Da delaš z običnum štihačum moreš koristiti celu masu da bi odvojil zemlu, ovde je se na gornem talu tela i još stalno okrečeš na istu stran. Super za trbušnjake, "trokut" i ruke a kak kičma prejde? 
Ništa me ne boli, ali nakon što preštiham 5 metara, moram napraviti pauzu od jedne minute zbog napora (a to je možda zato kaj sam se previše žurio).
Kaj se tiće mase tijela, koristim je cijelu dok guram lopatu u zemlju, a mogu pomoći gurati i rukama.
Za rotiranje koristim ručke koje sam podešavao tako da ne trpe zglobovi na rukama, posebno lijevi, a prije nego rotacija krene, lijevi lakat je praktički spojen sa tijelom i početak odgurivanja može početi pomoću tijela ili samo odgurivanjem lijevom rukom pri čemu desnom još i povlačim.
Zemlja je bila jako mokra i djelomično i smrznuta. Pokušavao sam odvaljivati i veće komade, a i manje komade. Sve ide dobro, ako se ne lijepi za lopatu, posebno sa stražnje strane (treba ju obojati). Na veće komade je dobro štihati u jesen (očito), a tanke šnite tokom proljeća i ljeta - a to budem tek probao - ha,ha,ha. Sada mi štihanje vrta više ne predstavlja neki problem . Dimenzije vrta su cca 30m x 9m.
Dobra rekreacija.