Da, i tu je forumaš JosipJoža u pravu.
Prvo se pokušava u javnosti destabilizirati SDP (oni su čak pomaknuli svoje unutarstranačke izbore zbog ovih predsjedničkih, to ne razumijem, ali niti ne trebam razumjeti, nisam njihov član), sad se pokušava ocrniti (prvo preko gđe Pusić, pa sad preko g. Čačića) malu ali vrlo značajnu (i u porastu) stranku HNS.
Dozvoljavam da su to špekulacije, kak veli po domaći naš dožupan Kos - ki bi da bi.
Plemenitašica slažem se s vašim postom u cijelosti.
Fala.
Jedino što sam htio dokazati je koliko je ustvari Čačić podmukao i prevrtljiv ………
Ali, nije Čačić cijeli HNS kao što je bilo Sanader = SVI HDZ-ovci i oni koji glasaju za njih.
Kao što nije niti SDP jednako Milanović. Ima tu još Opačić, Picula, .. meni dragi ljudi (i još mnogi čija se imena ne prozivaju po novinama) i ne sjećam se da su rekli neku glupost (za razliku od SDP-ovca sad već bivšeg, protukandidata mojem kandidatu).
HNS je stranka koja ima ljude koji misle i djeluju po svojem razumu, naročito na lokalnom nivou (bar ovom turopoljskom koji pratim). Politika u Štikli (čitaj visoka, na državnom nivou) je meni dosta strana, tj informirana sam kao i vi ostali forumaši po TV ili internetu. Sve drugo ne pratim, a pola niti ne razumijem dok ne osjetim.
Joža još bi mi bilo jasno da dobijete kakvu lovu, ali ovako... Ne znam, valjda imate potrebu jednostavno pripadati nekome ili nečemu kad već ne pripadate sami sebi.
Tur – dozvolite da ljudi imaju svoju viziju verzije. Kako vi, ja tako ima i forumaš JosipJoža, nije brzoplet i na kraju krajeva njemu je HNS prirastao srcu.
Meni nije, meni su ljudi važniji od stranke, ne samo u HNS-u nego i u SDP-u, Kajin, Pupovac, Lesar...
Tak je isto Beus. Ne slažem se s njim u nekim pitanjima, ali se ne slažem niti s vama kad ste ga ružno prozivali, i to čak zbog kak ste rekli „njegove šefice“. Zašto? Ona je njegov favorit i ima pravo pisati u njenu zaštitu jer ona nije tu gdje ju blate. Tako sam isto i ja osjetila potrebu stati u zagovor g. Beusu. Znači, svi imamo svojeg favorita.
Uzmite forumaša Vegija, kaj god HDZ napravi on nalazi opravdanje, oni su njegov favorit i to je tak.
Uzmite Muhu, volio je SDP, ali sad voli Bandića. Zaključio je da je Bandić njegov favorit više nego Josipović.
To kaj ja to ne odobravam, tak i napišem, ali ne „napadam“ Vegija zbog toga kaj je Sanader napravio, niti Muhu kaj je Bandić, nego komentiram djela njihovih favorita, odnosno komentiram njih dvojicu kad „napadaju moje“.
Nema tu novca, tu je vlastita prosudba ili ako hoćete simpatiziranje hrpe ljudi tj stranke ili jednog, dvojice.
Meni je bilo jako strašno kad su se prije godinu dana razišli Beus i Picula, jer ih štujem obojicu. To su gospoda, i nikako ne odobravam kaj nisu bili skupa kad je trebalo, ali eto, dogodilo se. Osim toga tko sam ja da oni meni polažu račune, i ne samo meni, nego kud bi došli kad bi svima pisali svoju ispovijed.
Isto mi je bilo strašno kad se Čačić ili tko već u HNS odrekao g. Lesara. Ali to ne znači da sad mrzim Beusa ili nekoga iz goričkog HNS.
Osim toga, ja sam lokal patiota, volim svoj zavičaj i Lukavec-grad.
Ali ne dam niti more, niti Plitvice. hihihihihih - kak nisam skromna.

Dodatak: Mojca i vama fala. Konačno ste i vi krenuli. Super.
Edit: dodatak