Gospodo nije bit SDP-a ili DC-a
bit je kako to da je osoba koja je bila kandidat za predsjednika stranke tako brzo postala omražena. to je jedino moguće kao to netko plasira
Mile care,
("čaše lomim, ruke mi krvave, oči mi suze, molim te, vrati me(u SDP)...RAMSC)
Žic je sam izabrao svoj put i priključio se HDZ-u, ne vidim uopće tu problem! A sad kaj ste vi, politčki marginalci, dobili naputke od VŠO da potencirate taj slučaj, koji više uopće nije slučaj, jer je Žic sada u HDZ-u, to služi samo vama na čast! A jedini koji plasiraju taj "slučaj" i stalno ga, smišljeno, stavljate u aktualnosti, to ste vi dečkići, članovi DC, Žicovi drugari, koji koordinirano ovdje plasirate dezinformacije i laži te se čudite se ko pure dreku! (Pa on je super kadar, ovo, ono - koješta, nonsens do nonsensa, Mile care)
I ovo dokazuje da Žicu nije mjesto u DC, da on još uvjek pati za SDP-om, jer da nije tako, ne bi vi, njegovi drugovi, toliko pisali i cendrali ovdje na forumu na njegovo naređenje!
A sad, Mile care, Žic nije više problem SDP, on je u HDZDC, i čekajte samo da pokaže pravo lice! Neće proći puno, možda godinu-dvije, ako vam se strančica ne raspadne, ako vas ne pojede HDZ, a jednom kad vas pojede HDZ, bit ćete opet nule, kao što ste bili i prije, jer HDZ je mala bara, a puna je krokodila.
Tko ovdje piše po naputku, a ko piše samostalno, to nek odluče čitaoci ovog Foruma!
Ti sad možeš pisat šta hoćeš, možeš hodat sa Žicom i ostalom ekipom i prijetiti se članovima SDP, možeš lagati, možeš šta hoćeš, to je tvoje "demokratsko" centralno pravo...
Ali upamti jednu stvar, Žic još uvijek plače za SDP-om!!! ("čaše lomim, ruke mi krvave, oči mi suze, molim te, vrati me...RAMSC)
Pametnima dosta!
Hvala na čitanju i kasnije na prepričavanju!
(Osvrnuo bi se i na "slučaj" Lučić ovdje, ne "skvičite" vi na Lučića zbog njegovog ponašanja, vi samo pokušavate "zamračiti" pravi problem, a to je nelegalna, zapisnički falsificirana, zaključana sjednica GV krajem srpnja, i zato toliko dreke sa vaše strane!!!)
Još jednom, pametnima dosta!
Mile care, jednom ćeš i ti profitirati, evo, čitajući moj post, sigurno ćeš duhovno profitirati! Micek moj frustrirani! Sve će biti u redu!