Jaguar
A VŠO svoje odvetništvo uvijek dobro unovči kroz poltiku i koalicije, uvijek se uvali nekom i naplati.
Rugala se sova sjenici....tvoji su pošteni u p.m.,....tvoji štampaju knjige preko DOMEKA d.o.o., iste preko Spužva Boba prodajete po cesti i birtijama, raznim cijenama ovisi valjda o platežnoj moći kupca bez izdavanja računa...tebi je to ok?...za koji se k... zalažete?...poštenje ?..transparentost?...heba vas HABUŠ!!!!...kukuriku = habuš
Moji? Ha,ha,ha, ti si nepopravljivi genijalac.
Habuš? Da, trebao je dati ostavku.
Kukuriku=Habuš? Nije i nemože biti. To znaš i ti vrlo dobro.
Habuš je izravno izabrani gradonačelnik i nemože mu nitko ništa osim njegove savjesti i referenduma.
Stranka mu nemože ništa, može mu baciti soli na rep, kao i Šuker Barišiću, kojeg bi najradije maknuo.
E to se zove odgovornost i moral, no iako je i taj prometni prekršaj moralno jak za ostavku, kada pogledamo što su drugi počinili i koje materijalne gubitke napravili pa nitko nije podnio ostavku.
Kad krila porastu kod nas nema ostavki, nažalost.
Što to govori?
Govori da izborni zakon i zakon o lokalnoj samoupravi treba mijenjati upravo i u tim smjerovima.
Dakle ako vodiš neku tvrtku i ne stvaraš dobit i profit, što se događa? Smjene te.
Imamo primjer u našoj Gorici da iz godine u godinu gradonačelnik čini velike minuse i što se događa? Ništa.
E zakonom bi se moglo definirati ukoliko naprimjer drugu godinu mandata završi u manjku, odmah smjena, točka. Utoliko više jer proračun radi sam, ne postavlja mu nitko planove.
Dakle nesposoban je voditi grad i čini štetu gradu i građanima.
E sad kad to usporedimo sa jednim gemištom više, ispada da mi stvarno ne vidimo od drveta šumu.
Iako to i dalje ne opravdava Habuša. Bedak mogao je taxi naručiti.
Pozitivan primjer u tom pogledu je Stipe Petrina u Primoštenu.