Zgodno je smišljen i (re)plasiran ovaj spin.
Zanimljivo je da je Večernji list istoga dana objavio potpuno suprotnu informaciju citirajući imenovane izvore iz HNS-a ali naš Newbie gusli baš po neprovjerenoj spekulaciji Jutarnjega (koji se poziva na jednoga potpredsjednika HDZ-a???). I džaba citati sa službene stranice HNS-a, on vozi po svome.
Bravo Newbie.
GBR
Postovani G. Beus, mislim da nikako nije u redu Vas napad na mene, jer sam samo stavio link na clanak koji sam procitao, ja ga nisam izmislio pa da sada lupetam ovuda kojesta. Naravno, stavio sam i svoj komentar, i mislim da nije bas takav da mi tako trebate spocitavati. Nadalje, ako Vi imate neku drugu informaciju, mogli ste staviti link da je procitamo, mozda i na stranice HNS-a ako velite da tamo sasvim drugacije pise. Ili na Vecernji list, ako ima i na internetu to sto ste spomenuli. Drugo, spominjete da je to izjava tamo nekog podpredsjednika HDZ-a, pa ono, ako je podpredsjednik, valjda je ipak upucen u te stvari? Nije mozda? Eto, ako Vi imate neke druge informacije koje to sve pobijaju, pa podjelite ih sa nama. Dajte neki link pa da ne kopamo po stranicama HNS-a lutajuci od do.
Pozdrav.