Odgovor po treći put. Treći put i Bog pomogne.
Očito nemreš shvatiti da između "
trebao bi" i "
mora" ima
bitna razlika. Daj to bar probaj shvatiti. To je sposobnost shvatiti značenje riječi, to je čitanje sa razumijevanjem.
I ne branim nikoga, zašto bih?
Bogme ne znam. Ajd ti meni reci zakaj to delaš? Ak tumačiš ove koji ne izdaju račun onda ih i braniš. Zakaj braniš prevarante?
Ti si tvrd i ti bi da na dan 01.01.2013. od 00:00 sati sve funkcionira besprijekorno?
Ma daj molim te.
Nemoj me niš moliti nego se ne pravi bedast. Ne očekuje niko da bu već prvi dan sve išlo bez greške, ali nit da peti dan sve funkcionira, jer znamo kak je ta naša ekipa odgovorna i željna izvršavati svoje obaveze. Glede mojih očekivanja ta "ekipa" je sva moja očekivanja ispunila: kradeju i varaju ko i prije, tu se niš nije popravilo. To sam i
očekival. No
nadal sam se ipak nečem drugom.
No ti očito nemreš shvatiti da, i to ja tebi već sigurno treći put ponavljam, usprkos problemu sa blagajnom, u birtiji ti moraš svaki put
bez da pitaš dobiti račun. Jel on odštampan ili napisan rukom - to je druga stvar. Ali račun moraš dobiti.
Ne znam, ti to očito ne želiš razumijeti i zbog toga zaljučujem da se praviš lud. Zato naša daljnja diskusija nema smisla. Pogotovo kad se uzme u obzir da moja pitanja izbjegavaš jer vidiš da te vode u smjer da se moraš suočiti sa činjenicama. No, ako se ti ne želiš suočiti sa činjenicama jer bi to zahtjevalo da priznaš grešku, a to bi tebi očito bilo preteško, onda nemamo kaj više razgovarati. Drži se ti i dalje svoga ko pijan plota, ali nemoj ovdje braniti neobranjivo i tumačiti lopove. To i tebe baca u tu istu grupu ljudi.