merc, je svojedobno bio kao nestranačka osoba na listi SDP-a za lokalnu samoupravu i radio kao portir u jednom privatnom poduzeću u Donjem Podotočju. Njegovim ulaskom u SDP odjednom se mjenja i njegovo zaposlenje te se gospodin Klarić zapošljava u gradskoj firmi VG Vodoopskrba.
U istom gradskom poduzeću je egzistenciju osigurao i Cavrić Željko koji je bio sinikalni povjerenik u Velkomu kojeg je upravo SDP odveo u stečaj i to dok je i sam Cavrić bio vijećnik. Da bi poslije zbog dovođenja radnika Velkoma Račanu (tada je bio premijer), pod prozor Banskih dvora, bio malo marginaliziran u stranačkoj hijerarhiji.
Izgleda da je VG Vodoopskrba postala izvor egzistencijalne sigurnosti za mnoge SDP-ovce, pa tako i za gospodina Dalibora Meića.
Da nisu baš svi podobni kadrovi samo u jednom poduzeću, tako gospodin Žugaj gradi vrlo uspješnu karijeru u gradskoj čistoći, što mu, kažu upućeni, ide izuzetno dobro.
Zanimljivo je i zapošljavane kćerke bivše tajnice SDP-a Marije Stevinović u dječji vrtić. Navodno je Katarina toliko kvalitetan kadar da je jednostavno nisu mogli ne primiti u radni odnos u gradski vrtić.
Maestralno je zaposlena gospođa Rapa koja je karijeru započela kao partijska sekretarica, pa je promjenom sistema naglo postala partijska tajnica pa partijska vjećnica, sve do partijske potpredsjednice, te naravno ne treba ni spominjati da je to dobro pretočila u vlastitu korist i zaposlila se na aerodromu, iako se znalo da je od obrazovanja imala nominalno samo osnovnu školu, te da je naknadno završavala večernju školu. Full su mi zanimljivi ti kriteriji po kojima se dijele ti poslovi.
Da nastavim u revijalnom tonu.
Na red je došla veeelika prijateljica gospođe Rape, stanovita gospođa Mirjana Pišl. Gospođa pišl svojedobno je bila poznata po više stvari a neke od njih su i te da je supruga prvog gradonačenika Velike Gorice i po podrapanom GOLF-u jedinici crvene boje koji je rasipao dijelove gdje god bi prošao.
Njeno prijateljstvo sa gospođom Rapom je nagrađeno predlaganjem od strane Rape na županijskoj sjednici SDP-a kad su se birali kadrovi za mjesta dožupana, i tako je gospođa Pišl poznata postala kao dožupanica naše Županije. Nakon isteka dva mandata više nije poznata kao dožupanica nego kao podobni partijski kadar. Naime zanimljiv je podatak ja je odjednom gospođa Pišl zaposlena u istom privatnom institutu kao i Milanovićeva supruga. To je vrlo zanimljiv podatak.
Da je popularno biti sa Piculom, Fabijančićkom i Beusom na vlasti govori i podatak da je čak i šogor od gospodina Kunić Zvonka prešao u SDP i dobio posao u vodoopskrbi kao i sin od gospođe Fabijančić, koji je dobio prije svih posao, a prije toga je radio u gruntovnici u ZG.
Bilo bi zanimljivo vidjeti sve te rezultate "transparetnh natječaja" kojima su gore imenovani dobili poslove i bili u prednosti u odnosu na druge kandidate.
O moralnosti HNS-a bi se isto tako moglo progovoriti. Na većini evenata na slikama je gospođa Nemešković Melani koja je u svojoj karijeri poznata po tome što je direktno potkradala poslodavca te je za vrijeme bolovanja navodno obavljala gospodarsku djelatnost.
Pa je gospodin Bušić, inače blizak krugovima HNS-a postao komunalni redar.
Sa predsjednikom lokalnog ogranka HNS.a, gopsodinom Beusom je privatno dobra gospođa Arijana Mataga,  te bi bilo vrlo ali stvarno vrlo zanimljivo vidjeti i te rezultate natječaja njenog zapošljavanja.
Mirelu Gajić, čije  ime izaziva podsmijeh u političkim krugovima i asocijaciju na druženje sa Dragom Trupčevićem, dovoljno je reći da je zaposlena kao savjetnica uprave STYRIA-grupacije, naravno na čelu te iste grupe je predsjednik uprave gospodin Boris Tručević inače sin od Drage Trupčevića. I to je zaposlena Mirela Gajić kao savjetnica uprave koja nema ni jednog dana radnog staža u proizvodnom sektoru i u privredi uopće. Mirela ne samo da nema iskustva u privredi nego nema ni iskustva u medijima.
I na kraju  gospođa "ministarka" Fabijančić. Što tu reći ?
Sve je rečeno djelima.

Evo znam da će se sad javiti razni politički frikovi koji će biti moralisti i slično ali gospodo DEMANTIRAJTE ME i objavite transparentno rezultate najtečaja Vaših zapošljavanja

« Zadnja izmjena: Srpanj 27, 2011, 11:51:34 poslijepodne Mile car »
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #7 : Srpanj 28, 2011, 06:42:29 prijepodne »
Mile Sale lale ... Mel Gibson (mislim na film "Urota") je mala beba za tebe ... ako ovako kreneš, uskoro ćeš izvući podatak (kao u meksičkoj sapunjari) da si i sam sebi deda, a  s Beusom najbliži rod ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline tromblon

 • Iskusni član
 • ****
 • Postova: 294
 • Karma: +0/-0
 • HVO
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #8 : Srpanj 28, 2011, 07:51:05 prijepodne »
Mile Sale lale ... Mel Gibson (mislim na film "Urota") je mala beba za tebe ... ako ovako kreneš, uskoro ćeš izvući podatak (kao u meksičkoj sapunjari) da si i sam sebi deda, a  s Beusom najbliži rod ...
jaki demantij na tekst od mile cara, nema šta!

kruno

 • Gost
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #9 : Srpanj 28, 2011, 08:29:50 prijepodne »
Bravo Mile, napokon netko da napiše e čemu je riječ.
Već se javio stranački vojnik da popljuje ali DEMANTIJA NEMA.

Čovjek je napisao lijepo a odmah se se našli dežurni pljuvači, koji vjerovatno pokušavaju pljuvati sa računala u nekoj od gradskih firmi.
 

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #10 : Srpanj 28, 2011, 09:09:04 prijepodne »
Naravno, sjedim u uredu gradonačelnika i подсчет глупый  :  kruno, tromblon ...

Uopče mi nije bila namjera demantirati dolje napisani tekst. Samo dotičnom postavljam pitanje ... zašto i kod pisanja drugih tekstova nisi toliko "objektivan" ?
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2011, 09:18:01 prijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

kruno

 • Gost
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #11 : Srpanj 28, 2011, 09:22:23 prijepodne »
Izgleda da je tekst pogodio u sridu.
Gospodine KOKO ima se vremena za pisanje po forumu ?  ;D

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #12 : Srpanj 28, 2011, 09:25:19 prijepodne »
naravno ... uz redovan posao stigne se i to ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

kruno

 • Gost
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #13 : Srpanj 28, 2011, 09:31:52 prijepodne »
naravno ... uz redovan posao stigne se i to ...

zaboravili ste dodati dio rečenice:

- "Na teret poreznih obaveznika",

da ste taj dio dodali bila bi kompletna rečenica.

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #14 : Srpanj 28, 2011, 09:35:45 prijepodne »
"Na teret poreznih obaveznika" i glasača HDZ-a preko čije liste sam i dospio na ovo radno mjesto (kaj sam trebal i to napisati ?) Da napišem i koliko sam moral platiti za posao ? Da izmislim još koju informaciju da bi tebi i sličnima srce bilo na mjestu ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.