Domaće teme > Događaji

Najave

(1/86) > >>

kuntakinte:
21.05.2011 susret generacija @Klub 100 subota, Klub 100 od 21 sat
Susret generacija
ulaz besplatan
http://www.vgdanas.hr/default.aspx

kuntakinte:
Za vikend Proljetni sajam
Proljetni sajam kod Pučkog otvorenog učilišta u organizaciji Udruženja obrtnika Velika Gorica i Turističke zajednica grada Velika Gorica održat će se ovoga vikenda, 21. i 22. svibnja.

Ova najveća i već tradicionalna gospodarska manifestacija u našem gradu okuplja svake godine sve veći broj izlagača, obrtnika, poduzetnika, udruga, osnovnih i srednje škole koje na otvorenom prostoru oko Pučkog otvorenog učilišta izlažu domaće prirodne proizvode, rukotvorine, cvijeće, suvenire, umjetničke slike, knjige, te razne obrtničke proizvode.

Proljetni sajam je manifestacija na kojoj se velikogoričko obrtništvo i gospodarstvo predstavljaju u okviru tema: proizvodnja, proljeće, cvijeće i ekologija. Na sajmu je organizirana prodajna izložba cvijeća, sadnica, aranžmana, pribora za uređenje vrtova i suvenira, obrtničkih proizvoda, suvenira i svih drugih proizvoda tradicionalnog obrtništva, promocija eko uzgojenih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda .

Na dvodnevnoj manifestaciji pod nazivom Festival ruža Turistička zajednica grada Velike Gorice će okupiti brojne kulturno umjetničke udruge i pod zajedničkom temom Ruža izvesti raznovrstan kulturni program. Bit će tu dječje radionice, likovna kolonija, predavanje uzgajivača ruža i drugih događanja vezanih uz ovaj cvijet. U programu sudjeluju kulturno umjetnička društva, zborovi, mažuretkinje i puhački orkestar.

I ove godine nas očekuje revija frizura 4.HAIR FASHION VG 2011 koji će se održati u nedjelju, 22.05.11.u 18,00 sati u Dvorani Gorica. U osnovnoj školi Eugen Kumičić također ide sada već tradicionalna Izložba mačaka u organizaciji Felinološkog društva Zagreb i Zagrebačke županije.
http://www.vgdanas.hr/Info/Clanak/2718/za-vikend-proljetni-sajam.aspx

kuntakinte:
Malonogometni turnir «Školsko 2011.»
U nedjelju 29.svibnja održava se malonogometni turnir «Školsko 2011» koji se u našem gradu organizira treću godinu za redom.

U podijeljenim skupinama snage će odmjeriti ukupno 12 ekipa na školskom igralištu iza OŠ Eugena Kvaternika. Mjesta za prijavu još ima, pa svi koji ste zainteresirani možete se prijaviti do 25.svibnja na broj 099 6217 797 (Krešimir). Kotizacija po ekipi iznosi 400 kn. Izvlačenje parova održat će se dva dana prije turnira u Orange baru s početkom u 19h.

Kao i prošle godine na turniru će suditi dva profesionalna suca, Ante Čuljak i Jure Stojanović. Svi sudionici i gledatelji moći će se okrijepiti alkoholnim i bezalkoholnim pićima koja će bit u ponudi zajedno s domaćim grahom, dok će u pozadini svirati dobra glazba.

Nagradni fond obuhvaća za: 1.mjesto -pehar, prijelazni pehar, 2000kn i medalje, za 2.mjesto-1000kn, pehar i medalje, i za 3.mjesto - 500 kn , pehar i medalje, a bit će nagrada i za najbolje pojedince turnira.
...
http://www.vgdanas.hr/Sport/Clanak/2720/malonogometni-turnir-skolsko-2011-.aspx

kuntakinte:
...
Umjesto FUK-a Velikoj Gorici ove godine Muzej daruje Dnevni boravak!
Dnevni boravak zakazan je za 28. svibnja, a i poput FUK-a namjenjen je urbanoj publici.

Poslijepodne vas očekuje crtanje grafita, radionice, buvljak i uvijek atraktivno breakdance natjecanje. Večernji program započet će Klapa Slapić nakon čega kreće tulum. Do ponoći za poticaj na plesne korake zaduženi su RIDDIM 'N' CULTURE SOUND, COOL RULER SOUND i ARTU DITU.
http://www.vgdanas.hr/Nightlife/Clanak/2732/recesija-ubila-fuk.aspx

Rekel bi Rade Jovičić; a tero je,zapraf,posel Muzeja?

kuntakinte:
Revija "MOŽE I BEZ HOLLYWOODA" 
Program Revije „Može i bez Hollywooda“
od 9. do 19. lipnja 2011. u 21 sat
cijena ulaznice: 10 kn

U sklopu „Goričkih večeri“ već tradicionalno svoje mjesto zauzima i revija svjetskog filma na kojoj vam pokušavamo predstaviti najbolje iz svjetske filmske produkcije, a da nije „proizvedeno“ u hollywoodskim studijima. Revija je mali odmak od američke komercijalne ponude koja se postavlja kao filmski i kinoprikazivački imperativ. Ona je jednokratni godišnji bijeg prema europskoj i svjetskoj produkciji, koja svojom kvalitetom zasigurno nadilazi razvikane američke blockbustere. Ovogodišnja revija nudi 11 filmova u produkciji 14 zemalja, koji su svoju kvalitetu potvrdili nagradama na brojnim međunarodnim filmskim festivalima – od Oscara za najbolji strani film, preko kanske Zlatne palme do berlinskog Zlatnog medvjeda i još mnogih drugih. Sigurni smo da ćete među ponuđenim naslovima pronaći i poneki za sebe
...
http://www.pouvg.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=318&Itemid=28

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju